Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Erdeklődni szeretnék-most építem a motoromat és olvastam,hogy te vettél ilyen acerbis led vision fejidomot.
Mennyire világít jól és benne van-e az E szabvány jelzés?
Válaszodat előre is köszönöm.
A könyv gyári a motorhoz adták, a magyar nyelvű könyv 2005-ös a motorom 2006-os, de neked is jó lesz a 2007-eshez.
Az nagyon rendes tőled, tiéd is 2007-es, illetve a könyv jó a 2007-es gyártású 510-hez? Ha komplett, jó minőségű anyag, akkor beszkennelem.
Fénymásolás, posta ...!
Megoldom!
Ha ennyit használod azt is majd tényleg jó darabig nem kell költened rá.
Mint mondjak én erre, 1000km mentem idén, ennyi erővel én is válthatnék.
De számomra bőven elég amit nyújt a 610.
Erősebbet szeretnék, nem akartam 510-et mert féltem az üzemóráktól. De most néztem hogy két nyár alatt alig mentem 6000km-et. Szóval...
De még halasztok mert ma elszakadt a láncom és szétcsapott pár műanyagot....
Igen, ettől féltem. Be tudod szkennelni, vagy hogyan juthatna el hozzám, és a többiekhez a manual, mi az elképzelésed?
Én be tudnám szkennelni ha itt lenne, legalábbis képként nem lenne bonyolult azt hiszem.
Már nem kell az SM610, vagy most hogy is van ez?
Papír formátumban.
Az is nagyon jó! :)
Milyen formában van, papír vagy digitális?
Várom, előre is köszönöm!
A motorhoz van, a kijelzőhöz nem biztos.
A hétvégén megnézem, nekem lehet, hogy van.
Sziasztok!
Újonnan ez érdekel. Valaki valamit tud róla? Köszi!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_smr_510
-4628425
Nincs valami ötletetek rá, hogy egy papirtalan motorra hogy lehetne rendszámot cserkészni?
esetleg totálkáros papirjaival motor/váz cserével?
Ez meg adja magát ha kennéd a bowdeneket
Lap az köridö mérö, km/h miles meg bármikor! Enduro meg sm elsö használatbavételi után már nem modosithato.
Volt egy kis elírásom korábban, a HUsky nem 97'-es, hanem 2007'-es :)
Ma kenés híján sajnos beállt a ...
(szerencsére nem a dugattyú) ... gázmarkolat. Egyik pillanatról a másikra berágott, nem is mertem nagyon tekergetni, pötyiben gurultam hazáig..., tehát aki nem zsírozta mostanában, tegye meg inkább most, mert elég bosszantó volt. Gázmarkolat csövét is kenni kell belülről, és a forgattyús házat is...
Akkor arra sincs mód, hogy kerékátmérőt beállítsam?
Ha Supermoto kerekek vannak rajta, akkor más sebességet mutat, mint mikor enduro, ezért felszereltem egy bringa kilóméterórát is.
Ha nincs menüje, hogy állíthatók a felső soron látható lehetőségek?:
Miles, km/h, MPH, Lap
Annak nincs olyan belsö "admin" menüje. Azt tudja amit látsz.
Husqvarna TE 510 97' kijelzőjének is van menüje, nem tudtok magyar leírást hozzá, és (vagy) a motorhoz? Ha megjelenik a kép lent, ilyen kijelzője van:
szerintem nem sok !

A feltüntetett ár, egy HONDA CR 125 2006 modell, kuplungtárcsa készlethez tartozik. A teljes készlet ára, ugyanehhez a géphez - 28300Ft.
Hello

tudja valaki, hogy a TE 410 ( 98-as ) kuplung lamellája melyik más típussal kompatibilis? Ha úgy rendelném hogy TE 410-hez akkor 28 000 .- lenne.
Sziasztok

Ahol a gázkarba a bowdenek csatlakoznak ott van egy ilyen gumi porvédő. Ezt sajnos csak a bowdennel együtt lehet kapni. Esetleg ha valakinek lenne, bowdencserénél megmaradt, azt szívesen venném. Köszönöm

Üdv
köszönöm a segítségeket de mire elolvastam volna addig buzeráltam míg rájöttem hogy kell :D
mire nem képes az ember ha motorozni akar