Patent szemmel raktam össze direk azt kérdem hozzá
Csak azért vettem rá ilyen láncot mert 13000km cseréltem le semmi másért, titi54-nek igaza van venni kell rá egy 120+ láncot azt csőőőőő, ha ez lenyúlik akkor tőlem is azt kap
kéne. de én pl nem cseréltem. a gyári akkor hibáltan volt(elsőt cseréltem mert az nem volt jómár)... aztán raktam hátra kisebbet, de csak az áttétel végett. én nem tapasztaltam rendellenességet egyikkel sem. láncot fújtam mol-os láncsprayvel tényleg egyszer húztam az elején.. azóta 16ezret elment szinte nyúlás nélkül. persze az ára is megvolt
Köszi a tippet, egyébként minden esetben cseréltek lánckereket is, ha a lánc megnyúlt?! a motorban 12000 km-van, és a lánckerekek nem tűnnek kopottnak!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy egy 2006-os husqvarna SM 610-re milyen láncot vásároljak és hogy hol tudom beszerezni?!
Pontos adatok alapján biztosan találok a neten is, mondjuk DID... stb
Húzós ára van újonnan, én közel sem annyiért adnom, 30 ezerért vihetőek.
Az első 15ös, hátsó 45ös lánckerekek együtt 8 ezerért adom, szép állapotban vannak.
jah nem volt gondom nekem sem, főleg hogy a használt, bontott cuccot dupla annyiért adta volna mint az új, na meg fel sem adta postára amit kértem a mai napig.de ugyanezt el tudom mondani az új alkatrészről is, tudnék mesélni. ez a halála itthon a husqvarnának...ezért is adtam el egyrészt másrészt meg váltani is akartam, de megadta a kezdőlökést...
magát a motort nagyon sajnáltam és mai napig sajnálom, nagyon szerettem...
Szevasztok pont most szeretnék vásárolni egy 50ccm es kis motorkát munkába járásra,még téli időszakban is,nézegettem egy jópárat és megakadt a szemem ezen a márkán!Konrkétan egy wsm 50 esen!
Érdekelne milyen az alkatrész ellátása itthon,illetve milyen az anyagminőség?Mennyire használható közúton(elég cross típust preferálja a gyártó)Illetve az alkatrészek árai se elhanyagolhatok(egy hondához cre hez vagy yamaha dt hez képest)
Sűrgősbe kellene némi vélemény!
Köszöntem!
A Husqvarna TE típusú gépek között mindegyik üzemórás?
Kíváncsi leszek...
Köszönöm a tippeket!
Csak azért vettem rá ilyen láncot mert 13000km cseréltem le semmi másért, titi54-nek igaza van venni kell rá egy 120+ láncot azt csőőőőő, ha ez lenyúlik akkor tőlem is azt kap
32ezer pénz volt de bírja.megérte szerintem.
Eddig 500 km teljesített igaz felét egykeron de még nem nyúlt meg
D.I.D” 520 DS, 5/8” X 1/4
Tudnátok segíteni, hogy egy 2006-os husqvarna SM 610-re milyen láncot vásároljak és hogy hol tudom beszerezni?!
Pontos adatok alapján biztosan találok a neten is, mondjuk DID... stb
Köszöntem!
Az első 15ös, hátsó 45ös lánckerekek együtt 8 ezerért adom, szép állapotban vannak.
Te mennyit gondolnál érte?
Érdekelne a hátsó lábtartó! Mondj rá valami jó árat!
:) :)
magát a motort nagyon sajnáltam és mai napig sajnálom, nagyon szerettem...
Érdekelne milyen az alkatrész ellátása itthon,illetve milyen az anyagminőség?Mennyire használható közúton(elég cross típust preferálja a gyártó)Illetve az alkatrészek árai se elhanyagolhatok(egy hondához cre hez vagy yamaha dt hez képest)
Sűrgősbe kellene némi vélemény!
Köszöntem!