Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Már a multkor érdeklődtem egy 610 után, és most még annyi lenne a kérdésem, hogy mennyi az a kilométer intervallum, ahol nagyobb szervízt kell végezni ezeken a gépeken? Gondolok itt dugóra, hajtókarra, főtengelyre!
Bocsi a sok kérdésért de úgy tűnik belépek a Husqvarna tulajok közé! :) :)
Jah és köszi az eddigi válaszokat!
Szerintem majdhogynem kinyirhatatlan blokk. szerintem elég erős is legalábbis nekem nem kell több ennél. 3ezrenként cserélek olajat én legalábbis könyve 5ezret ir... én szeretem nagyon. megvagyok vele elégedve... 1éve van nálam 10ezer belecsorgott. és egy vez. lánc cserém volt. meg most egy kormányycsapágy csere lesz a télen...rosszat nemtudok mondani rá...
HG79-nek a motorja, szerintem patika állapotú de csak az enyém után
Sziasztok!
Nem nagyon jártam még ebben a topicban, de most egy sm610-et szeretnék vásárolni és az lenne a kérdésem, hogy mire kell odafigyelni végelkor, illetve mi a véleményetek erről a mociról? http://www.kepesmotor.hu/husqv...
A válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv Robi!
NGK C7E
NGK CR7EIX
Menj vissza erre a hozzászóláshoz és ott vannak szervízkönyvek töldsle a neked meg felelőt
Herki-g[10625] június 14. 19:08
Évjárat, típus?
hát csak probálgattam azért mert mindenki mást mond mien kell bele amugy az egyik használtvolt a másik meg már bennt volt amikor +vettem!ugyhogy uj az most vann benn ngk cr8 as de nem 100% os an jo sztem azért kérdem!pontodsssan mije lenne jó?
Husabergbe milyen való?
Mielőtt megveszed az ország összes gyertyáját, ki kéne deríteni, miért is ment tönkre a többi.
Hello!
Azt Szeretném kérdezni hogy milyen gyertyát tegyek a Husqvarna Tc 610 embe! Mert már volt benne több fajta de nem igazán vált be!
Ngk-k voltak benn cr8 as! eg egy iridiumos is volt! eggyikse huzta sokáig!
Valaki aki ért hozzá légyszives irja meg!
Kösz! CSá
5öt adok érte
Ha valakit érdekelne Diadora Gerinc Protektor új ára:38 ezer volt
nevetséges áron:12 ért adom
Profi cucc
Köszi!
andl kft pápa nehéz jánost keresd husqvarna importőr
Szevasztok!Lenne egy kérdésem!
Honnan tudok ilyen olló rugót szerezni?
Ez húzza vissza a váltó léptetőjét a hejes pozícióba.
Köszi szépen hát mondjuk hangra meg teljesítménybe is azt mondják hogy jobb a scarov
mesterszálláson Attilánál vannak scarov olasz tuning rendszerek rá,nekem jobban tetszik mint egy pro circuit...
www.krosszmotorok.hu
Hello érdeklődni szeretnék hogy husqvarna sm 125 höz honnan tudnék rendelni valami jó kiput pl hgs pro circuit vagy valamilyen kiputt :D
hát ha csekkolás után karbantartott és üzemkész én 400-at adnék érte
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek erről a motorról?
Megérné megvenni? Mennyi a reális ára?
motor

Köszi