Ne is add fel, ha megér ennyit írj neki üzenetet mikor mész érte google fordító segít aztán hozzad! Tényleg szép, képen legalább is. pályadíjat legalább még min. 25e számolj hozzá.
Én is így számoltam, és sokallom is ezt az összeget, mivel így már messze nem piaci áron jönne ki. Látom otthon vagy a behozatal témában, tudunk esetleg valamikor telefonon beszélni, gondolom tudnál hasznos tanácsot, vagy ötletet adni.
Sajnos nem túl nagy a kínálat az 570-ből, ráadásúl én hosszú távra magamnak szeretnék egy jó állapotú, nem leharcolt, szétnyúzott, rendszámos darabot. Tudom az elképzelésem nem egyszerű, de nem adom fel a keresést.
Valóban ritka szép a km. ellenére, bár minden motorjuk szépen ki van suvickolva de számolj kicsit 2000-2500km az út oda vissza, ennyinél már aludni is kell. Akkor fog kelleni fuvarozó cég által lebélyegzett cmr-es szállítólevél, és az árból ennél ne számíts alkura. Az euro most 318 úgyhogy midenel együtt közel 1,5 millánál jársz + 2nap utazás és még az itthoni forgalomba helyezés 150e Megér ez neked ennyit?
Bocs, most néztem utána jobban a tegnap említett olasz Berges hírdetést feladó kereskedésnek és valóban Arillette a város, csak a Subito-n Frosinone-t írtak. Tudsz esetleg valami infót róluk?
én szeretem azt a kövest
leszedi az éleket(reszelés-csiszolás karcokat), vastól a rozsdát, stb
pl 20+ éves full rozsdás kocsi féknyerget csillogósra megmunkálta, bár ment benne vagy 12órát
Vibro poliros ismerősöm van.
Nem szándékozom ennyire "kicsicsázni" a motort csak érdekel a dolog. Anno a behr ráfokat terveztem hogy megcsináltatom aranyra.
kell keresni céget ahol van vizes-köves koptató és ott egész jó felületet lehet kialakítani
de ha eloxált a tárgy akkor nem viszi rendesen, csak a sima alumíniumot
Most a matricán akadtam meg 04 eshez alig van... Lehet gyári force matricázás lesz.
egy kis fehér mezőben elhelyezett husaberg
http://youtu.be/xBsqNCqyLNQ
Sajnos nem túl nagy a kínálat az 570-ből, ráadásúl én hosszú távra magamnak szeretnék egy jó állapotú, nem leharcolt, szétnyúzott, rendszámos darabot. Tudom az elképzelésem nem egyszerű, de nem adom fel a keresést.
leszedi az éleket(reszelés-csiszolás karcokat), vastól a rozsdát, stb
pl 20+ éves full rozsdás kocsi féknyerget csillogósra megmunkálta, bár ment benne vagy 12órát
Nem szándékozom ennyire "kicsicsázni" a motort csak érdekel a dolog. Anno a behr ráfokat terveztem hogy megcsináltatom aranyra.
de ha eloxált a tárgy akkor nem viszi rendesen, csak a sima alumíniumot