Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nem tudja valaki hol szerezhetnék Husqvarna TE 410 - es re új alkatrészeket? GO-t tervezek Már nagyon sokat kerestem a neten,de nem találok használhato oldalt. :(
A klónok támadása amúgy van még egy klón, a bátyám pont tegnap jött haza afiból , én meg mehetek vissza pont a nyár közepén
Nem tudtad hogy csupa ikerpárt küld a MH misszióba?
vagy így választanak ki kiküldetésre, hogy hasonló legyen a feje az embereknek
az nem én vagyok a hajunk és bajszunk megegyezik de semmi más amúgy is magasabb és vékonyabb vagyok meg persze jobb vágású is
nohát, te tökre úgy nézel ki, mint aki vagy a zsindex, vagy a tapló filmjében volt katona...
Hát először is nagyon vén és bizony ezek a motorok magas fordulaton pörögnek így nézd át tüzetesen minden csavarját!
Helló, valaki jólenne segítene abba hogy cseréltemár hajtókart SM 125-be? hogy hol csináltatta milyen márkájú hajtókart tettek rá mennyibe került? ezek érdekelnének.
érdekes eszme csere folyik itt :D...én már inkább nem mondok smit mert engem is beutaltok pszichológushoz a végén...
Szevasztok srácok!

Lenne nekem egy fontos kérdésem.
Egy srác el szeretné cserélni velem a wr430 gépét.
Azt szeretném megtudni ( mivel annyira vagyok jártas a cross motorok terén mint teréz anya a night klubban ) hogy mennyire szervíz igényes a típus? Azt hiszem a cross motorok üzemórásak..ez a gyakorlatban mit jelent? 50 üzemóra és blokkfelújítás?mennyit esznek ezek? Kifejezetten a típusra vonatkozó gyakorlati válaszokat kérnék,ha ritka a típus akkor hasonló ccm-ben értendő fenntartási költségekről beszéljünk.Előre is köszi!
szíved joga amit csinálsz, sajnálom is ami veled történt, én végig csak az én véleményemet fogalmaztam meg, és most az ügytől teljesen elvonatkoztatva csak nagy általánosságba írom, hogy azt tudni kell hogy ha valaki szánt szándékkal vagy szakmai hanyagságból esetleg egyéb módon megkárosít, azt sosem szabad ráhagyni az okozóra hanem kőkeményen kell kérdőre vonni, hogy ha legközelebb ilyet forgat a fejében még csírájában elfojtsa magába a keserű emlékek miatt és így van esély hogy mással nem fog megtörténni! természetesen előtte 100%-osan meg kell győződni a kár okozó felelősségéről és a károkozás tudatosságáról és szándékosságáról
1.Szervizt nem feketítettem be..csupán előkerült a név!Senki nem mondta,hogy abba a műhelybe történt a javítás..sőt leírtam hogy Nem!A név azért került elő mert a sokáig említett ember ott dolgozik!
2.Nem volt mentegetőzés...Szerelő+eladó az én értékrendem szerint 1 kutya!
3. Beletörődés megvolt
Nem tudok mit csinálni..nem is akartam!
De megosztani bármit meglehet ezért hívják 'eztet' formunak!

Üdv.
1 az a minimum évente de általában több szóval no para

1x? Akkor javasolnám a negyedéves felülvizsgálatot!
pfffff ember nálad vannak a gondok szerintem! csak már kezdett azért írtam mert már kezdett unalmas lenni, mivel volt már itt márka szervíz befeketítés, szerelő élve elégetés aztán nem is úgy volt és eladó hibás majd mentegetőzés hegyek meg felelőség hárítás ,és végül beletörődés,
na ha neadj isten egy szerelő elront valamit azt kell megkeresni vagy nead isten az eladó volt a hunyó akkor azt de itt már minden volt csak ez nem! és ha folyamatába olvastad volna akkor láttad volna hogy én is szörnyűlködtem stb. stb. de a lényeg hogy elég képlékeny lett az a végére, a tulajt én is sajnálom, de ha ne adj isten és a talpára állna akkor még felelőst is találhatna

