Gondolkodom hogy be kéne újítani vagy egy sm 450 r-t vagy egy sm 510 r-t. Kb 2-3 évesre gondoltam. Érdekelne egy két vélemény róluk. De nem ilyen barátom anyjának a munkatársa kezdetű... Fenntartási költségek, gyengepontok, szervízigény, üzemóra, stb. Előre is köszönöm!
Egyszer az én régi 625-ösömmel is sikerült 3 l-es fogyit produkálnom, de akkor tényleg extrém módon közlekedtem vele: egy 125-ös Varadero-s sráccal túráztam együtt
Sziasztok. Szerintetek mennyire eladható mostanság egy 125-ös SMS Husqvarna, mert most tudnék behozni olaszból két gyári állapotút. 2005/06-osak, a fiatalabba 5000 kilométer van,a másikba 15000. A 06'-ért 370.000-et gondoltam a 05'-ért 350.000-et. Mindkettőnek megvannak a papírjai. A képeken látható típusok.
meg maradt alkatrészeim te 610 henger blokkfél uj fötengely csapágy komplett váltó kuplung szabadon futó váltókart közkerék stb érd a 06302738234 vagy sonic18@citromail.hu
tudom hogy 200km felett kilehet annyit hozni énis csináltam már. de eddig mindenki azt írta hogy hajtotta is... azért mondom hogy vagy én megyek bolond módon, vagy valami nemjó de ne vitatkozzunk tovább madarasra megy valaki amugy május 1-én?
ahogy már írtam nem nagy mutatvány kihozni a sm 610-ből a 4 litert, csak hosszú távon kell vele motorozni egyhuzamban 200 km felett 110-130 as tempónál simám produkálja a 4 litert (majd jól megnézem az áttételemet 175-180 a vége széltől függően)
de csak városi használatba nekem is -6 körül van cibálással
Szerintem teljesen hihető a dolog, ismeretségi körben többen is elmászkálgattunk hasonló jellegű motorokkal (DRZ 400E, 525 EXC, 625 SC) 4 l környéki, vagy még alacsonyabb fogyasztással utcán. Nem is feltétlenül lassan
Márpedig annyi,nem szokásom hazudozni se nagyotmondani,én se hinném el ha nem személyes tapasztalat lenne,meglehet vele etetni jóval többet is de nem vagyok gépgyilkos se sebesség mániás,valószinüleg a gyári áttétel megváltoztatása(mivel így nem forog le pillanatok alatt)nem agressziv vezetési stilus(bár azért van benne az is)így születhet mindig ilyen fogyasztás.És a mérés egyszerű,teletank napiszámláló nullázás majd 100km után rátankolsz.Amugy meg leszarom ki mit hisz,ezért is kerülöm ezeket a fórumokat mert itt mindenböl csak a vita van!
http://youtu.be/hfVQGSCckg8
Havi két alkalom szinte mindig megvan. Ha gondolod legközelebb szólok és jöhetnél te is.
de csak városi használatba nekem is -6 körül van cibálással
nagyon sokat számít ám az áttételezés