Na hali, én alábbi a szekérrel léptem be a klubba
Idén ezzel harcolok a stopper ellen.
Amúgy ha valakit érdekel a kipufogó keressen nyugodtan mert eladnám, ez egy Remus dob jó állapot bár egy enyhe polír ráférne. Mondjuk 15.e?
Szevasztok!Vennék ilyen kukactengely villát!
Nem tudom a pontos nevét letört mind a két vége az egyik végén egy csavar van a másikon meg egy visszahúzó rugó lenne!
Pont a kuplung alatt található!
Ha van v kinek ilyen szóljon!
Én is így látom így elsőre, tiszta rozsda a kipurendszer.
Gondolom az új gazdi majd kicsit gatyába rázza. Meg az a hátsó gumi nem hiszem, hogy erre a motorra való.
21000km van benne és még bontatlan akkor neked jó esélyed van rá hogy nagyon hamarosan bele kell nyúlnod.
Én hanyagolnám ennyi kilométerrel ha nincs felújítva, hacsak neked nem ez a célod vele.
Elnéztem a rajzot 9800km van benne :D
Ma röpködtem egyet hát hatalmas különbség van ez és a drz közt.
Gyönyörűen indul hidegen melegen.Füstje nincs,egyedül a rendszám kormos egy kicsit.Ma is csináltam képet :D
Szia. láttam hogy axefly csinált ilyen karbon mintát a hűtöidomodra, ha összeraktad légyszi hajíts már fel képet hogy fest, igy az egész:) mert énis gondolkozok rajta, de nem akarom h aztán megbánjam a karbonozást... Köszi,
Hali, minek a rendszám ha nincs világítás
Vagy mi van? Nem kötekedni akarok de jó nagy fasz lehet a előző gazdája. Levágja a gyári tartót aztán meg gányolnak valami szart.
Amúgy én is most vettem egy SMR510-t és az olaj kérdés engem is érdekel meg, hogy menyi kell bele?
Szevasztok!Vennék ilyen kukactengely villát!
Nem tudom a pontos nevét letört mind a két vége az egyik végén egy csavar van a másikon meg egy visszahúzó rugó lenne!
Pont a kuplung alatt található!
Ha van v kinek ilyen szóljon!
Üdv a Klubban! Ez a bontatlan blokkos 21.000 Km-el?
Ezeket azért már 10-15 ezer körül már meg szokták bontani, nehogy gondod legyen így szezonkezdésre mert annál rosszabb nincs.
Bár emlékeztem a "szoba husky" galériádra, de jó látni ilyen képeket!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ránk nem mondhatják hogy nem tettünk meg mindent...!
Biza Isten megint szétkapnám a szobát csak lenne egy sm amit beletolhatnék!