Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsoltba.
A tulaj nem tudta elmondani hogy milyen típusú Husky-ról való.
Ez tuti hogy jó egy 2005-ös Wre 125-ösre?
Én úgy gondolom hogy jónak kéne lennie, de attól még gondoltam megkérdezem, mert nem akarom megvenni úgy hogy lehet hogy nem is jó hozzá.
És még az is nagy segítség lenne hogyha valakinek lenne egy hátsó sárvédője ugyanilyen típusú motorhoz.
Vagy egy weblap cím is elég lenne, ahol biztos hogy van ilyen sárvédő hozzá.
Előre is köszi
Üdv Balázs
átlag másfél hét alatt. ezt úgy értem, hogy van ami 2nap után megérkezett volt amire azért várni kellett. pl fekete hűtőidom az nekem 4hét volt kb. de volt olyan is ami meg másfél hét szóval attól függ mit rendelsz.
Nemrég sikerült beszereznem egy 2000es évjáratú te 610-et. Érdekelne hogy ez a gép üzemórás-e, és hogy mennyi olaj kell olaj és olajszűrő csere után? Esetleg valaki nem tud hozzá berúgó rugót vagy hogy egyáltalán hol keressem?
Sziasztok!
Aki már rendelt a husqvarna-racing.hu-ról mennyi idő múlva kapta meg a terméket?
Én ma hívtam őket, és azt mondták, hogy küldjem el e-mailbe, hogy mire van szükségem és hogy hová küldjék, de még nem jeleztek vissza.
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok.
Sikeresen megzúztam egy kicsit a gépet.
Egy Husqvarna WRE 125-ről van szó.
2005-ös évjárat.
Ami kellene az egy hátsó sárvédő és egy km/h óra.
Egyenlőre ennyi amit most találtam rajta, hát remélem nem is kell hozzá több minden(már ez is sok.....)
Ha valakinek lenne valamelyik hozzá az kérem jelezze a veresbalazs@freemail.hu -n
Minél hamarabb szeretném újra szép állapotba helyezni a gépet, szóval sürgős lenne.
Előre is köszi.
Üdv Balázs
Hali!
Van egy Husqvarna WRE 125ös motorom, 2002es évjárat.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ehhez jó e a JTF718 típusú JT lánckerék. A netes katalógusukba nem írták ehhez az évjárathoz, csak régebbiekhez('80-'90 esekhez). Jelen pillanatban nem tudom leszedni és lemérni
Illetve ha hátulra 2-3 fogszámmal kisebbet veszek, az mennyire változtatja meg a végsebességet, illetve a 'nyomatékosságot', jelentősen többet fog enni?
én pápáról rendeltem a husky racingtól, az is did volt 18 ezer egy kétszáz volt postával, ui ne felejts el feszítőbe rugót ellenőrizni mert hajlamos elpuhulni
pinkmotors.hu felhívod őket, vszínű csajok veszik fel, de ne ijedj meg értenek hozzá... és ők megmondják van e DID-ben 2006-os 610-hez... ha létezik olyan akkor már másnap megkapod, van nekik mindig minden raktáron.
Sziasztok!
Sm 610-be szeretnék rendelni vez.láncot, és az lenne a kérdésem, hogy a D.I.D. 219FTH100 cikkszámú jó e hozzá, mert a katalógus 2004-ig írja, és a gép 2006-os!
Előre is köszi a segítséget!
Eladó!
Autó vásárlása miatt sajnos eladóvá vállt Smr 510-esem.
Rendszámos! 13kw-os!
