Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!
valaki megtudja mondani hogy te 610 es gépnek mennyi szelephézag ja kell lenni? gyári adat!
2001-2002 Husqvarna TE 570ről véleményeket szeretnék kérni, tapasztalat megosztásokat.
Proex
Bármelyik kasznis megoldja, nem?
tud valaki Pesten egy jó kipufogójavítót mert horpadt a rezonátorom!
Üdv!

Tegyük fel van egy 400köbcentis Husqvarna, Olasz papírokkal. Mennyi lenne a teljes költség, hogy az én nevemen legyen a moci, forgalomba legyen helyezve, rendszám, eredetiségvizsgálat, és egyéb dolgok? És mennyibe kerülne ugyanez, ha magyar rendszámos lenne?
Köszi előre is!
hát levettem probáltam ugy is!de ha fenn volt ugysem meg ha nem akkorsem .S:S
néha kibasz egy jo kis lángot azt annyi:S
Levegőszűrő? Haver bergjét toszigáltuk-húztuk-vontuk, de nem indult, pedig volt minden.....végül kiderült, hogy a frissen tisztított légszűrőben az olaj összeállt, nem engedett át elegendő levegőt. Egy kis kifújás megoldott mindent.
Valaki segitsen pls!
Van egy te 610 esem és kap benzint jo a gyertya szikra is van de nem indul be!:s néha azt csinálja hogy rugdalom huzok neki gázt azt kibasz egy nagy lángot:s de nem indul be!
Hello!
Husqvarna te 610 be mennyi olajat kell őnteni?valaki aki tudja pls irjon
Még vmi fasza decor kéne rá oszt nagyon adná
Csibészes lesz
Na így néz ki. u.i. : Köszönöm Janinak, nagyon jó lett paripa.
husqvarna-racing.hu
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, hogy:
Hol találok alkatrészeket WRE 125 höz, illetve mennyire kompatibilis a WR 125-nek az alkatrészei a WRE 125-ével?
Illetve milyen első,hátsó lánckereket ajánlotok (fogszám, márka, esetleg link)?

Előre is köszönöm szépen!
Üdv!
Szerintem előbb meg kéne nézni hogy jó-e az enyémen. Nehogy a tiédnek valami baja legyen tőle!
Király Gratula remélem "Halk" lesz Láttam kerestél csak melóztam és nem volt nálam a teló délutános vagyok még szombatig
Csini
Megjött a szülinapi ajándékom!
Csörgesd meg a haverom ö biztos hogy tud!
Nincs valakinek eladó cross kerékszettje? (Husqvarna 510)
Mennyi? (E-mail-t várok)
Én ezzel nem értek egyet Palcsee! Az hogy minden motorban hasonló alkatrészek forognak nem jelenti azt hogy ugyan ugy kopnak, függ az olajnyomástol, annak mennyisége, kompresszió, gyujtása, rpm, stb.

a régi berugós 610esek 60+ lovasak voltak fénykorukba, az önindítós TE610E illetve SM610S meg lebutitott 50 lovas körüliek.

Másik, nem tud valaki egy jó eloxáló céget? Ojat tudok aki pirosat nem tud csak lilát vagy pinket illetve majdnem pirosat
Eladó egy Husqvarna Supermoto kerékszett, vagy csere cross szett +kp-re, esetleg másra!
Husqvarna SM 510
Irár:155.000

iiulaszlo KUKAC gmail.com
06209194144

http://www.kepesmotor.hu/motor...