Szia!
Erdeklődni szeretnék-most építem a motoromat és olvastam,hogy te vettél ilyen acerbis led vision fejidomot.
Mennyire világít jól és benne van-e az E szabvány jelzés?
Válaszodat előre is köszönöm.
Ha ennyit használod azt is majd tényleg jó darabig nem kell költened rá.
Mint mondjak én erre, 1000km mentem idén, ennyi erővel én is válthatnék.
De számomra bőven elég amit nyújt a 610.
Erősebbet szeretnék, nem akartam 510-et mert féltem az üzemóráktól. De most néztem hogy két nyár alatt alig mentem 6000km-et. Szóval...
De még halasztok mert ma elszakadt a láncom és szétcsapott pár műanyagot....
Igen, ettől féltem. Be tudod szkennelni, vagy hogyan juthatna el hozzám, és a többiekhez a manual, mi az elképzelésed?
Én be tudnám szkennelni ha itt lenne, legalábbis képként nem lenne bonyolult azt hiszem.
Ma kenés híján sajnos beállt a ...
(szerencsére nem a dugattyú) ... gázmarkolat. Egyik pillanatról a másikra berágott, nem is mertem nagyon tekergetni, pötyiben gurultam hazáig..., tehát aki nem zsírozta mostanában, tegye meg inkább most, mert elég bosszantó volt. Gázmarkolat csövét is kenni kell belülről, és a forgattyús házat is...
Akkor arra sincs mód, hogy kerékátmérőt beállítsam?
Ha Supermoto kerekek vannak rajta, akkor más sebességet mutat, mint mikor enduro, ezért felszereltem egy bringa kilóméterórát is.
Ha nincs menüje, hogy állíthatók a felső soron látható lehetőségek?:
Miles, km/h, MPH, Lap
Ahol a gázkarba a bowdenek csatlakoznak ott van egy ilyen gumi porvédő. Ezt sajnos csak a bowdennel együtt lehet kapni. Esetleg ha valakinek lenne, bowdencserénél megmaradt, azt szívesen venném. Köszönöm
Erdeklődni szeretnék-most építem a motoromat és olvastam,hogy te vettél ilyen acerbis led vision fejidomot.
Mennyire világít jól és benne van-e az E szabvány jelzés?
Válaszodat előre is köszönöm.