Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo! segítséget kérnék! sm 610 2006-os évjhoz vennék vezérműláncot és hegner tömítés készletet! mivel a szakszervízben 3 hete nem érkezett semmi, a saját kezembe venném az irányítást. szóval aki tud segíteni vagy bármi kérem írjon.
16-os a gyári, renthal van nekem fent
Sziasztok,
2005ös sm 610 hez hány fogas első fogaskerék van gyárilag vagy melyiket ajánljátok tapasztalat után? köszi előre is ha valaki tud segíteni
Eladó új, eredeti Husqvarna CR WR 250 henger 2005-2012
Ár: 75.000Ft
Érdeklődni itt: 06306051630
vagy e-mail: kistrojak@gmail.com

125 CR SM SMS WR WRE hengerem is van, ennek az ára: 50.000Ft
Évjárat: 1998-2012
nem, töled kérünk alvázszámmal az info@husqvarna-racing.hu-ra
Május 21-22-re
Nem drága, csak kiszámíthatatlan és lassan ér ide...................
Mikorra tudnád beszerezni?
Az adatlapomon található e-mail címre tudnátok küldeni egy árajánlatot? Köszi!
szuper, köszi szépen akkor marad benne a castrol power1 racing :)
Nincs! csak gyári, drága?
jah fele hozzászolás rolite-nek ment
nekem a könyve 10w50 vagy 10w40-et ir és nekem hálistennek 2005-ös könyv van a 2006 helyett vagynemtom, de még a régi karosszériás van benne én castrol actevo xtra-t 10w40-et használok benne lassan másfél éve 13ezer kilométer ment bele ezalatt..
én az enyémbe most a CASTROL Power1 Racing 4T 10W50 full synt-et raktam bele (szerény személyem szerint ha nem pályázol akkor felesleges a 10w60)
2005 év végi. és semmi probléma nem volt akkor gondolom a tieddel?!
attol is függ mikori a motor. én spec 10w 40-et használok 2006-osba.
sziasztok!
kapott a sm 610-em két 1literes castrol 10w-50 es olajat, kicsit lejebb a forumban olvasgattam hogy valaki 10w-60 ast mondott hozzá valónak
nagyon gáz és inkább cseréljem gyorsan vagy maradhat szerintetek?

köszi
Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani h. TE 510 (2007) kuplungjához, melyik gyártónak van alkatrésze (rugók,fémlamella)? Nem nagyon találok utángyártottat...............
Hali! 2000es Te 610-hez kellene nekem berúgó tengely, már körbekeresgettem mindent, de sehol nem találok. Tudnátok nekem segíteni?
csak felkészülnék az eshetőségekre
miért mi történt?
Helló,

nálam.

zsoltisopron@hotmail.com
Jelentkezzen akinek sm 610 van és ma összefutottam vele a Verespéter úton. (csapagykukacgmailpontcom)
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem küldeni egy linket sm 610 2005 bontott rajzáról? vagy átküldeni a mailemre. előre is kösz ha valaki tudna valamit
roland.toth21@gmail.com