Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik pedig hogy a súlyra beállításnak a rugóelőfeszítés esetében ott van értelme, amikor a gátló már a motorban van, Te pedig rajta. A satuba befogva elég nehéz pontosan megjósolni egy himbás motornál hogy az pont jó lesz-e, a 2 végálláshoz viszonyítva tekergeti a szaki. Kb. 2 centit ül össze az enyém 76 kg-nál.
Én már ezzel a rúgóval jutottam hozzá...
Az eredeti színe micsoda?
Valószínűnek tartom én is a rugócserét mert nem úgy dolgozik ahogy kellene:S Vmi ötlet esetleg, mármint honnan lehetne beszerezni és milyen árban lehet? Gondolom a husqvarna-racingtől is lehetne.
Szintereztetted a hátsó gátló rugóját? (mivel piros) Ha nagyon felhevítik a bevonatkészítés közben kilágyulhat az agyag, és más lesz a karakterisztikája, ugyanakkora terhelésnél jobban összeül, és chopper lesz a masinákból..... Ha jobban előfeszíted, és ugyanez a tünet, akkor valószínű rugócsere.
Hello Sm 610 tulajok!
Az lenne a kérdésem h a gépetek mennyire "ül le" amikor ráültök a gépre? mert az enyém nagyon összeül pedig most lett a hátsó gátlóm felújítva és a súlyomra beállítva. Remélem vki tud segíteni h mi lehet a probléma...
Köszi,
Üdv Gergő
Köszi az infót! Érdekelnének az alkatrészei, írj légyszíves mélt, a nevem alatt megtalálod. Köszönöm szépen.
Ami azt illeti, nem sürgős az eladás, jól megvagyunk :)
Ha a kék/fehér TE/SM 510-hez esetleg az eredeti idomjai és Enduro kerekei kellenének, azok meg nálunk vannak.

1.350.000-ért itt nem eladható, de németbe már elvitték volna tölünk röhej ez a piac.
Köszi srácok a sok segítséget. Látom jó helyre kerültem. Köszi.
Innen le tudsz tölteni robbantott ábrákat.

Link
Üdv: Rider

Dobj egy emailt a Husqvarna-racing.hu ra
Sztem választ fogsz rá kapni, illetve a robbantott ábráról is kérj képet ill infót!
Üdv mindenkinek. Egy 95-96 évjáratú te 410-hez keresek robbantott ábrákat a karburátorról, ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Az a bajom ,hogy melegen nem indul szinte csak tolásra vagy ha begurítom lefelé. Nem tudom mit kellene csinálnom vele, tippeket már kaptam de eddig semmi nem vált be igazán. Pedig már nagyon mennék kapartatni egyet. Ha valaki járt már így az segítsen egy motoros kollégán. Köszönöm.
Bite
Ezt már nevezem információnak! Köszönöm!
Hát amire figyelj oda és a legfontosabb sztem: Olaj,olajszűrő, légszűrő legyen minél sűrűbben cserélve ill takarítva. (Én személy szerint 1000km ént cserélem az olajat, légszűrőt 500km után takarítom) Csak utcán használom! Azt az olajat felejtsd el és verd ki a fejedből sztem! Csak is Motul 300V 10w40 vagy egy kicsit sűrűbbet nagy melegekre! És bevált, tapasztalat! Benzint EvoNeot tankolunk bele csak mi személy szerint egy páran! Olaj, 1.5 Liter kell bele! Olajszűrők ( Champion x337, vagy HF-563 duplamembrános van hozzá) Ja és a melegítés minden indulás előtt! Ha ezeket betartod sokat el fog menni a gép
Köszi az infókat! Egyébként már annyira nem is fontos, mert úgy döntöttem tegnap, hogy inkább a DR-Z400E-t tartom meg, nekem jobban bejön, és nem kell félteni a karcoktól sem.
Sorry, ha ez kellemetlen. Azért 1,3 -ért MOTORT szoktunk árulni.
Ja, nincsenek csodák. De a 15W 50 az mehet bele, mert a 10W 40 olajjal olyan mint a gyárkémény....Legfeljebb az is 530 lesz rövid időn belül... Az a lényeg a tulaj meg legyen elégedve vele. Nekünk meg mindegy.
Leírtam, hogy mi érdekel. Nincs köztük a motor előélete. Amit egyébként privátban szívesen vettem volna, de mindegy. Köszi!
Már ismerős az a gép ....hát nem tudok mit mondani én se rá....
reméljük a legjobbakat neki
Picit le volt lakva a gép. Ráadásul gyárilag enduro, csak sm kerék van benne, azért csal az óra is.
Az a lila színű járgány ?
A típusról kell info, vagy konkrétan arról a példányról amihez hozzájutottál... A szabolcsiak emlékeznek még a banki visszafoglalt motor-licites eldurrantott defektes hátsós leütött 510-re... Megnyerted.
Üdv mindenkinek!nem rég újítottam a gépem és érdekelne, hogy enduro szettet hol tudok hozzá venni.vagy esetleg az hogy milyen passzol bele?
Erre neked a legjobb szakértő Dveed!
Na ő tudna mesélni a járgányról neki is 07es van!
Gratula a géphez... Képeket majd toljál fel
Sziasztok!
Hozzá jutottam egy 2007-es SM510-hez, nem találok információkat róla, nincs valakinek kigyűjtve pár info?
1. Olaj típus, mennyiség. (Castrol Actevo X-tra 10W40-hez mit szólna?)
2. Olajcsere intervallum
3. Gyertya típus
4. Magyar nyelvű használati utasítás
5. Információs kijelző beállítás, reset... (Csal a km óra)
4. Egyéb okosságok
Köszönöm!