Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszonom!holnap rakerdezeek!
Bencsik Pali : 06703630423

Janit keresd a Kecskeméti KTM szervizben. Neki nem tudom mennyire publikus a mobilja.
Hat a problema az hogy nem ismerem oket...:/
Palcseet kérdezted nincs e neki a satupad mélyén? vagy Lyanit ?
Sziasztok! Velemeny kellene errol http://users.atw.hu/mullerelec... mivel hogy nem talaltam gyari sem amal trafot ez a kis szerkezet megteszi-e amit varok:) (gorgesd lejjebb az oldalt es ott meg talalod a sem amalos alkatreszt)
Á, annyira nem lényeg, csak mindig szívjuk ezzel egymás vérét!
Felújítanak is főtengelyt.
Az apróban volt régebben Husaberg alkatrész hirdetés. Nézz szét ott vagy Ebay.
Nem fogják már átírni, mert ktm tulajdon a berg. Nem véletlenül került bele a forgalmiba hogy ktm gyártmány.
Sziasztok! Hatalmas keres:

Husa fe 400,98 as motort szeretnenk felujitani,de sajnos fotengelyt sehol se talalunk:s akarkinek akarmi otlete,esetleg bontottan,kerem jelentkezzen!:O
Ez a probléma orvosolható legközelebbi vizsgán kérd hogy adatlapra vizsgázzon és azon akkor feltüntetik hogy (típus helyesen husaberg) utána az okmányirodában kapsz egy új forgalmit ez persze plusz költség de ha ezt meg akarod spórolni akkor pedig akkor kell ezt megejteni amikor betelik a forgalmid! ennyi
beletrafltam
Husabergeken 2003-ig egybeépített
Nem is mutogatom a forgalmit senkinek!
Mi is próbálkoztunk phm40-el ktm lc4-en.
Hasonló beállítással:

http://www.advrider.com/forums...
a cdi a gyújtás vezérlő elektronika, abból megy a kábel a gyujtótrafóra. a kettő nem ugyan az, hacsak nem egybeépített, amit kélek.
Trafo cdi egy kutya...de erdekes mivel aztirjak egy berges oldalon hogy a kek a 2t hez valo a piros meg a 4t hez
Nem vagy egyedül forgalmi szerint az enyém KTM FS 650!
A gas gas fórumba keresd Zarit ő anno egész jól bele ásta magát a delortóba...
Esetleg meg valaki megtudja mondani a dellorto phm40ms beallitasaif? Uszo szint suber tu beallitasa levego csavar koszonom!
Hu,igen ez meglehet! Koszonom a segitseget! :) tovabbi szep estet!
Amúgy meg elbeszéltetek egymás mellett... Ő a csi doboz szinéről beszélt, te meg a traforól ami kompatibilis.
Annak a gépnek 0.10 a azivo kipufogo hétag is.
Ha elmegy a kipuff hézag akkor van a leírt jelenség, ha a szivó megy el alig lehet berugni és nincs alapjárat.
A szivo szelep hezag jo a kipuffogo szelep nulla volt.Beallitottam berugtam melegitettem es jo! Koszonom a segitseget!A trafo kompatibilis!
Ja ertem...nekem se mind1 hogy mit veszek. Ezert nem vettem utan gyartott szart...csak gondolom ezt meg te nem olvastad el! Az meg hogy rosszul informaltak az nem az en hibam...
Akkor vagy szándékosan k..rtak át, vagy az ember is olyan magasan kvalifikált volt hogy halványlila gőze nem volt hogy mit is árul és az mihez is való. De ezek szerint neked sem hogy mit veszel. Egyébként szívesen.