Sziasztok!
Ma fordultam egyet az sm-el, és nem működik a vészleállító, kis piros gomb! Valakinek romlott már el a gépén? Vagy érintkezési hiba lehet? Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az légyszi oszza már meg velem!
T4tero
a bal első gomba felfogatásáról tennél fel egy képet hogy oldottad meg hézagolni nem akarom hanem valami igényes módot keresnék :D
hátha a te ötleted követem :D (ugyan ez a gombám van nekem is Petyától csak addig nem akartam felrakni míg meg nem oldom
Fémből nem érdemes bukógombát csinálni. Az igaz, hogy jobban néz ki meg csajozósabb, de nem nyeli el az ütést egy esetleges zakónál. Bakelitből érdemes készíteni. Ha van egy kis kézügyességetek + felesleges időtök, akkor a 4 db bukógombát, menetesszárral, önzárócsavarral + alátéttel másfél Mátyásból ki lehet hozni.
Sziasztok!
Aki sm610 tulaj, és vannak bukógombái a motoron az tudna egy kis segítséget adni, hogy honnan szerkálta, vagy hogyan csináltatta? Esetleg méretek vagy akármilyen adat?
Köszi!
hello: hello: melyik milyen árba van?
kellene váz- jobb teleszkop-alsóvillahid, ha esetleg van minden nálad és jó árat mondasz meg is van véve, mert sürgős nagyon.
várom válaszod.
Ami nagyon jó gumi az michelin pilot power. sm610-re gyári méret 150-es én 160ast használok. most nekem avon van fent az jol birja, meg azért tapad is... aztán tavaszra van egy pirelli diablom az volt már fent régebben azis elég jónak mondható...
a michelin meg a pirelli ára 33ezer hátra... de ha párban veszed elöre hátra 5-5 ezret sporolsz guminként..
elöl meg nekem van most bridgestone bt016 ami viszont kurvajo gumi nagyon tapad és nem is kopik annyira...
www.r17.hu itt vegyél sztem gyorsak, párban olcsóbb... énis most megvárom hogy az eleje elkopjon addig hátra kukázok itthonról használt gumit
Ma fordultam egyet az sm-el, és nem működik a vészleállító, kis piros gomb! Valakinek romlott már el a gépén? Vagy érintkezési hiba lehet? Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az légyszi oszza már meg velem!