Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Már elkelt sajnos!
Szia! megvan még?
Mégvalami! Frissebb évjáratú elemek is rá mennek?
Sziasztok! Van egy Wre 125c 99 évjáratú vasam és idom szett kéne hozzá, első fék tárcsa, meg még egy pár dolog. ha valakinek vannak alkatrészei írjon rám please! Van szervizkönyvem ha van kérdés megnézem nektek. Egy kép a vasról.
Szia Andris!
Valami,félre értés lehetett mert az ár az nem annyi amit te tudtál,te forintban érthetted!Én meg EUR ba mondthatam!
De küldesz egy emailt a www.husqvarna-racing.hu-ra, és megmondják menyi az annyi,és van -e vagy rendelni kell.
Be megyek a kórházba, egy pár napig nem leszek net közelbe.
Szia Robi !
Ha beszélsz a Jánossal, ne felejtsd már megemlíteni az oldaldeknit, hátha egyszer sikerűlne beszerezni.
ÓÓÓÓ az nmprobléma a lényeg h ugyonott van a felfogatása az idomzatnak nagyon bejön ez a kifelé szélesedő idomzat hátul, szerintem sokkal szebb mint ez "egyenes"
Le lehet cserélni, de a légszűrőházat nem fogja teljesen takarni.
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnák felétek, h valaki nemtudja-e véletlenül azt h a 2006os évjáratú Husqvarna SMR 510 es mocira való hátsó oldalidomot nem-e lehet lecserélni egy fiatalabbi évjáratú SMR oldalra kiszélesedő idomra? A jobb oldalihoz hasonlóra gondolok!
Szevasztok!Kérdésem lenne hozzátok !
Vennék a husqvarna te 610 1998-as motoromhoz vezérmüláncot de nem kapok hozzá sehol a nagyvasnál próbálkoztam de náluk nincs 82-csapos!Beirtam google-ba de ott meg csak kinai motorokhoz van 82-es. Ezt irták:Üdv!

A nagyker katalógusa 100 csapos vezérműláncot ír a TC610- TE610-ekhez
egészen 1991-től 2004-ig. Ebben a fajtában (219-es) nincs a nagykernek
82 csapos. 96-os van ill. 100-as. A 96-os a TC410-be és a TE350-be való.
Ha a motorban 82 csapos van akkor sajnos nem tudunk segíteni ezzel az
alkatrésszel kapcsolatban.
Oké.
Hát a fene tudja hogy át ereszt e de ne kísérletezzél,de ha jár a motor fújál rá féktisztítót az meg mutatja.
Azt hiszem 7500ft de majd meg kérdem a JÁNOST,úgy is lóg egy árajánlattal!
A 2005-ös és 06-okon mindegyiken szétrepedezett!
Nekem azért van 04-es ,nem tudom de azon a gyárija van és hibátlan.
A fenét az volt ott épen!
Oké, meg van véve.
De honnan tudod, hogy repedezett nem is láttad a motort?
Ja, a szakmában eltöltött évek
Amúgy tényleg eléggé repedezett és nem tudom ilyenkor már át is ereszthet?
Szeva Kálmi !
Ha a szívócsonkod ki van repedezve ,nekem van az is .
Kérdés!
Hol lehet kapni husqvarna te 610 1998-hoz hengerfej tömitést?
Motoroswebáruházban találtam .Csak szettben 20-ezrekért!
üdv sajnos nincs
Leirom megint mi is kell ,mert szerintem nem figyeltél.
Kukactengely villa,(ami gondolom tartja ,hogy ne mozduljon el a kukactengely!Érdekelne még váltó ollórugó!Ezek mind megtalálhatóak a kuplung felöli oldalon.
megnéztem sajnos nincs kukactengely szerintem az új sem elérhetetlen árban van kérdezd meg nehéz jánost husqvarna pápa üdv gyuri
ugy értem összesen hogy váz teló és lengővilla 50 ropi
üdv van igen össz 50000 teló párban adom alku nincs ha szeretnél alkudni akkor tárgytalan
Vki-nek tapasztalata esőgumival kapcsolatban?
Máshol olvastam hogy gyorsan melegszik és nagyon jól tapad,ezért gondolkozom rajta.
Most ilyen néztem jó árba:Pirelli Dragon Rain MTR06 SCR2 (Medium)

Szerintetek?
Hali!Irtam emailt!
Szerintem érintkezési hiba lehet. Nálam elég jellemző volt... Pl az aksinál a vezeték ü(pozitiv) el volt oxidálódva, és önindítózásnál csak kattant egyet... de nem rendszeresen, csak pont olyankor mikor kurvára siettem volna valahova,aztán kicseréltem a vezetéket azóta jó Meg sztem elég merev vezetékei vannak, pl nekem a duda vezetékei szoktak megtörni mindig...de lehet azért is mert gányolták, ezt nemtudom sajnos sztem nézd át a vezetékeket.