Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mit szóljak én a 65kg-al hogy jön fel kerékre ?
Ma egy kicsikét próbálgattam a szekeret kerékre venni, mondjuk az én 105kg tömegemmel nem úgy emelgetni az elejét mint egy 60-80 kilós emberkénél tenné.
De így is 2ben simán gázra emeli magát, 3.ban gáz és rántásra elemelkedik a földről.
Igaz nem mertem nagyon felhúzni nehogy elvágódjak vele, de meglepődve tapasztaltam hogy 3.ban is képes volt elemelkedni a talajról.
tudja valaki, hogy Mikuni TMX 38 karbiban mekkora a főfúvóka alapméret, 125-ös WR-ben akarok fúvókát cseréltetni, de szerintem nekem alapból nem az alapméret van benne és ahhoz mérten akarom véknyítani egy kicsit a nagy melegben.

Előre is köszi
Tud valaki CDi gyújtáselektronikát Husqvarna 125 sm-hez 2005 ös!
Nincs valakinek eladó enduro kerékszettje?
Hermann cég fegyverneken vagy mezőtúron
Gyárilag milyen méretűek az enduro kerékszettek Husky TE510-en?
Elöl 21", hátul 18"?
Tud vki arról vmit, hogy 1999 előtt gyártott WRE-re, amin balra indul a rezonátor lehet-e feltenni 2000 utánira valót, ami jobbra fordul. ( a felfogatási ponton kívül ami az utóbbinál jobbra esik, és a fordulás irányán kívül van-e különbség, gondolok itt átmérőre a dobbal való összeillesztésnél?

Egy 95-ös WRE-re amin 38-as Mikuni tmx van olajzás nélkül, keresnék rezot, de csak 2000 fölöttit találok.
Jövőhét keddig?
Akkor már nyitva vagytok?
Nekem azt mondtad csak 22.től lesztek.
Áhhá. Integettem ám én is! Nem tudtam ki volt az, de így már értem... Betolhattad volna a képed 1 bambira!
Aranylánc meg minden, mi?! Mer az csajozós...
A két véreb
régóta gondolkozok 1 husqvarna (125) enduróba! Sokan mondták hogy szét pörgi magát hamar szétmegy szervíz igényes én nem vagyok pénzes gyerek ezért tartózkodom tőle de véleményt kérek ha valakinek volt már írja meg légyszives hogy miket tapszatalt róla.
nekem endurózás céljára kellene néha kemény terepre néha csak az eredei lihgtos utakra.
Köszönöm mindenkinek!
(minden álmom lenne 1 ijen gép)
A jó öreg AutóMotor!
Én voltam! Integettem is.
Jah, hát úgy könnyű.
És te rendszám nélkül kinek álnál meg mert én csak a fekvő rendörnek esetleg
De ha "túl" akarsz menni rajta, az út azon át vezet ám... és kedves Ferenc barátunk ott vérzett el!
Az lesz
Légy úr és csikzsebböl vágd a szemük közé és mond nekik még vissza térek
Hát akkor megcsiálom tavasszal ha ennyi
Hát igen....Rendszám nékül is van élet Na de nem kísértem a sorsot elég lesz ezt a büntit is kifizetnem
A le aszfaltozott uton túl is van motoros élet,hu huuuuuu de meg milyen és még jogsi se kell hozzá
20-25k.