Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Dob elkelt? Hátsó tengely jobb oldali távtartó esetleg?
Be szerelheto?
Sziasztok!velemenyeteket szeretnem kerni elektronika ugyben...az en bergem meg az amalos elektronikaval van szerelve,olvastam hogy ki lehet cserelni kokusan-ra.A kerdes ez igaz ?ha igaz mennyire jo? Be
a hozzászólás alatt van egy "válasz erre" gomb, ha azt használod jobban követhető, hogy éppen kinek szól a válasz

sok sikert a berghez, de szerintem nézz meg többet ne ugorj bele az elsőbe mert lehet drága lesz az olcsó
áhám...értem köszönöm a segítséget :)
álltalában a forumon belül szoktam keresni, ha nem találok vlamit, vagy nem egyértlemű akkor teszem fel a kérdést :) Szóval köszönöm a válaszod :D :D
úgy ahogy érthető...

a hengerfejnek "szórt" olajzása van így mire ott nagy lesz az olajnyomás addigra máshol igen nagy gáz van. ha sok az olaj, akkor a vízpumpa tömszelencénél fogja először nyomni.

az a "olajszint fele" az kicsit furcsa és félő is...

látni kéne egy képet hogy mit takar az hogy szelepeknél nyomja az olajat.
a dekompresszor tengelyen van egy 10ft os O gyűrű az szokott előregedni és elkeményedni és akkor folyik a henger oldalán lefelé, vagy még a himba tengely végénél az O gyűrű de az a ritkább eset.
az utóbbi pár hetet olvasd vissza a fórumba, megtalálsz mindent. ugyanaz vonatkozik a 450/550/650 re is.

ki lett tárgyalva az alkatrész ellátás/ár is

ha a fórumon belül használod a keresőt akkor meg még több dolgot megtudsz. Had ne kelljen újra leírni mindent.
Olyan lehet hogy az olajat a szelepeknel kinyomja ha sok benne az olaj A blokkban( olajszint felénél több)?
az eladó ezt állítja ezért engedi a szelepkenel, ezért olajos a henger, de ha pont félig van az olajszint akkor nem nyomja nem eszi az olajat.
remélem nem túl értelmetlen az írásom
Sziasztok! Husaberg FS450E típusról szeretnék megtudni pár dolgot. Szervízigény!? Alkatrész árak, ellátás!? Típushibák!?
Sok időt rászántam, hogy találjak róla valamit, de nem sok siker, ezért fordulok a fórumhoz.
Köszi előre is!
Köszönöm a tanácsokat!
Ez lenne a kiszemelt!

http://olx.hu/i2/hirdetes/husaberg-fs-650-e-ID2u5Aj.html#:c92764b6e0
Ja és tudtommal ez nem hiba.
Ja, csak néha, ezt elfelejtettem írni.
Berugókar állapotára figyelj oda ha szar akkor alkudj mert csak gyári uj van (ebay en is ritka) és 30 az uj ára.
Oninditót is próbáld ki, ha szar az akksi akkor bikával, mert szeretik szétbaszni aki hodegen lusta berugni. Csak a görgősor 22 e az ami először szétmegy.
Blokk csavarok állapota is sokat elárul ki hogyan szerelte a motort.

Asszem rémlik melyik motort nézted, az a "verseny gyujtás" az emlékezetes csak nemtudom mit takar
Indulásnál van a nyekergés és nem is mindig... Nekem is csinálja néha de az istenért nem találom a hibát.
Dellorto karbi beallitasba tudok segiteni!
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segitettetek!
Gyújtást nem lehet cserélni újra, ami 2004től van. Viszont meglehet csináltatni ha meghalna ami rajta van.
Pár oldallal vissza mész, 11021 hsz a karbiról.
Kuplung. Ahogy írták adhat ki egy ilyen nyegergő hangot, de ha jól emlékszem ez csak indulásnál volt.

Nekem akkor nem vette az üreset amikor likvi moli volt benne, meg repsol. Motul, motorex és tökéletes lett a váltó. Bár üresbe álló helyzetbe nem lehetett tenni, picit meg kellett gurítani a motort.

Olvasgass még, ne hamarkodd el nehogy sírás legyen belőle...
Ha behuzod a kuplungot és elhallgat akkor kuplung. A bergnek alapból van egy nyöazörgő visitó hangja.

Azt nem tudom hogy a gyújtást hogy lehet cserélni, de szerintem lehet. A régi karbi kurva érzékeny a beállításra ami az indításba nagyon észre venni.

Zari írásait keresd vissza ő bújta bele magád a delortóba.

Szerkezetileg jók a 04 előttiek is és azok még 650 ccm ek.
Itt is olvasgattam...konkrétakat nem találtam, ezért is tettem fel a kérdésem.
blokkhangra csak annyit h lehet kuplung...de ez is csak egy embertől...ezért vártam hátha bővebb infót kapok..köszönöm szépen a segitseget
És a gyújtást hogy lehet lecserélni? Én kérdeztem Palcseet de azt mondta nem lehet, vagy valamit nem jól értettem.
Kicsit olvasgass vissza itt, rá is kereshetsz, mindenre találsz választ, még a zörgő blokkra is
miért baj ha 04 előtti a karbi?
elvileg verseny gyújtás van rajta
Vmit rosszul olvastál... Mindenhol azt írják hogy 04 előttit ne vegyél , hacsak nincs lecserélve a gyújtás meg a karbi a 04 utánnira.