amúgy meg köszönöm az ingyenes rendelést Dr. Csernyus, de nem volt szükséges mert minden évbe min. 1x szűrve vagyok pszichológiailag
üdv
Ez márka független dolog ne akard rásarkítani a márkákra!
És ne félj te attól hogy kifogy a lap a fórumról..., ha folyamatában tudnád olvasni és értelmezni a hozzászólásokat akkor nem írnál ilyen hülyeséget!
Tudod az ilyen írások mint a tied, csak azok töltik igazán az oldalakat és a szörnyű hogy pont leszarod azt hogy egyik motoros társad hogyan beszopta a frissen megvett motorját!
Semmi együttérzés nincs az írásodba azt bezzeg senki nem írta be, hogy hú bazeg de rácsesztél haver!
Ez viszont a számomra meg jellemhibának tűnik amit nem is olyan könny kijavítani mint egy blokkot felújítani!
Szóval bocsánat hogy töltöttem a lapokat az összes valaha motorral pórul járt motoros nevében
és egyben kívánunk neked,
Örökön örökké tökéletesen és probléma mentessen járó motort és széles utat neked!
amúgy miért itt kell ezt itt megvitatni, netán kifogytatok a lapokból a berg topicban ? mivel a husqvarnához annyi köze van hogy egyszer valaki valamikor szerelte aki látott már huskyt is
Így van, de míg szakértő nem bizonyítja be, hogy az akkori szerelési hiba miatt történt ez a motorral, addig kár köpködni bárkire is!
A karcos dugattyú, meg a marék fémforgács szerintem egy más hibára utal!
Akit nem ismersz, arról jobb, ha nem is írsz inkább semmit!
Az a munka, akkor szerintem jól el lett végezve. (ez volt tavaly nyáron).
A motor Berger-hez januárban került. Közben mi történt nem tudni.
Okszi, én is ezekre gondoltam. Majd szétnézek hol kaphatok jó árban valamit Szegeden. Köszi.
Srácok..nincs már értelme ezen tovább lovagolni!Örüljön mindenki annak,hogy itt a jó idő és menjen motorozni!Amint kész a gép én is így teszek!
idézlek Kaktuszpeti ha nem gond "A megrendelő ezt a munkát kérte a kivitelezőtől" a védencedtől elvonatkoztatva ha egy szerelő ilyenbe belemegy akkor az a szemembe nagyon messze van a szerelőtől pffffffffffffff
valahol egy szinten a pénzhajhász , alattomos , korrupt emberekkel, akik ha utamba kerülnek alábaszok akkorát amekkorát csak bírok vagy így vagy úgy
ui: a haverodról nem írok semmit mivel nem ismerem, ezt csak az idézetedre jött ki belőlem, de ha az idézet róla szólt....
Szevasz Kálmi!10w50 vagy10w60 inkább Motul,Agip ez a gyári olaja vagy Castrol vagy Ipone.
10w60 vagy 10w50 !Castrol vagy Agip vagy Motul,Ipone
Majdnem jól látod!
Itt is arról van szó, hogy MEGVETTE, BESZOPTA mert úó. versenymotor és bármikor behányhat akár 10 perc után is!
Annyi a különbség hogy megvan ki csinálta meg rosszul a javítást
-az megint egy másik kérdés hogy a megrendelő (volt tulaj) kérésére tette vagy magától!
-majd újabb kérés hogy ha említett szerelő akkor hol tette mindezt otthonába vagy tán szervizbe?!

A részleteket nem ismerve... viszont JANIT IGEN!
EZÉRT 100%-BAN BIZTOS VAGYOK ABBAN HOGY NEM JANIÉKNÁL A SZERVIZBE VOLT MEG CSINÁLVA MERT SE MÁS MÁRKÁJÚ MOTORT NEM ENGEDNE BE, SE SZAR MUNKÁT NEM ADNA KI A KEZÉBŐL!
JANIÉK MUNKÁJA ÉS ELKÖTELEZETTSÉGE PROFI,
NEM A KISPÁLYA AMIBE ELADÁSRA TÁKOLNAK ÖSSZE MOTOROKAT!

És akkor hogy jól látod-e?
Egy fórum társunk megosztotta az élményét arról hogy járt az új motorjával mert megosztotta a vételi örömöt is és most a beszopott keserűségét is leírta!
Senkit nem vádolt senkit nem von felelősségre csak megosztotta!

Én meg így látom!