Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig is kövessétek a Dakart! Az idén 9 Husqvarna vág neki, abbol 4 Factory támogatással!
Igen ott!

A 450/510esek alkatrész készletünk a legnagyobb, mivel azok a legelterjetebbek. Kopo és tapasztalatbeli alkatrészek raktáron, többit rendeljük a gyárból. Aggodni nem kell! Többi márkák elönyük, hogy régóta vannak jelen a piacon, megfelelő mennyiség kereskedövel... igy több ponton van alkatrész. Nekünk sok van raktáron... de mindig van olyan ami pont nincs. Arra akkor 1-3 hetet várni kell. Amennyiben meg a gyárnak sincsen éppen, akkor az olasz beszállitói rendszer indul, na azt nem sikerült a BMWnek megoldania
Halihó Foxi, most készülök venni egy SMR 510-et. Kicsit aggódom az alkatrész ellátás miatt. Meg tudnál nyugtatni mert elég felemás tapasztalatokat olvasok a fórumon. Többen pápát emlegetik, mi van ott márkaképviselet vagy mi. Esetleg ott dolgozol? Előre is köszi.
A 250/310 iszonyat jó gépek! A 449 kicsit ornehéz... A kétütemüek... majd 2013ra kerülnek frissitésre, ahogy halottam gyakorlatilag uj motorok.

Most olvastam hogy a Husaberg fekvö motorját megszüntetik és KTM lesz az is!

2012re igyekszünk megbizhatobb és gyorsabb (itt a gyár is fejleszt) lenni. Húzós volt ez az év, de az új üzlet gözerövel épül!
A tiéd szerintem át lett lyukasztva mert nekem kék-sárga időm szetten is így van
Ha nem tetszik akkor másik gyári idom
Sziasztok!
Kiskiru-nak láttam a képei között, hogy az SM610-en a hátsó sárvádő és lámpa is más. Nekem se nagyon tetszik a gyári csomagtartós sárvédő, és jó lenne egy ledes lámpa is, és az lenne a kérdésem, hogy melyik típusú husqi hátsó sárvédő lenne jó a 610-re?
néha kicsit vissza kellene olvasni vagy csak használni a keresőt :D
amúgy www.husqvarna-racing.hu
Sziasztok! Ti honnan szoktátok rendelni az alkatrészeket? Jelenleg egy TC450-em van, korábban volt egy WRE125-ösöm is, mindkettőhöz a Motormanntól vásároltam meg amire szükségem volt és nem találtam máshol. Elég magas árfekvésű hely ez tény, de Husqvarnákhoz mindent be tudnak szerezni, belátható időn belül (legfeljebb 2-3 hét).
iszonyatosan szar az alkatrészellátás!P l: power szelep 3 hónap , gázbowden 6 hét , váltóba tengely 2 hónap és ez csak néhány dolog.....
Mivel nekem eddig csak a Husqvarnával tapasztalatom meg a többi márkából hallomásból így nem tudok nyilatkozni
De nekem eddig max 2 hetet kellet várnom
Mindenre több hetet kellett várnom, sajnos nekem csak rossz tapasztalataim vannak.
Fél éve rendelte meg a szerelőm az oldal deknit, mert az olajszint ellenörző csavarnál megszakadt a menet, így nekem sajnos mindig folyik az olajam. A szerelőm kiderítette hogy lehet mostmár rendelni olyan deknit hozzá, amiben be van építve egy kis ablak, mint pl a KTM-nél, tehát nem kell olajszint ellenörzéskor mindig kitekernem a csavart, ellég csak ránéznem.Szó szerint csak rendelve lett, mert azóta se jön, hivtuk telefonon, már feladtam postán, jött a válasz. Mostmár én is feladom, pedig árban is megegyeztünk 27 ezer ft.
Most kénytelen vagyok az ebey-en nézni.
A KTM-el ilyen problémám sosem volt, 1 héten belűl bármi meg volt.
Mért katasztrófa amikor ha nincsen raktáron 1 max 2 héten belül minden megkapsz hozzá?
Szia Kálmi !
Külön ,R" változat nincs.
Mindegyik SMR 510.
Nekem is a villán is SMR van fent gyárilag.
Ha gondolod megnézheted az enyémet, ki is próbálhatod.
Öcsémnek is ilyen volt.
A KTM-nek az az oriási előnye, bármilyen alkatrészt be tudsz hozzá szerezni rövid időn belül. Míg a husky, KATASZTRÓFA.....
De kérdezd meg a Kardos Robit.
Halihó, motor vásárlás előtt állok és egy kicsit összezavarodtam tudnátok segíteni. Kinéztem egy Husky 510 smr-t illetve így hirdetik. Most akkor hogy is van ez van sima SM meg R-es változat is
Lentebb valaki írta, hogy nincs különbség de akkor mit jelent az "R"
Ránézésre meg lehet különböztetni a két változatot?
Még képben van egy Kxf450(Sm) is esetleg valaki összeakaszkodott
már ilyesmi verdával? Menet teljesítményben mi lehet a különbség
Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves motoros társamnak
köszi a választ! Nem hiszem, hogy kelle rajta cserélni valamit, de egy olaj és olajszűrő csere mindenképp meglesz! Eddig nagyon tetszik a motor, mondjuk nem sokat tudtam sajna vele menni! :( :( De majd jövőre bepótolom!
szia. volt egy vez lánc csere 17 ezer. Kormány csapágy 25, előző gazdi kapott vmit az elejére. Kipufogót is csináltattam. Kibelezték és széthullott. Az volt 50. Meg 1 hűtöidom csere, ja meg egy lánc cserém is volt 35ért. De ezek mind használat függö meg igényesség. HG76 gépén meg nem hiszem h bmit is kéne cserélni. Olaj meg castrol actevo 10w40 ami nkm bevált. Ennyi kb.
Sziasztok!
Titi54 írtad, hogy sok gondod volt eleinte a husqival?! Leírnád miket kellett rajta cseréni, illetve csinálni? Milyen olajjal használod a gépet? Előre is köszi a választ!
amugy mi lesz helyette?
6 ezer az nem olyan sok... nálam is egyéve van a huski 13ezret belehajtottam. gond nélkül, sajnos amit költöttem rá az előzö gondos gazda műve.
KÖSZI ....de a narancsszínű nem érdekel.....(kék.fekete,szürke..stb az jöhet
Csao nekem van narancs fox mezem narancs ufo gatyám, ha erdekel megnézheted a hirdetéseim között.
megvagyok nyugodva akkor :) talán holnap viszik el a DRZ-t biztos "megsiratom" mocsok jó gép volt, sokat megéltünk az egyév alatt 6000kmt tekertem bele ebből 2e. terepen, az égvilágon semmi baj nem volt vele hála égnek...remélem a következő vas is iylen örömökkel tölt el legalább mint ez...
köszi
Okés! Hétvégén lefényképezem, és küldöm a képet és az árat!