Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor voltl a szelepházban, a himbasortengelyek,+himbaperselyek+himbavezetőgörgők cserélve? azt tudni kell hogy egy light endurohoz képest (DR,XR,stb) elég nyers járásuk van a husqiknak
Hello! Beállítottam és maradt egy kis szelephang!
V mit rosszul csinálhattam? 0.10-0.10 re állítottam
Köszi!
szevasz nekem te 610-es hard van, hideg motornál szívó 0.10, kipufogó 0.15, én mindkét oldalt 0.10-re állítom
Szevasztok!Szelephézagot hideg vagy meleg motorral kell beállítani?
A szívó 0.10 és a kipufogo 0,15?
Én is úgy tudom Csak Pápán van sajnos :-(
csak Pápán van..
sziasztok

Érdeklődni szeretnék Békés megye környékén van-e husqki motor bolt? és ha van akkor hol?
Szia, bovdenes... Nekem ez volt a gépen amikor vettem, de nem volt bekötve... Fúróval kipróbáltam és tekerte szépen....
Írj a gabor_osz@yahoo.com-ra, aztán megbeszéljük ott! Szerintem meg tudunk egyezni :)
Üdv!

G.
szevasz herqi kérdésem, hogy az óra bowdenes meghajtású-e, illetve mennyiért vágnád hozzám, válaszodat előre is köszönöm, laller
kössz streetx a lámpafejet tegnap megkaptam
Hát szerencsére megúsztam ezt az 50ezres témát
Csak a főfúvóka volt eldugulva.
Helló Huskysok , nekem is Power problémám van(elektronikus Power) egyszer nyit egyszer nem összevissza már jólátnéztem szétszedtem dugaszokat kábeleket power motort is semmitsem találtam. valaki valamit tudna mondani erre? Nagyon Megköszönném! Motor: Husky 1999 sm 125.
Jah és aszt tudja valaki hogy a Cagivák Powere jó hozzá? Én úgy tudom.
Lehet hogy a power ment szét,de akkor az szopás !Nekem is szétment és a csere 50000-be fájt!A feszültségszabályozónak semmi köze a powerhez!
köszönöm a válaszod
Sziasztok
Lenne pár kérdésem egy WRE 125-ös motorról.
Elromlott rajta a fesz.szabályzó, addig semmi baj nem volt míg ki nem cseréltünk egy másikra(ami egy robogó fesz.szabályzója, azt mondták hogy jó ehhez is)
De mikor kicseréltük, már másnap mikor mentem volna vele nem működött a powerszelep.
Mármint mikor ráadtam a gyújtást akkor ment de eléggé túlfeszített és nyikorgó hangon. és menet közbe pedig amikor nyitnia kéne a power-nek, ez nem nyit hanem befullad.
Mi lehet a baja?
A válaszokat előre is köszönöm
Üdv Balázs
Helló , Énsem tudom 100%ra de sztem Nem üzemórás míg a 28 dellorto van rajta és gyári kipu rendszer. 34-es (Dellorto)vagy 38-as(mikuni) karbivalmár forog mint a barom marha erősslessz aszt tudom, nekem 1998-as sm van PHBG 28-as karbival és nagyonjó ígyis.
Sziasztok, kinéztem magamnak egy husqvarna wr 125ös supermoto mocit, a kérdésem az lenne h ezek üzemórásak-e?, úgy hallottam h a 125ös 2Tközül ez az egyik legerősebb, nekem előtte aprilia rx 125ös mocim volt és nagyon szerettem, szóval ennél a kategóriánál maradnék csak most rendszámosat vennék, válaszotok előre is köszi
Herki-g ---Közönöm szépen!
Hello,

ha a Marzocchi Magnum "hagyományos" villa van a mocin, akkor a service manual (http://www.haltdeinmaul.de/hus...) szerint villaszáranként 0,525l SAE10-es olaj a gyári előírás.
Szevasztok! Segítséget kérnék!husqvarna te 610 97-es motorom első teleszkópokat száranként mennyi olajjal kell feltölteni?
Hello, nekem maradt még a mocimról. Mûködik, csak a napi számláló nullázója hiányzik. Kábellel, izzókkal,csatival. Van még egy TE410-hez való ducati gyujtásom is, azt mondták az is OK.
oké küldöm
Hali!Jólvan utánvétellel elküldöm!
Itt az e-mail címem: streetx@windowslive.com -ide küld el a címed és a neved.
oké megvenném a lámpát, utánvét jó? én dunaújvárosi vagyok, de most télen lenn vagyok újteleken (szelidi tó mellett)