Üdv nektek, Valaki tud nekem egy ilyen ülés huzatot? ami nagyon jó állapotba van persze az új is érdekel vagy vmi link cím bármi, (ezmár elég megviselt kopott varrott) 1998 Husqvarna sm 125-re kellene, Wr-nek Sm-nek is van ilyen.
Nekem is 125 sm 2t van 2005-ös.Az enyém simán megy gyári lánckerékkel 130-at tovább is megy csak felesleges!Amúgy ha elindulásnál nincs erő benne akkor vagy te vagy a félős(magas fordulaton kell a kétüteműeket pörgetni és akkor kurvára megy és nyit a power! vagy csere érett ez az!Az enyém gázra kerékre áll kettőben is!
Sziasztok
Érdekelne hogy egy 2005-ös évjáratú WRE 125-höz milyen méretű teleszkópszimering kell?
És milyen telszkóp olajat érdemes beleönteni ami nem túl drága de jó minőségű, és mennyit?
Előre is köszi
Üdv Balázs
Nekem az előző tulajnak hála 13/45 egy ennyén k*rva hamar leforgott
Most 15/45 van fent 150km/h tud ha elkopik akkor kap egy 16-ost előre
A 15 fogaskerékkel egyből kevesebbet fogyaszt simmán eltudok tögymörögni 10l-ből 200-230km ha akarom
Hello!Meglestem a vezérmülánc feszítőt és koppig van állítva.
Igen és gondolom a vezérmülánc a tengelyen elég feszesen kell áljon.
Úgyhogy szerintem cserés az alkatrész.
Sziasztok, Kedves Fórumózok!
Én, mint kevésbé hozzáértő "motorszerelő" ismét jelenteznék pár kérdéssel nálatok! :)
Nemrég vettem egy Husqvarna sm 125-t. Ez egy 2T motor. Az áttétel rajta 13-49. A végsebessége így 125. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy légyszi írjátok le, miként változna ez a sebesség például egy 49 helyett, 44-es lánckerékkel? Szerintem a mostani áttételem eléggé "kihegyezett". Én azt szeretném, hogy 120ig gondtalanul tudjam használni, és 110ig legalább egyenletesen húzzon. Az sem lenne hátrány, ha elindulásnál azért maradna erő. .. Mit tudnátok nekem javasolni?
Valaki tudna segíteni hogy a (1999 Husky sm 125.)Gyári kipu dobot hogylehet szétszedni? sehogysem birom , a dob elején van 4db kis 5-ös csavar ezeket kiszedtem ezek összefogó csavarok, és semmi megsem moccan semmi mást nemtaláltam ami foghassamég jól megkalapáltam fakalapáccsal csavartam mindenfelé semmitsemért lehet a sok korom fogja ennyire? valaki szedettmár széllyel ilyet? nagyon kéne vmi infó vmi kép akármi! köszi. (Gyapotcsere lenne).
Helló Huskysok, nekem is Power problémám van(elektronikus Power) egyszer nyit egyszer nem összevissza már jólátnéztem szétszedtem dugaszokat kábeleket power motort is semmitsem találtam. valaki valamit tudna mondani erre? Nagyon Megköszönném! Motor: Husky 1999 sm 125.
Jah és aszt tudja valaki hogy a Cagivák Powere jó hozzá? Én úgy tudom passzol pár Cagiváé. Köszi.
Sziasztok
Érdekelne hogy egy 2005-ös évjáratú WRE 125-höz milyen méretű teleszkópszimering kell?
És milyen telszkóp olajat érdemes beleönteni ami nem túl drága de jó minőségű, és mennyit?
Előre is köszi
Üdv Balázs
http://parilla.hu/index.php?pa...