Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami biztos TE610 2006-tól tuti nem üzemórás. többiröl nem nyilatkozom
Üdv!
A Husqvarna TE típusú gépek között mindegyik üzemórás?
Én is tudom de ettől még eddig nem nyúlt meg, az árát bőven megéri még ha 7000km is megy el addigra a lánckerekek is cserések lesznek...
Egyébként most nézem, hogy erre a láncra viszonylag nagy betűkkel van felírva, hogy max 400cc-ig! :S
Kíváncsi leszek...
Én is patent szemmel kértem, majd meglátjuk, nálam meddig bírja... :)
Köszönöm a tippeket!
Patent szemmel raktam össze direk azt kérdem hozzá
Csak azért vettem rá ilyen láncot mert 13000km cseréltem le semmi másért, titi54-nek igaza van venni kell rá egy 120+ láncot azt csőőőőő, ha ez lenyúlik akkor tőlem is azt kap
kéne. de én pl nem cseréltem. a gyári akkor hibáltan volt(elsőt cseréltem mert az nem volt jómár)... aztán raktam hátra kisebbet, de csak az áttétel végett. én nem tapasztaltam rendellenességet egyikkel sem. láncot fújtam mol-os láncsprayvel tényleg egyszer húztam az elején.. azóta 16ezret elment szinte nyúlás nélkül. persze az ára is megvolt
Köszi a tippet, egyébként minden esetben cseréltek lánckereket is, ha a lánc megnyúlt?! a motorban 12000 km-van, és a lánckerekek nem tűnnek kopottnak!
én a helyedben DID láncot vennék. én 525-ösöet 120LE+-osat raktam rá anno o gyűrűs...egyszer húztam rajta 15ezer kilométer alatt azt is az elején

32ezer pénz volt de bírja.megérte szerintem.
Köszi szépen! Szerinted ezt a láncot nem lehet sima patent szemmel összerakni?! Te nittelted?!
Én ilyent vettem rá
Eddig 500 km teljesített igaz felét egykeron de még nem nyúlt meg
Közben megtaláltam bocsi:
D.I.D” 520 DS, 5/8” X 1/4
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy egy 2006-os husqvarna SM 610-re milyen láncot vásároljak és hogy hol tudom beszerezni?!
Pontos adatok alapján biztosan találok a neten is, mondjuk DID... stb

Köszöntem!
Sziasztok! Sm 610 en ledes indexrelét pontosan hova kell bekotni? Gondolom majd ha rarakom, csak osszekotom es nem fog olyan vadul villogni.
666666-nak teganp sikerült minket felhivni. Egyedül titi54 van elmaradva a levegőszűrőjével. Szoval nem igazán értem.
30 ezerért adom, ha érdekel írj és küldj egy email címet, átküldöm róluk a fényképeket.
Húzós ára van újonnan, én közel sem annyiért adnom, 30 ezerért vihetőek.
Az első 15ös, hátsó 45ös lánckerekek együtt 8 ezerért adom, szép állapotban vannak.
valami 75ezer pénz?! multkor egy srác mondta itt fórumon, neki sm610R-re kellett vna 2000 v 2001-es igy valahogy...
Meg kell kérdeznem Jánoséktól mennyibe kerülnek újonnan, utána már meg tudod mondani használtan mennyi lenne.
Te mennyit gondolnál érte?
Helló Hangab!
Érdekelne a hátsó lábtartó! Mondj rá valami jó árat!
:) :)
jah nem volt gondom nekem sem, főleg hogy a használt, bontott cuccot dupla annyiért adta volna mint az új, na meg fel sem adta postára amit kértem a mai napig.de ugyanezt el tudom mondani az új alkatrészről is, tudnék mesélni. ez a halála itthon a husqvarnának...ezért is adtam el egyrészt másrészt meg váltani is akartam, de megadta a kezdőlökést...

magát a motort nagyon sajnáltam és mai napig sajnálom, nagyon szerettem...
Azt szokták mondani onnan még a szar sem jó!
az
A Csetényi Trojákról beszélünk?
Szevasztok pont most szeretnék vásárolni egy 50ccm es kis motorkát munkába járásra,még téli időszakban is,nézegettem egy jópárat és megakadt a szemem ezen a márkán!Konrkétan egy wsm 50 esen!
Érdekelne milyen az alkatrész ellátása itthon,illetve milyen az anyagminőség?Mennyire használható közúton(elég cross típust preferálja a gyártó)Illetve az alkatrészek árai se elhanyagolhatok(egy hondához cre hez vagy yamaha dt hez képest)
Sűrgősbe kellene némi vélemény!
Köszöntem!