nekem is kellene a szerviz telefonszáma mert az oldal nem elérhető :( lassan kellene majd egy két alkatrész nekem is
ha valakinek megvan a telo szám rakja már fel
Így van,de akkor még nem tudtam miért betegeskedik a gépem.De ha feltudok rá menni azért körbe nézek.De van alkatrész ilyen öreg gépre is mint az enyém?
Ki az a Jani? Amúgy pár napja írtam hogy GO-t tervezek,hát neki is álltam szétszedni a 410-es em,és nagyon nagy baj van.A motor blokkban az egyik tengely úgy kikoptatta a házat,hogy ami rajta van fogaskerék belemart a blokkba.Egészen elvékonyodott.Emellett találtam pár repedést is,és több olyan alkatrészt ami elvan kopva.Úgyhogy még az is lehet,hogy teszek bele valami más motrot.
Totál végem van :(
sztem szexibb ami elvan vágva, legalábbis én ugy vettem hogy levolt vágva. jobban tetszik nekem mint amit kétmarokkal kell húzni akkora bár kinek mi:) nekem a fék is meg a kuplung kar is le van vágva..
Nem! Itt még nem néztem,de most nem is működik az oldal:( Megpróbálom később.Remélem nem csak új husqvarnába találok alkatrészeket. Köszi a segítséget!
Az smr 510-ről már kérdeztem Janit: "10 óra az ajánlott. Castrol Power1Racing 10W50 , 3 szűrő van benne, abból egy darab papír és 2 db fém szűrő amit ki kell mosni."
sztem maradj a 10w60nál.. visszaolvasgatva az 510 tulajok nagy része azt használ abból is motult. de legyszerübb lett vna pápai szervít felhívod minthogy itt kérdezed
mivel mki mást mond
Komolyan mondom, poén ez a olaj téma
Eddig akárhány helyen utánakérdeztem, mindenhol mást ajánlottak
Szerintem maradok a 15W50es Fucks Pro 4 Sx-nél elég pozitív dolgokat írnak erről a tipusról, és még az ára is türhető.
pár hónapja még 10w40 volt és castrol az ajánlott akkor nem értem... bár nekem a castrol bevált. akárhányszor témában volt ezaz olaj dolog mindig más az ajánlott
hát én motul 7100 10w60-asat használok
olcsóbb helyről 4000-ért be lehet szerezni
de az enyém sm 610 (nálam a 10w60 a gyári ajánlás)
hívd fel pápát és ott megmondják neked hogy melyik a legjobb a tiedbe http://www.goldolaj.hu/motul/5...
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,h ki mien olajat ajánl egy Smr 510-be?
Ha jól tudom a márkaképviselet a Castrol-t ajánlja.
A szerelőm pedig a Motul-ra esküszik.( igaz 7000ft fölött van literje,de az minőségi)
Illetve lenne még egy olcsóbb márka, valamivel 5000ft alatt van az ára ugyanúgy észterbázisu mint a Motul,és vélemények szerint csak hajszálak választják el a Motul minőségétől. A márka neve: fucks
ha valakinek megvan a telo szám rakja már fel