Gondolom nem kaptad meg a levelem... Bajos a levelezőm, küldtem a képeket, de feltettem ide is, megtaláltad? Rendszámnak készítettem konzolt alu. lemezből, de a szívócsonk ügyben még nem léptem igazán. Szerinted nem lehetne valami rugalmas anyaggal bevonni?
Köszi az érdeklődést! Igen én kérdeztem tőled még a vásárlás előtt és után pár dolgot. A gép jól bevált és egyre jobban tetszik. Nyáron leteszteltem SM szettel is és úgyis igen tetszetős.
A túra feltétlenül érdekelne. Merre tervezitek az útvonalat? Itt a Bakony K-i részén tudok jó kis ösvényeket.....
Milyen az 510?
Szerintem mi leveleztünk a témában. Bevált a gép?
Pontosan túrát próbálunk szervezni "iiulaszlo"-val.
Esetleg téged érdekelne?
~2-3 nap laza túra terepen, szerintem hétvégén (péntek-vasárnap), kb. 2-3 héten belül.
Sziasztok! Van egy moto master fékadapterem 320-as tárcsához, 45-ös marzocchi telóhoz jó, tehát egészen 2006-ig. Ha valakit érdekel esetleg(se): 20 451 4966 vagy írjon!
Nincs valakinek eladó Husqvarna gumi szívócsonk aminek nem tudom biztosan a nevét, de a karbi és a henger között van :)
(Husqvarna TE510 07'-re kellene)
Én 2 éve hajtom az sm-et , kötelezö szerviz ami olaj cseréböl 20-30 üo légszűrő tisztittás 2-3 ezer km,szelephézag ellenörzésböl áll részemröl,170 üo van benne és még mindig hibátlan,tehát nálam megbizhatóan teszi a dolgát nem túrázásra való az biztos,30-40 km után már megérzed az ülést,vibráció is van dögivel,de az élmény kárpótol mindenért
Szeretnék egy kis költségvetésű túrát lenyomni, csak itt az országban, főleg az északi részen, terepen és aszfalton, tervezés nélkül, sátorozás, ilyesmi. Nem akar valaki csatlakozni?
véleményét szeretném kérni 1 olyan embernek vagy akár többnek is akinek van vagy volt HUSQVARNA SMR 510-es motorja. Mennyire megbízható? Igaz e hogy hosszú túrázásokkal kilhehet nyírni a blokkját és hogy szítráz hosszú úton? (Jó tudom hogy ez supermotó és vékony az ülése meg minden, de azért mégis jó egy vélemény) Sokat kell e szervizelni?
hello,
motor vásárlás előtt vagyok és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik a jobb szériás husqvarna a 2007 es eredeti blokkos vagy az új bmw-s?
az durva.
Igazából ha ebben tényleg benne van az E jelzés,mint ahogy mondják,akkor nekem megér annyival többet,mert közúton használnám-azok a fránya rendőrök,meg mindenbe belekötnek
Talán 24900 ha jól emlékszem.
Nem tudom akkor miről beszélt a csaj.
Azt mondta,benne van az E szabvány jelzés.
Ha elmegyek olyan messzire és mégsem lesz benne,biztos kikelek magamből-hisz nem véletlenül kérdeztem rá telefonon.
A képeim között meg tudod nézni. Nekem ugyanez van csak fehérben. Sötétített "plexiset" azért nem akartam, hogy ne rontsa a fényerőt. Mennyibe veszteget egy ilyet a juniverzálmoto?
felhívtam az universal motoros boltot,náluk van ez a tipus és ráadásul fekete,vagyis sötétített.
Azt mondta a csajszi telefonban,hogy benne van az E betű-létezik,hogy az újabbakban már benne van?
Mutatok fotót róla.
Gondolom nem kaptad meg a levelem... Bajos a levelezőm, küldtem a képeket, de feltettem ide is, megtaláltad? Rendszámnak készítettem konzolt alu. lemezből, de a szívócsonk ügyben még nem léptem igazán. Szerinted nem lehetne valami rugalmas anyaggal bevonni?
Nagyon szép a vas!
Az teljesen jó túrahely, lényeg, hogy domborzatos legyen.
Köszi az érdeklődést! Igen én kérdeztem tőled még a vásárlás előtt és után pár dolgot. A gép jól bevált és egyre jobban tetszik. Nyáron leteszteltem SM szettel is és úgyis igen tetszetős.
A túra feltétlenül érdekelne. Merre tervezitek az útvonalat? Itt a Bakony K-i részén tudok jó kis ösvényeket.....
Milyen az 510?
Szerintem mi leveleztünk a témában. Bevált a gép?
Pontosan túrát próbálunk szervezni "iiulaszlo"-val.
Esetleg téged érdekelne?
~2-3 nap laza túra terepen, szerintem hétvégén (péntek-vasárnap), kb. 2-3 héten belül.
Esetleg van valakinek 98-as husqvarna TE610-eshez supermoto szett?Esetleg kipufogó?Egyenlőre csak tájékozódom.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nincs valakinek eladó Husqvarna gumi szívócsonk aminek nem tudom biztosan a nevét, de a karbi és a henger között van :)
(Husqvarna TE510 07'-re kellene)
véleményét szeretném kérni 1 olyan embernek vagy akár többnek is akinek van vagy volt HUSQVARNA SMR 510-es motorja. Mennyire megbízható? Igaz e hogy hosszú túrázásokkal kilhehet nyírni a blokkját és hogy szítráz hosszú úton? (Jó tudom hogy ez supermotó és vékony az ülése meg minden, de azért mégis jó egy vélemény) Sokat kell e szervizelni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
motor vásárlás előtt vagyok és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik a jobb szériás husqvarna a 2007 es eredeti blokkos vagy az új bmw-s?
Igazából ha ebben tényleg benne van az E jelzés,mint ahogy mondják,akkor nekem megér annyival többet,mert közúton használnám-azok a fránya rendőrök,meg mindenbe belekötnek
Nem tudom akkor miről beszélt a csaj.
Azt mondta,benne van az E szabvány jelzés.
Ha elmegyek olyan messzire és mégsem lesz benne,biztos kikelek magamből-hisz nem véletlenül kérdeztem rá telefonon.
Azt mondta a csajszi telefonban,hogy benne van az E betű-létezik,hogy az újabbakban már benne van?
Mutatok fotót róla.