Új állapot,garantáltan 4100km-es!,szezonra felkészítve (friss olajcsere, új aksi, új légszürő, új olajszűrő, új Michelin gumik)
Ára: 999.000Ft
Tel:06702465353
Gyere le,vannak nagy hajtások,kiprobálnám már de nem csak 449-et hanem a többit is,mikor lesz a be ígért teszt,különben valamelyik ujságban benne van milyen új fejlesztésekkel hozták ki a k8 endurokat és szerepel benne az új kuplung kosár kifejezés,de gondolom nem akarták kiszorni a raktáron lévő cuccot
"mert abban az évjáratban még állítólag! hajlamos volt szétesni" - ezt meg úgy értettem h. 2006-ig és utána erősítették meg a kosarat - szóval nem csak a 2006-osnál, hanem a korábbiaknál is.
Szimeringet feladtad?
Valamint valószínű hogy ők tudnak idomot is beszerezni.
Még itt is megpróbálhatod hátha van/tudnak külön is beszerezni.: itt.
A tulaj nem tudta elmondani hogy milyen típusú Husky-ról való.
Ez tuti hogy jó egy 2005-ös Wre 125-ösre?
Én úgy gondolom hogy jónak kéne lennie, de attól még gondoltam megkérdezem, mert nem akarom megvenni úgy hogy lehet hogy nem is jó hozzá.
És még az is nagy segítség lenne hogyha valakinek lenne egy hátsó sárvédője ugyanilyen típusú motorhoz.
Vagy egy weblap cím is elég lenne, ahol biztos hogy van ilyen sárvédő hozzá.
Előre is köszi
Üdv Balázs
Köszi
Végül úgy döntöttem elsőt és a hátsót is fogom csökkenteni 1-1 foggal.
Ez alapján döntöttem:
http://www.jtsprockets.com/fil...
Balu115:
Ezt nézd meg, nem az enyém csak megláttam nézelődés közbe
Aki már rendelt a husqvarna-racing.hu-ról mennyi idő múlva kapta meg a terméket?
Én ma hívtam őket, és azt mondták, hogy küldjem el e-mailbe, hogy mire van szükségem és hogy hová küldjék, de még nem jeleztek vissza.
Előre is köszi a válaszokat!
Sikeresen megzúztam egy kicsit a gépet.
Egy Husqvarna WRE 125-ről van szó.
2005-ös évjárat.
Ami kellene az egy hátsó sárvédő és egy km/h óra.
Egyenlőre ennyi amit most találtam rajta, hát remélem nem is kell hozzá több minden(már ez is sok.....)
Ha valakinek lenne valamelyik hozzá az kérem jelezze a veresbalazs@freemail.hu -n
Minél hamarabb szeretném újra szép állapotba helyezni a gépet, szóval sürgős lenne.
Előre is köszi.
Üdv Balázs
Most készülök venni egy '98 Te 610 -est, mit kell megnéznem vásárláskor, mik a tipuishibái ?
Nemigen ismerem a márkát eddig egy Gilera Rc 600-am volt.
előre is köszi a segítséget
Van egy Husqvarna WRE 125ös motorom, 2002es évjárat.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ehhez jó e a JTF718 típusú JT lánckerék. A netes katalógusukba nem írták ehhez az évjárathoz, csak régebbiekhez('80-'90 esekhez). Jelen pillanatban nem tudom leszedni és lemérni
Illetve ha hátulra 2-3 fogszámmal kisebbet veszek, az mennyire változtatja meg a végsebességet, illetve a 'nyomatékosságot', jelentősen többet fog enni?
köszi
Sm 610-be szeretnék rendelni vez.láncot, és az lenne a kérdésem, hogy a D.I.D. 219FTH100 cikkszámú jó e hozzá, mert a katalógus 2004-ig írja, és a gép 2006-os!
Előre is köszi a segítséget!
Autó vásárlása miatt sajnos eladóvá vállt Smr 510-esem.
Rendszámos! 13kw-os!
Új állapot,garantáltan 4100km-es!,szezonra felkészítve (friss olajcsere, új aksi, új légszürő, új olajszűrő, új Michelin gumik)
Ára: 999.000Ft
Tel:06702465353
csak az eső ne esne
Szimeringet feladtad?