Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Fölöslegessé vált a számomra! Ha kell valakinek irjon!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
neharagudj, h a multkor nemválaszoltam
igen az első az egy slick volt és úgy lett a hátsóhoz minta vágva bele
Szevasztok! Husqvarna wr 125 1998-évjárat.A henger mögött a blokk tetején, van egy fekete szelep.Na kérem szépen az mi?Hetek óta próbálok rájönni.
jogos. az első az nekem is vágott gyanús.. ilyen gumival vettem az enyémet is , de aki eladta mondta h vágatott bele. szoval korrekt volt..
Én meg már kérdeztem tőle, hogy ha "Javítás,repedezettség mentesek" akkor az első miért vágott
Vagy slick volt vagy mi van
Vagy kit akar átbaszni ezzel
Azóta se válaszolt
nem akarok okoskodni, de sztem a motorgumik topicban nagyobb sikerrel jársz
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 28.000Ft
Tel:06702465353
Így van,sürgős lett volna épp ezért már tárgytalan,már vettem!
Igaz, az kell
Ja- KTM ruha lehet megelégelte a Husky
GiKí:
Dobj egy számot aztán megdumáljuk, én mondtam h vevő vagyok arra h elviszem félutig, csak neked azon nyomban kellett volna, én meg akkor pont nmértem rá
Kálmi! Nem csodálkozom,hogy ledobott a paripa.
Az a ruha!
A www.krosszmotorok.hu-n próbálkozz ,de TC sárvédő kell neked,azon nincs lápa!
Gyógyuljál!
Hahó, SMR510-re "06" keresek hátsó sárvédőt(fehér). Ha valaki tud annak a segítségét előre is köszönöm.
Már mondtam hogy találkozzunk féluton,alku nélkül viszem,de neked úgy nem jó
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy ha szeretnék egy 2005-ös SM 610-re kipufogó védőt, hol tudnék venni használtan vagy akár újonnan és, hogy mennyibe is kerülhet?
Sziasztok!
Érdeklődnék a Husqwarna Wr 125-ről, milyen gépek, típushibák, illetve alkatrész ellátottság téren. Van-e utángyártott alkatrész hozzá? Ja és hogy ezt a szériát mettől meddig gyártották? - http://www.bikez.com/pictures/...
Előre is köszi!
Üdv.
hm nem kérsz érte sokat... a lelakott smi extrával nem rendelkező egyedeket adják ennyiért.. ez egy korrekt ár.. kár érte, szép motor pedig..
Szia!
Sajna nincs időm motorozni vele, amióta nálam van kb. 100km ha mentem vele! Más városba dolgozom, és havonta, csak 1X tudok hazamenni. Én is sajnálom, de azt hiszem most egy időre fel kell adjam a motorozást!
Mosi86 miért adod el szegény 610-est?
Sziasztok. Erdeklodnek a WR 360 rol. mennyire strapabiro, fogyasztasa kb, es alkatreszek ara masokehoz viszonyitva?
Sziasztok!

Lenne egy problémám az Sm 610-emmel. 2000es évjárat dellorto gyorsítós karbis. Alacsony az alapjárat és nem tudok rajta állítani. Hiába csavargatom az állító csavarját nem történik semmi. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Sziasztok!

Kérdésem lenne amiben szeretném kérni a véleményeteket. Motorvásárlás előtt állok, a vásárlás tárgya pedig egy Husqarna te 610 98' évjárat. Jelenleg egy 89' Honda xr 600 R van, de úgy érzem, hogy picit ,,kinőttem". Kellene valami fürgébb.

Szervízigény?
Megbízhatóság?
Menetteljesítmény?

Bármely használható véleményt szívesen fogadok.

Segítségeteket előre is köszönöm!
az email címed az msn is ? én képesmotoron találtam egy srácot a bovdent 4 be adta volna , de nem volt neki.. jó a simsoné vettem spirált az se volt 4 felett szval egész jól jártam 2 behajtós tükör 6 ezerbe bár az használt de fasza csak rövid a szára és nem látok ki , de meg leesz oldva az is
a bovden annyi de házastól ha jol mondom. ugy meg nem olyan sok... a lábtarto hát azt nemtom.. én lámpabúrát rendeltem 2700 pénz. bontott 4000töl 8000ig azon beszartam.elsö sárvedő 7000 ujan asszem bontva 11pènz.. bár arra nem ruháztam még be.. vagy tényleg én kerestem rossz helyen szóval egyaltalan nem drága hozza sok minden. sztem. bar kinek mi a sok es draga
Am nekem a bontós cuccok olcsóbbak voltak a kuplungbovdenre az importőr 12 e. mondott hát mondom oksika , nem kell ,lábtartó 70 ezer ott már totál kiégtem
hát akk azt mondom 2006 610hez csak pápáról lehet kapni janiéktol.. a bontott dolgok meg dupla olyan drágák és nem hazudok vagy én kerestem szar helyen.. na mind1 itt elérsz

email: turi_88@citromail.hu