Sziasztok! El szeretném cserélni az R1-emet supermotora! Kaptam ajánlatot párat van egy 2000-es évjáratú SM610-es! Kaptam képet róla tetszik jól néz ki de nem tudom milyen megbízható mennyire van a husqvarnához alkatrész és milyen árkategória esetleg mit érdemes megnézni rajta mik a hibái! Nagyon sokat segítene ha valaki ellátna pár hasznos infoval! Üdv
Nem tudom , mert ez az kellett hozzá aztán elég sok helyen tudtak volna a blokkhoz adni cuccokat, de lábtartót bontóból se tudtam keríteni Titi valami elérhetőséget dobjál már , majd ha úgy jön össze 1 csapatást intézünk Vagy itt van az adatlapomon az enyém
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudna olyan helyet, ahonnan lehet sm610-hez vez. láncot rendelni? A husqvarna-racing.hu-ról rendeltem, de nem küldik, sőt telón sem segítenek, csak mindig azt mondják, hogy küldik a rak számát a csomagnak... Nem lenne gond, ha később adnák fel a csomagomat, csak akkor legalább mondják azt, hogy 2 hétig ne is számítsak az alkatrészre.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv srácok Segítséget szeretnék kérni , most vettem egy Sm610R -t és sehonnan nem tudok hátsó balos lábtartót rá aki tudna nekem segíteni vagy épp van neki eladó írjon már és egy árat/címet beszélünk ! Képet is adok a gépről hogy ő hozzá kéne
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudna olyan helyet, ahonnan lehet sm610-hez vez. láncot rendelni? A husqvarna-racing.hu-ról rendeltem, de nem küldik, sőt telón sem segítenek, csak mindig azt mondják, hogy küldik a rak számát a csomagnak... Nem lenne gond, ha később adnák fel a csomagomat, csak akkor legalább mondják azt, hogy 2 hétig ne is számítsak az alkatrészre.
Kérdésem lenne amiben szeretném kérni a véleményeteket. Motorvásárlás előtt állok, a vásárlás tárgya pedig egy Husqarna te 610 98' évjárat. Jelenleg egy 89' Honda xr 600 R van, de úgy érzem, hogy picit ,,kinőttem". Kellene valami fürgébb.
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000F
Lenne egy problémám az Sm 610-emmel. 2000es évjárat dellorto gyorsítós karbis. Alacsony az alapjárat és nem tudok rajta állítani. Hiába csavargatom az állító csavarját nem történik semmi. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Sziasztok. Keresek Amal Sem gyújtásalaplapot(gyújtástekercset), 5 vezetékes kellene nekem 1 piros, 1 zöld, 1 fekete, és 2 sárga. Ha valakinek van, kérem írjon erre a címre: szdani91@citromail.hu
Tervben van egy 98 as évjáratú wre 125 vétele.
Tudnál nekem pár sort írni hogy vételkor mire figyeljek?
Alkatrészeket mennyire könnyen fogok hozzá találni?
Válaszod előre is köszi!
Ha nem kell jelezd mert másnak is kell.
Üdv
06702465353
Kérdésem lenne amiben szeretném kérni a véleményeteket. Motorvásárlás előtt állok, a vásárlás tárgya pedig egy Husqarna te 610 98' évjárat. Jelenleg egy 89' Honda xr 600 R van, de úgy érzem, hogy picit ,,kinőttem". Kellene valami fürgébb.
Szervízigény?
Megbízhatóság?
Menetteljesítmény?
Bármely használható véleményt szívesen fogadok.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 30.000F
Lenne egy problémám az Sm 610-emmel. 2000es évjárat dellorto gyorsítós karbis. Alacsony az alapjárat és nem tudok rajta állítani. Hiába csavargatom az állító csavarját nem történik semmi. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Tervben van egy 98 as évjáratú wre 125 vétele.
Tudnál nekem pár sort írni hogy vételkor mire figyeljek?
Alkatrészeket mennyire könnyen fogok hozzá találni?
Válaszod előre is köszi!
most vettem egy '96-os Te 410-et, és olajat akarok cserélni benne.
Mit tegyek bele ?
És milyen gyertyát ? (azt is cserélném)
köszi.
nincsmit.