Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.4000ft.
szevasz kilométeróra az ez utáni kéne, ami nyújtott oldalirányban, a lámpát mennyiért adod?
Szeva! Ha rendbe teszed patikára a blokkját és nem belpiacos a vas, akkor sose lesz vele gondod. Alkatrész kevesebb van mint a japánhoz de érdemes vele foglalkozni mert meghálálja!
Hello!98-as évjárat mind a kettő!
szevasz mikori évjáratú motorról való a kilóméteróra, illetve a fejidom? képeket esetleg fel tudnál rakni?
Szevasztok!
Eladó egy két alkatrész!Pld:gyári husky lámpás fejidom(fekete)
gyári kilóméter óra+sprirál (tartókonzollal)
gyári duda,hátsó lámpa,
el is írtam azonnal szóval a 250-es az WR 250! A kérdés erre vonatkozik
Köszi előre is
SZEVASZTOK!
Bővíteném a Husqvarna-s tábort, de kérdeznék tőletek előtte:
Vennék egyWRE125 , vagy WRE250 endúró gépet , kilencvenes évek eleji évjáratban. Utcára használnám. Véleményetek? Jó lehet erre a célra is? Semmi verseny, persze tavasszal nagy valószinűséggel raknék alá sm kerekeket aztán huligánkodásra használnám. Nagy szervízigényűek? Mindennapos használatra megfelelők? Úgy gondoljak rájuk mint sima endúrókra, vagy igényelnek más karbantartást is? Nem nagyon vagyok otthon endúró és 2T témában. Más kategóriában motorozok.
Minden véleményt szívesen fogadok!
Szevasztok! Tamás vagyok Miskolciából,hozzájutottam egy husqy 125 wre-hez és szükségem lenne pár alkatrészre,és szervízkönyvre (1996)
Köszi a segítséget!
Sziasztok. Nekem olyan problémám lenne hogy most vásároltam egy Husqvarna WRK 125-ös cross moccaét és meghalt benne a gyújtó tekercsem. (MOTOPLAT) gyujtás van benne Lendkerékre rá van írva hogy (MINI 4Hierro) Akinek van tekercse hozzá kérem jelezze.
Üdv: Ádám
TwinAir-nek szerintem van.
hello mindenkinek!kérlek benneteket,segitsetek van 1 te 610 91 v 92 évjaratum kéne hozzá légszürö!hol lehet kukázni?elöre is köszönöm a segitséget!
Szevasztok!
A véleményteket kérném!
Most szeretnék venni egy husqvarna te 610 1997-es motort.
Mire kell odafigyelni stb..
Előrre is köszi a segítséget.
cserélj tampont köcsög
te meg mit trollkodsz itt superm?

ki sincs töltve az adatlapod és úgy dumálsz te is csak út széléről láttál huskyt
ti meg ne döljetek be az írásainak akinek full 0 az adatlapja csak rossz hírt akarja kelteni , szánalmas pfffffffffff

amúgy meg ha észrevehető hogy akinek van huskyja csak jó ir a pápai szervízről szóval elmehetsz a búsba inenn máshova trollkodni
alkatrészt...
Akit esetleg érdekel vegye-vigye, soha vissza nem térő akció:
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Nincs itt semmi gond az alkatrész ellátással, amikor rendeltem egy farok idomot ~ 1 hét és itt volt.

Inkább itt egy kis "csámcsogni" való:
http://totalbike.hu/hirek/2011/10/03/egyszerre_eros_es_tartos_i
gen_lehetseges/
akkor szerintem te másról beszélsz...ezaz hogy én nem sok helyen tapasztalok ilyet, hogy ennyire korrektek legyenek...hazudozásról meg szó sincs..

amugy mit rendeltél?
Nekem se volt velük semmi bajom
Két hét pedig szerintem nem sok idő vagy igen?
tévedsz, már többször is rendeltem, hazudozik össze-vissza, baráti társaságban is van husky, vele is ezt játsza.
nekem 2hét volt a leghosszabb, de aza cucc nem volt raktáron azért. segítőkészek nagyon, nekem nem volt még okom panaszra. a kéthét egyébként meg egyáltalán nem sok.szerintem

gondolom te azért még életedben nem rendeltél onnan semmit?!