Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha hónapokat akarsz várni az alkatrészekre... csak sajnos más kontakt nincs
husqvarna-racing.hu itt minden kérdésedre megkapod a választ
Sziasztok.
Kb egy hónapja vettem egy 2005-ös évjáratú Husqvarna WRE 125-ös motort. És valami zárlat miatt elromlott a feszültségszabályzó.
Van valakinek eladó, vagy tud-e valaki ilyet hogy hol lehet beszerezni?
És a tegnapi napon a kuplungbovden fele elszakadt, milyen hosszúságú kell ebbe a típusba?
előre is köszi a segítséget.
Raktam be egy képet, erről a típusról lenne szó, még a színe is ugyan ez.
Üdv Balázs.
Hello népek :)
Az a kérdésem lenne szeretnék venni 1 husqvarna wre 125 ös endurót. kérdésem az lenne van hozzá alkatrész szervizigényes e nagyon(mert nekem kb mindennapi használatban lesz főleg nyáron)
az alkatrész háttere mijen és hogy drága e hozzá?
Ugyanaz
üdv nektek! a kérdésem a következő lenne. husqvarna sm 510 és sm 510R is van, vagy ez egy és ugyanaz?
Célt szolgál :D
juj, de szep ... csak egyet nem ertem, hogy miert nez annyira lefele a handguards ?
Giki, mehetünk?
gyere csak, van minden, és még sok uj más!

Amugy, keresek WR125 2002töl, többet is olcson
oszt van szűrő vagy nincs szűrő az itt a kérdés
Értem, héten csörögj rám!
Nem terveztem úgy, hogy eladom a gépet, de jelen pillanatban van nagyobb prioritású dolog is mint a motorozás.
Várok tapasztalatokat a motorról akinek van/ volt vagy esetleg lesz, írhatna néhány információt! Ktm exc-n vagy Husqi smr-en gondolkodok, de főként utcára kellene!
Amugy valakinek te 610 enduro szett? 2006os kellene, vagy ami jo sm610 2006os évjáratba ha van valakinek elfekvöbe arra beruháznék
hasznaltauto.hu ott nagyobb sikerrel jársz a keresésben
Tervbe van egy husqvarna sm510r vétele! Valaki írjon már róla néhány informáciot! Leginkább utcai használatra kellene! Megköszönném!
Vagy estleg aki tud 2006körülit 800-850ezerért az jelezzen!
Jó kis gép, tanúsíthatom!
Szerencsére nekem is van ilyenem, csak több km-el.
Remélem azért túrázni el tudsz jönni majd...
Sziasztok!

Eladósorba került a gépem!
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani .
Itt megtaláljátok:
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Hétvégén lesz valószínűleg, majd megdumáljuk. Nincs már meleg éjszakánként, szerintem kellene egy szállás kiindulópontnak a hegyekben, és onnan mehetnénk egy napon belül oda-vissza, majd másnap másfelé, de majd meglátjuk. Szólni fogunk biztosan, de azért lesd a fórumot...
Szia!

Köszönöm. Akkor írjatok vagy szóljatok h. mikor lenne a túra! Hétvégente nekem bármikor jó!
szevasztok hol lehet TE 570 -610 hez, himbafelújító illetve lengővilla felújító készletet kapni, illetve hajtókarszettet, a gép 2001-es. Esetleges válaszokat előre is köszönöm. laller
Csatlakozom az előttem szólóhoz, megbeszélés tárgya.