Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen piros fehér. de hát nemtudom. már egy jó 1-2 hete nem nagyon motoroztam arra, max heti 1 alkalom, de azt meg kiszúrni:). másmerre bóklászok mostanában:) hallottam énis már hogy erre fele van valakinek egy 610 piros fehér, de nemtudom kideríteni, hogy kiaz:D
Csá!
A Te 610-ed piros fehér? Szoktam látni egyet , a szatymazi körforgalomban rendszeresen megy délutánonként Szeged felől Kistelek irányába.
Helló!

Nekem egy 2005 ös 125 sm s supermotóm van!Szerintem tudd meg előbb lett-e felujítva a blokk és a power,a kuplung a váltó ,mert szerintem ezek a legfontosabbak!Nem a kézvédő és a többi szar!Amióta én megvettem az enyémet a teljes belseje ki lett cserélve!Amúgy eladó
Hátha érdekel valkit!
thx
Mennyibe volt a matricázás és honnan?
Tápai Tamás 06309118484 megbízható, ért hozzá.Enyémen is mindent ő csinál és én elégedett vagyok vele.
elfogadom a telefonszámot ha azt mondod hogy megbizható szerelő
ja ighen ahogy irták az utas lábtartó meg husqvarna-racing.hu
szentestől kistelek, nincs neked olyan messze, nekem is 610-em van sogorom itt lakik ö motorszerelö és ö nézte át az enyémet is. ha gondolod adok egy telefonszámot.
Dveednek szántam :D
Én nem azt mondtam, hogy nem hiszek Neked, hanem "fura" volt hogy az infóidat egy képre való kézrátétellel állapítottad meg?! Na de tökmindegy, mert a kézrátételed cserbenhagyott!
Gratula Használd majd egészséggel sok egykereket stb

Hát Husqvarna-racing.hu ra dobj egy emailt, segítenek neked!
Kázáksztán
Afi=Afganisztán
sziasztok
újdonsült sm 610 tulaj lettem mivel az asszony vett nekem egy gépállatot igaz még előbe nem láttam mert még vagy 3 hétig afiba baszom a rezet
a kérdésem hogy miket cseréljek rajta ha hazamegyek
a motor 2005.6 havi elméletileg 6800 km van benne
idomjairol tobbnek tunik (képről)
szoval csak erdeklődnék hogy szentes környékén van e valahol egy jo szervizes aki ért a Husqvarnakhoz
meg hogy mit cseréljek kötelezően
jah meg a legfontosabb : szükségem lenne egy pár utas lábtartóra mivel az hiányzik róla szóvel ha valaki tudja honnan tudnék v ásárolni megköszönném

előre is köszönöm , üdvözlettel kiskiru
mondtam én...de nem hittél nekem
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt vagyok, és egy 125 Husqit szeretnék vásárolni, elmondjátok a tapasztalataitokat a motorral kapcsolatba? Én papirosan szeretnék venni egyet:)
- Mikre érdemes figyelni vásárlásnál?
- Az alábbi vasról mit gondoltok? Én őt néztem ki magamnak!
http://kepesmotor.hu/husqvarna...

Elöre is köszi.
Üdv: Pálesz
Mikié 2006-os volt! 50mm Marzocchi és radiális brembo fék!

Miki letörte a KM-órát ami nem lett potolva. És igen az ö motorja hibátlan volt, bontva soha, pedig nem kimélte!

a képen egy 2005-ös van (45mm villa, sima 40mm-es rögzítésű Brembo fék stb.)

addig is!
Először azt kéne kideríteni, hogy egyáltalán a Mikié volt-e a gép vagy sem! Lehet, hogy köze sincs a motorhoz és azért nem veszi meg a "leendő tulaj", mert a semmiből kapott infók alapján elkönyveli, hogy sz@r a gép Egy kis telefonálgatással sok minden kideríthető
Végülis a nála futott kilométereknek alig tehette meg a 90%-át egykeréken (vagyis kenés nélkül)...szóval _tényleg_ nem kapott olyan nagy terhelést
ha Mikié volt akkor sem kapott nagyobb terhelést, mintha pályáztak volna vele mondjuk. Mig hidi mikinél volt, neki nem kellett megbontani egyáltalán. ha az övé volt ahogy irták itt.
köszi szépen!