Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jó gumit akartok!Nagyon jól tapad még esőben is és hamar felmelegszik!Olyan puha mint egy slick csak jobb.Persze ha nem akarjátok a lábtartót elkoptatni.. ...http://www.argep.hu/trend/HEID...
Sziasztok

Eladó lett egy WP központi teló, nincs mibe beletennem már.
http://www.kepesmotor.hu/teles...

Kis alku belefér.
végül is csak kényelmi szempontokból
énis próbáltam kisakkozni valamit nemsokért, de inkább ráhagytam..miért akarsz amugy cserélni rajta? illetve áttérni...
Bowden rulez
találtam én is párat, inkább tapasztalatok kellenének azoktól aki váltott, hogy megérte e?
akkor maradjak a seggemen ? amúgy mennyi lenne az a nem olcsó nagyjából, esetleg jó minőségű bontottból?
Én meg örülnék ha bovdenes lenne,ezzel a hidraulikussal sok a baj legalább is nekem sokszor szar
Nincs rá olcsó megoldás!
valaki már áttért 610-en bovdenesről hidraulikusra? mert én át szeretnék térni rá és fogadnám a tapasztalatokat, a lényeg lehetőleg olcsó de megbízható :D
Sziasztok.
Keresek egy WRE 125-ös Husqvarnához feszültségszabályzót.
Akár eredetit, akár használtat, akár olyat ami jó (kompatibilis) ehhez a típushoz.
Sürgős lenne.
A motor évjárata 2005.
Előre is köszönöm.
Üdv Balázs

Az ajánlatokat a veresbalazs@freemail.hu -ra várom.
Köszi
Szia! Tudok segiteni ,adatlpomon elérsz!
Szia! Tudok segiteni ,adatlpomon elérsz!
Sziasztok.
Keresek egy WRE 125-ös Husqvarnához feszültségszabályzót.
Akár eredetit, akár használtat, akár olyat ami jó (kompatibilis) ehhez a típushoz.
Sürgős lenne.
A motor évjárata 2005.
Előre is köszönöm.
Üdv Balázs
Sziasztok!

Husqvarana alkatrész beszerzésben ha van infótok akk szóljatok!

Köszi!

KOKO
sziasztok ha valakit érdekel van egy teljesen új légszüröm husqvarna te 610hez. twin air 4000 ft ért. érd: yz450@freemail.hu
Ezen elérsz:

kroki3@freemail.hu
Cs

Először is Köszi az észrevételt!
Én megvettem a motort! :):):)
Igaz kicsit olcsóbban, de tényleg van baja!

Írtam Neked mailt (hajasadambmw740i@hotmail.com), de vmi nem stimmel a címmel sztem, írnék Neked még ha lehet!

KOKO
Szeva, Hirdetésből használt alkatrész kevés van sajnos, de Blokkhoz minden van pl: Hajtókar,Henger,Dugattyú, csapágyak, szimeringek,tömítések stb. de van bowden is fék cucc minden hajtás alkatrész is. Szerintem közepes áron van a többi márkához.
Most hogy jobban megnézem biztos hogy az a motor!
Mert ki van törve a oldaldekli.
A gyerek míg elindította beletellett vagy 10 perc.
Folyik a motorból vagy 10 helyen az olaj.
Hátsó teleszkóp kuka.
Sztem fele akkora erő van benne mint kéne.
Had ne soroljam:D
Hy!

Elvileg ezt a motort Siófokon árulták.Voltam megnézni de túl sok jót nem tudok róla mondani ha ez-az :D
280-ér oda adták volna.
szevasztok.
Husqvarna sms 125-höz mennyire jó az alkatrészellátás, és milyen áron kaphatók hozzá alkatrészek ?
Mennyivel drágább mint pl a 4 nagy gyártó alkatrészei ?
VÁlaszt előre is köszi
írtál? felhívtad? mert van ott sokminden de nem teszik ki képre. Egy hívást megér, jött már onnan cuccom.
Köszi, de sajnos nem találtam :S