Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bal gomb nyomva tartva, majd utána gyujtás rá, jobb alul WS felvillan, most nyomogassat egyenként a menüben, jönn OIL Clear yes/no válaszd a yest majd hosszan gomb nyomas enter, gyujtas fel le kész!
addig nyomogtam míg nem sikerült :D
de küldtem mail-t neked titi
amúgy köszi :D
jah és csak jelez ugyhogy motorozhatsz. nincs köze az olajnyomáshoz.
ajd egy emailt vagy irj rám, leirtam az emailem a galériádba és elmondom hogy kell kiszedni vagy beállítani.
sziasztok lenne egy kérdésem :) mint mindig

nemrég felvillant a szervíz lámpa de nem törödtem vele mivel pont most lett szervizelve (persze nem márkaszervívbe a távolság miatt)
de ma felvillant a kis olajos kanna is
a füzet meg úgy irja hogy ez az első olajcserénél jön elő, (szoval nem úgy irja hogy minden olajcsere elott felvillan)
szóval most nem tudom hogy az olajnyomással lenne e gond vagy csak jelzi nekem hogy cseréljek olaja de máris (a kis naív pedig most volt :)

a lényeg így addig nincs motorozás ameddig nem kapok választ

ja meg hogy kell ezeket a kijelöket kinullázni mármint az oljakannát meg a szervízjelet
remélem nem az olajszívatyum halt meg , olaj vann benne bőven
Megoldjuk a beszámolást, másnem akkor német ajku lesz a mocid uj tulaja
Tőled függ a dolog
elsö forduloban 8db jönn, köztük lehetsz
Nekem nagyon bejön
http://totalbike.hu/hirek/2011/09/07/mindent_tudunk_a_csoda-husqvarnaro
l/
A piac az ilyen. Meg kell találni azt az 1 embert, aki kifizeti érte azt az összeget amennyiért elviheti. Van hozzá vadonat új hajtókar szettem csomagban hozzá, 5 év múlva ha motorhibás lesz majd beszívom.
Az ára az nagyon magas nekem is ez az első benyomásom róla.
Számomra max 600at érne meg, 800at sose adnék érte ha én akarnám megvenni.
De ez a motor nem engem érdekel.
Ez szerintem amit Tiszakeszin hirdettek 450e-ért olasz papírral. 2013/6 a műszaki, tehát júniusban volt vizsgán. Kb. 100 e -be fájhatott a magyar papír.
Sziasztok!Szeretnék venni a közel jövőbe egy tc 570-et mi a véleményetek róla mik a hibái úgy általánosságba?A választ előre is köszi
Csáó:
Erről érdeklődik a srác:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_600_te-5
082461
Milyen papír renátó?

0.05
na rakok már én is egy képet a gépsasról mert nagyon halott ez a husky fórum
Az én papíromon is 0.10-0.15 szerepel... most akkor mennyi?!
oksa köszi szépen:)
husqvarna-racing.hu itt mindent megtalálsz ami husqvarna
sziasztok egy 2007 es husqvarna sm 125 hol tudok beszerezni olajszivattyút valaki megtudná mondani? mert sehol nemtaláltam eddig....előre is köszi
hogy én mekkora egy fasz vagyok
köszi
sziasztok
valaki legyen szíves mondja most már meg mi a helyes szelephézag beállítás 2006-os husky sm610-nél?
mert a kezelési 0.05-öt ir a szivóra is meg a kifuff-ra is de minden ki más 0.10 és 0.15-öt mond
na nekem erre lett de mintha kopogna meg ciceregne a szelep kicsit
hogy én miért nem hiszek én mindig másnak mint a leírás