Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiskiru hozzászólásában is van valami ...
Hali.egyszer összehozhatnánk egy kis motorozást, nem vagy annyira messze
Hali, köszi a hozzászólást. Tiszta sajnálatos, hogy az embernek ennyire bizalmatlannak kell lennie az eladókkal szemben. Mikor eladtam a krosszmocim, úgy rendbe raktam, hogy elgondolkodtam a megtartásán és egy percet nem kamuztam az üzemórák számában. Sajna nem vagyunk mind egyformák...
Az üzeneted végén egy sejtelmes vigyort véltem felfedezni! Tudsz valami jó vételt, esetleg neked van egy eladó? Mindenképp az új idomos sm610 érdekelne. Ne tartsd magadban, ha tudsz valamit ajánlani. Akár privátban is írhatsz (az adataim között szerepel az e-mail címem).
köszi még1szer, üdv!
hehe amiről beszélsz azt én vettem meg vagyis az asszony vette meg nekem (sogór nézte át , a motor teljesen működőkepes állapotban van igaz az idomok viseltesek de műkszik rendesen,a motorba természetesen tuti több van mint 6000 (ez nem is volt kerdes szamomra)de kit érdekel ma mar nem nagyon találsz se autót sem motor ami nincs buherálva
700.000 ért vettem de ha ráköltok meg 200.000-at akkor se állok rosszul mert legalább tudom hogy ki vannak cserelve a dolgok
mivel általaban minden motor amit árulnak pont akkor lett felújjitva (na persze) igy legalább vettem egy működokepes motorom olcsón amire ha ráköltom azt a 200.000-ret legalább olyan motorom van ami tudom hogy meg van csinálva, utána meg csak folyamatos karbantartás a lényege, endem sose aggasztott az ha egy gépjarmuben sok a km ha egyszer meg van csinalva rendesen ,és utána karba van tartva nincs külömbség csak a tudat hogy tudod hogy biztos ki lett cserélve minden amit akartál
Hello. Arra te ne vegyél mérget hogy mindben annyi is van. Se perc alatt visszalehet tekerni az óráját, persze attol jo motorok de ne erre alapozz hogy mennyi van benne, volt elado egy 700ért nemrég elis vitték, 2005ös de már ezaz uj idomos, 6000km "van" benne óra szerint. Ahogy kinézett legalább egy 2est még rakjál a 6ös elé. Vagy ha csak nem az auto után kötötte a susnyásba.... Akár ezis lehet egy jó tanács. Érdekes mindegyikben 9-10 ezrek vannak. Kivéve egyet, abban több is van, de az megiséri a pénzét biztos:)
hello husky sm 125 öm van ajanlanatok hozza par hasznos alkatrészt amitöl egy kicsit erösödik a gép ...köszi
Hello Hölgyek/Urak!

Remélhetőleg a közeljövőben belépek a Huskysok családjába és mivel még nem volt dolgom a márkával, így némi segítséget, tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabb sporttársaktól. Jövő héten készülök megnézni egy-két SM610-est és ha ellátnátok néhány jó tanáccsal a vásárláshoz, akkor roppant hálás lennék. Ahogy nézegettem, átlagosan olyan 10e km van a gépekben és érdekelne, hogy mire kell figyelni, mit érdemes tudni eme csodás típus vásárlásánál, esetleg ennyi kilométernél vannak-e kötelező költségei a motornak és ezek mekkora összegek, mivel kell számoljak.

köszönet minden infóért.
üdv: convex
Na, nem is olyan rossz, hogy nemetben vagyok ...
Hello!
Érdekelne a bontott rugó az SM 610hez. ha tudsz jó állapotút jelezz vissza légyszives!
Köszönöm
Akkor OK. Most léptem. Jó éjt!
javították,van itt a közelben egy jó elektronikás.
ÁÁÁÁÁ! Az pedig volt itthon. Remélem nem vágtak meg nagyon. Cserélted vagy javították?
Ok. Nincs mit.
meg.tekercsel volt gond. most ultra brutál.
Igen azt is nézegettem, de valszeg maradok a gyárinál:
Azért még1x köszi
Megoldódott a bibi?
Ok. A tuning Öhlins kb. 40 e újban. Csak viszonyításképpen. De az jó is.
hali, a kölcsöncuccokat küldöm vissza nemsokára, köszi.
Köszi megkérdezem őket, de lehet, h még foglak keresni. Köszönöm a segítségedet
szép estét!
Ha van egy elfekvő ilyen rugójuk biztosan odaadják ők is jó áron a márka és az alkatrészellátás jó híre érdekében. Csak ennyi.
Magyarul ott újat is kapnék hasonló áron? v nem jól értettem
Tudok, van néhány. Bár szerintem egy ilyen tételért Pápán is kisöprik a padlást dömpingáron hogy ott vásárold meg.
A gátlónak sztem semmi baja, mint írtam most lett felújítva, sztem egy rugócsere elég lenne. Esetleg tudsz botott rugót hozzá?
Bontott hibátlan komplett gátló ehhez a típushoz és évjárathoz 25-30e, a rugó 10-15. Újban meg kell kérdezni. A 2006-osé gyárilag fekete.
Hát igen, sajnos ez nem úgy lett belőve. Az enyém kb 20 centit megy össz úgy néz ki szegény motor mint akin van vagy 250 kg, pedig én is csak 75-76 kg vagyok:S