elárulom hogy 3500 ért csinálja az esztergályos és egyszer elmész a lendkerékkel utánna mégegyszer ha kész ez össz 5-ropi itt veszprémben és az anyagot ő adja üdv
én még egy szakival csináltattam anno. Elvittem a blokkot, és az alapján meg is csinálta, le is szedte.
Csak keresni kell vkit akinek van a sufniban egy felesleges esztergagép :)
Rákerestem német fórumon, a menet mérete: 28mm x 1.5mm
Remélem segítettem. (az enyémet eladtam a mocival együtt :( )
Szevasztok! Van egy problémám. Husqvarna wr 125 endúró, 1998 as,új dugattyú benne.Kábelekkel gondom van,nem ad szikrát a gyertya.A főtengelyből kivezetett kábel leágazik kétszer egy műanyag elosztóba ami elvileg az alapjáratért felelős.De ha nincs bekötve?Lehet a gond okozója hogy nincs szikra?Vagy esetleg máshol van a gond? Segítsetek legyetek szivesek!
üdv alapjárati csavart fél fordulatot tekerdd kifele és úgy probáld meg lehet hogy a lapsiberen van egy kis felverödés gázbofden rosszul van elfűzve ,falslevegő szivótoroknál főteng-szimeringnél hengertalp-tömitésnél fújsz oda féktisztittó-sprét és még jobban fog tőle pörögni ott sziv falsot 2-t nek más hiba nem nagyon lehet üdv gyuri husqvarna-racing veszprém
Malakai030: Szerintem karburátor probléma lehet, vmi kis pici juk dugulása vagy sok levegőt kap akkor későn esik vissza a fordulat. Én ezt tippelem. mikori évjárat? milyen karbi?
Szia!
Kicsit késve de itt vannak a képek a csizmáról! A csizmának minden csatja jól működik, nincs eltörve a csat, és nincs kirepedve sehol a bőr!
A képek:
az a gyári farok idom csak le van véve a lámpa-rendszámtartó konzol és rozsdamentesből lett csináltatva egy konzol( ára olyan 3-4 ezer )
+ ledes lámpa+ ledes index, de szerintem így jobban mutat
Most vettem egy Husky SM 125öst, és van egy kisebb probléma vele.
Amikor visszaengedem a gázt, mindegy hogy áll vagy mozog, a motor tovább pörög, mintha még mindig nyomnám a gázt.
Nem minden alkalommal, de elég gyakran csinálja.
Leszedtem a légszűrő burkolatot, és belenéztem a karburátorba, és szépen mozog mikor ráengedem a gázt, nem látok semmi rendelleneset benne.
Mikor kipróbáltam vételkor, nem csinálta ezt...
Hello!Segitséget szeretnék kérni!
Honnan tudnék szerezni Husqvarna tc 610 2000-évjáratu mocihoz hátsó oldalidomot?
A parillánál próbálkoztam itt! http://www.parilla.hu/index.ph...
De ezt irták:Sajnos ehhez a motorhoz egyik beszállítónk sem gyárt idomokat, így nem tudunk adni.
Valóban az a 14 nap nem sok csak látod az előző hszekben Andris barátom is hónapok óta várja az oldaldeknit. Eddig Ktm-em volt és mikor felhívtam Ócsát készséggel segítettek mindenben. Mondjuk alkatrész nem kellet rendelnem csak egyszer egy dekni tömítést. Reggel megrendeltem másnap hozta a postás.
Amúgy meg mivel supermotoról van szó és azért a szezon elég behatárolt. Ha beüt valami gebasz elég rosszul érintene ha hónapokat kellene várni valami kütyüre. Na mindegy úgy néz ki belevágok aztán majd látjuk. Lehet kéne keresni valakit akinek valakije olaszba jár-dolgozik-tanul-ismerőse van Azt hallottam ott hamar van minden és olcsóbban
igen pápán van a kizárolagos husqvarna importör
husqvarna-racing.hu az oldaluk.. az alkatrész beszerzés meg változo 3naptól 4hétig, változó attól függ mit rendelsz...
szerintem meg a 2-3-4 hét sem egy vészes dolog... csak mindenki úgy felfújja hogy a ktm-nél egy hét ha annyi egyáltalán huskinál meg huu 3-4 hét... szerintem azon a 14 napon már semmi nem múlik. Mellesleg én elég messze vagyok pápától, de telefonon is bármi gondom volt mindig kaptam segítséget.. Amit nem sok helyen tapasztaltam, hogy telefonon elmondanak ezt azt.. Max ha elviszed és fizetsz..
én még egy szakival csináltattam anno. Elvittem a blokkot, és az alapján meg is csinálta, le is szedte.
Csak keresni kell vkit akinek van a sufniban egy felesleges esztergagép :)
Rákerestem német fórumon, a menet mérete: 28mm x 1.5mm
Remélem segítettem. (az enyémet eladtam a mocival együtt :( )
Üdv:
G.
Ez mennyire célravezető ennek tudatában?
streetx@windowslive.com
Igen tc 610-hez szeretnék!Van kétfajta ami rámenne pl ez:
http://sv.wikipedia.org/wiki/F...
vagy ilyen:
http://necochea.olx.com.ar/hus...
Ha van ilyen idomod megbeszélhetjük a dolgot e-mail-en! Adatalapomon megtalálod!
Kicsit késve de itt vannak a képek a csizmáról! A csizmának minden csatja jól működik, nincs eltörve a csat, és nincs kirepedve sehol a bőr!
A képek:
+ ledes lámpa+ ledes index, de szerintem így jobban mutat
az a dakaros husky egy álom!brutálisssssssssssss
Most vettem egy Husky SM 125öst, és van egy kisebb probléma vele.
Amikor visszaengedem a gázt, mindegy hogy áll vagy mozog, a motor tovább pörög, mintha még mindig nyomnám a gázt.
Nem minden alkalommal, de elég gyakran csinálja.
Leszedtem a légszűrő burkolatot, és belenéztem a karburátorba, és szépen mozog mikor ráengedem a gázt, nem látok semmi rendelleneset benne.
Mikor kipróbáltam vételkor, nem csinálta ezt...
Van vkinek ötlete, hogy mibaj lehet?
Köszi előre is!
Honnan tudnék szerezni Husqvarna tc 610 2000-évjáratu mocihoz hátsó oldalidomot?
A parillánál próbálkoztam itt!
http://www.parilla.hu/index.ph...
De ezt irták:Sajnos ehhez a motorhoz egyik beszállítónk sem gyárt idomokat, így nem tudunk adni.
Amúgy meg mivel supermotoról van szó és azért a szezon elég behatárolt. Ha beüt valami gebasz elég rosszul érintene ha hónapokat kellene várni valami kütyüre. Na mindegy úgy néz ki belevágok aztán majd látjuk. Lehet kéne keresni valakit akinek valakije olaszba jár-dolgozik-tanul-ismerőse van Azt hallottam ott hamar van minden és olcsóbban
husqvarna-racing.hu az oldaluk.. az alkatrész beszerzés meg változo 3naptól 4hétig, változó attól függ mit rendelsz...
szerintem meg a 2-3-4 hét sem egy vészes dolog... csak mindenki úgy felfújja hogy a ktm-nél egy hét ha annyi egyáltalán huskinál meg huu 3-4 hét... szerintem azon a 14 napon már semmi nem múlik. Mellesleg én elég messze vagyok pápától, de telefonon is bármi gondom volt mindig kaptam segítséget.. Amit nem sok helyen tapasztaltam, hogy telefonon elmondanak ezt azt.. Max ha elviszed és fizetsz..