Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát e van Neked mennyibe volt a különbözeti ?
Le kellett volna inkább vizsgázni. Most már le fox.
ÉN mentem volna csak ne lennék el tiltva
Ki volt ma a motorostalálkozón Tokajban?! Én voltam, de gyalog.
óó köszi a segítséget.
Szerintem igen. Legalábbis nekem fordítva megy. A TE 510-emhez SM 610-es supermoto szett van. Mindenféle extra átalakítás nélkül megy a dolog (nekem csak a 320-as tárcsához kellett egy adapter), az egyetlen kérdés h. az első féknyergedet beljebb tudod-e hozni a 260-as tárcsához . Elvileg csak egy fékadapter kell a 260-as tárcsához és minden OK. Vagy hagyod a 320-ast, bár terepre azt nem ajánlanám.............
Halihó, a hozzáértöbb felekhez szólnék, hogy TE 510 enduro-cross kerekeket belehet-e építeni sm610-be? És hogyan? Mennyi munka van vele stb?
De a szerelő azért nem tudta megmondani, mert általában husqvarnákat nem szerel.. sor4-eseket teljesen felújít összerak, egy hengereseket..
Csak ilyen elektronikai dolgokhoz nem ért.. :)
Köszi szépen a linket!
hát meglett az ék én is abba a traktoros boltba kérdeztem de nem volt nekik de a csóka mondta menjek vissza és 1 óra múlva leesztergálta c54-es anyagból a poén meg az volt benne hogy amikor ki akartam fizetni nem kért érte semmit
szerettek pozitivan csalódni az emberiségben
pedig mennyi gyökér ember van aki 2 ft-ért a hátatba állítaná a machetet,de van még kivétel
egyik ismerösöm, szentesi srác döme bence nemtudom ismered e, neki a régi husky sm 610 volt szintén ék probléma, ö valami traktoros boltba vett pici pénzért.
mennyi segítő társ nem is gondoltam volna
azt hittem mindenki sza*ik bele de jo látni hogy vannak segítőkész emberek
végül is esztergálnak nekem eggyet ha minden igaz
palcsee-vel beszéltem reggel de csak 1 rossz állapotú volt neki és azt nem ajánlotta de megadta a méreteit szóval ha leesztergálj ák a héten akkor ok ha nem majd rendelek jövőhéten :D (múlt héten rosszat rendeltem :D:D:D)
annyira nem vészes a dolog csak mindig olyan türelmetlen vok hogy mindig mindent egyből akarok
ha jövö hèt keddig nem birod ki akkor forditsdbmeg az èket, az kibirja igy addig
Mondjuk egyszerűbb ha felhívod:husky alkatrész
A husaberg fórumban keresd Palcseet, neki fix lesz! Meg minden más is....
Fogj egy nagy alátétet, vagy csavart, meg egy sarokköszörűt, és csinálj magadnak éket. Azt hozzá kell tennem, hogy nem tudom pontosan milyen ékről van szó, de általában le lehet gyártani ilyesmit...
kössz a segítséget de sajna nem volt nekik
06-30-855-7633
bakonymotor,ha mákod van lessz
honnan szerezzek alkatrészt pápán szabin vannak neeeeeeeeee
csak egy főtengely ék kellene , nem hiszem el hogy az országban egyetlen szakszervíz van
ha valakinek van egy elfekvő főtengely éke 610-es huskyhoz
irdatlan összegért felvásárolnám

ui: az elöttem szólónak: akkor és úgy szólok hozzá ahogy akarok és amikor akarok ez a szép a demokráciába , tulajdonképpen meg semmi közöd hozzá
Ha értelmesen nem tudsz segíteni inkább ne szolj hozzá!
vidd el normális szerelőhöz
ha egy szerelő kiejt ilyet a száján az biztos vinném onnan a motort egyből, amúgy meg ajánlom a husqvarna-racing.hu-t
segítőkészek, én is mondtam tünetet nekik telefonon és egyből válaszolták a problémát, ingyen és bérmentve
Üdv mindenkinek!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem felétek!
Husqvarna WR125 gyújtótekercs meglett tekercselve, rúgásra hátrafelé indul meg ha sebességben van, ha toljuk előre sebességben akkor csak durrog :/ Szerelő sem tudja megmondani, hátha valaki már járt így :)
http://www.team-sneglefart.dk/...

Sziasztok! A képen láthatóhoz hasonló idomszettet keresek tc 610.-re! (1996)

Kösziiii
Eladó vagy cserélhető supermoto kerékszett Husqvarnához:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Cserébe keresek: Husqvarna cross/enduro kerékszettet.
Cserére kínálok továbbá, Suzuki DRZ400E cross/enduro kerékszettet.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Persze ha úgy van, Husqvarna cross/enduro kerékszettért KP-is is adhatok cserébe :)
sziasztok érdeklődnék hátha valaki tudja mekkora szimering kell az első telöba mert átenged? (igaz gondolom senki se tudja )
de azért megkérdezem
előre is köszönöm
a motor amihez kell sm 610 2005