Valamelyik nap kitakaritottam a szép dolgokat a kormánycsapágynál, kb ugy nézett ki mintha homokban fürdettem volna, mivel én nem nagyon mentem terepen vele, elözö gazdája megbüntette biztos agépet. Szóval kitakaritottam, azota jobb vele kanyarodni elötte kicsit lomha volt kanyarban ugye meg a sok homoktól szorult a kormány... de viszont azóta hogy nem szorul 130 fölött mocskosul szitál folyamatosan.
tudnátok e segíteni hogy miért?
kerék centirozásra viszem ma, mivel a drága gumis ember ugy rárakta a súly h két km után elis hagytam az egyik felét. hogy az számíthat e ennyit?
2007-ig bezárólag karbisok a Husqvarnák! 2008tól már injektoros, és bmws technikai fent hatóság alatt jöttek ki! Hogy 2011-től van az smr 511 Hm néha már én is le vagyok maradva :D 09es már alapból dupla puffosak
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban hogy a Husqvarna wre 125höz milyen hajtóműolaj kell? csak annyi van a matricán hogy szintetikus...
Illetve első fékkart seholse találok, jó másfajta is vagy csak konkrétan wre-hez való? esetleg kaphatok egy linket?
Dehogy ment el az eszed. Most jött meg
Ahogy mi csináljuk: 1000-1500 km után olaj, olajszűrő, légszűrő 500 km után takarítás! Nagyvonalakban ennyi. Több odafigyelést igányel mint pl az R6od! Megfelelő karbantartással nincs vele gond. Teljesen más élményt ad. Adrenalin dúsabb Pl az 530asom 4.ben gázra még jön kerékre
Gondoltam elkezdek kérdezősködni nálatok, ugyanis a meglehetősen gyenge szezon miatt komolyan elgondolkodtam az R6om Husi510es SM-re való elcserélésén.
Nem akarok komolyabban kérdéseket megfogalmazni, csak ha valakinek lesz ideje és kedve az általánosságokban mondhatna pár dolgot használhatóságról, fenntarthatóságról. Persze véleményt is szívesen fogadok, hogy elment-e az eszem, vagy inkább most jött meg.
További jóccakát!
tudnátok e segíteni hogy miért?
kerék centirozásra viszem ma, mivel a drága gumis ember ugy rárakta a súly h két km után elis hagytam az egyik felét. hogy az számíthat e ennyit?
Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban hogy a Husqvarna wre 125höz milyen hajtóműolaj kell? csak annyi van a matricán hogy szintetikus...
Illetve első fékkart seholse találok, jó másfajta is vagy csak konkrétan wre-hez való? esetleg kaphatok egy linket?
Előre is köszönöm!
Üdv!
2008-tól injektoros, addig karbis? Milyen karbi van rajta?
2011-től van az smr 511
http://youtu.be/YeYck-wgBMw
A 610es is ennyire kéri a sűrű olajcserét? mert ez az 1500 km-es intervallum azért eléggé zsebbenyúlós móka.
30kg nagyon sokat számít!
Mennyit engedsz a feléböl
Ahogy mi csináljuk: 1000-1500 km után olaj, olajszűrő, légszűrő 500 km után takarítás! Nagyvonalakban ennyi. Több odafigyelést igányel mint pl az R6od! Megfelelő karbantartással nincs vele gond. Teljesen más élményt ad. Adrenalin dúsabb Pl az 530asom 4.ben gázra még jön kerékre
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm510r-5045306
Félreértés ne essen. Nem reklámozni akarom
Gondoltam elkezdek kérdezősködni nálatok, ugyanis a meglehetősen gyenge szezon miatt komolyan elgondolkodtam az R6om Husi510es SM-re való elcserélésén.
Nem akarok komolyabban kérdéseket megfogalmazni, csak ha valakinek lesz ideje és kedve az általánosságokban mondhatna pár dolgot használhatóságról, fenntarthatóságról. Persze véleményt is szívesen fogadok, hogy elment-e az eszem, vagy inkább most jött meg.
További jóccakát!