Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De 2004től már 10w50 -et (motorex power synt) javasol nulla fok felett.
Látom a gyártó az 5w50 -t írja.....
Kösz kösz. Motulra gondoltam én is. Gondolom 10w50. Előző tulaj castrolt rakott bele állítása szerint de én már nem tartom a legjobbnak.
2002es manualból
Bocs, átfutottam az évjáraton! Valóban a 2004-esnél 0.12.
Változó ki mit használ, olvasgas vissza en is úgy tettem, motorex és motult írtak többen, én az utóbbibol rendelte most...
most kicsit szopok a geppel...elhanyagolt első tulaj...tomito paszta mindenhol a gépben...csoda h valami olaj furat nem dugult el még...ahh majdnem sírtam mikor meglattam...
inkább pasztazta agyon az elkopot gumi tomiteseket mint sem rendelt volna hozzá...gyapagyak közé is begolyt...
palcsee[5827] 2011. június 26. 22:13
A réginél (2001-2003) 0,1 mm szívó kipufogó egyaránt. Azoknak a hengerfejeknek kisebb a víztere, nehezebbek, viszont sokkal hosszabb (kb. +5-6 mm) a szelepvezető, és jobban megvezetik a szelepet (tökéletesebben zárnak) és emiatt alapból csendesebbek bennük a szelepek is. A 2004 utániak sokkal lazábbra vannak illesztve .

A manual is 0,10 et ír...ezért kérdezem biztosra hogy ennyi e?
Melyik olajat szereti a Berg? 2002fs650e
0,12
03 Fs 650-nél ugye 0,10 a szelephézag, szívónál és kipunál is egyaránt?
Passzolom a kérdésedet.
Fe450be jó lehet?(2004)
Nem írom, pintosan nem tudom.
500 volt a motor, sm szett, fék, futómű rendberakás, aksi, matrica, kipufogó... Szerintem olyan 800 körül lehet.
Így van...NEM ÚR...aki nem HERDÁL...ezt jól megtanultad:)

NEM tudok VÉLEMÉNYT mondani...mert NEM próbáltam még hogy milyen...a TALÁLGATÁS meg a MENDEMONDA(mer a haver haverja úgy hallotta) tolmácsolása nem az ÉN asztalom...

Kérdezd meg a ZARÁNDI KOST...bár ott úgyis ELŐRE borítékolható a VÁLASZ: Ettől jobb MOTOR NINCS...már csak azért se MERT neki is IJJEN van...

Szóval hol JÁR a költségvetés?
Nem úr aki nem herdál!

A közelbe csúnyák a kurvák így inkább erre locsolom a 2010 es fe570 ről mi a véleményed? Hirdetnek 1-t most.
TAPSIHAPSI...neked hol jár MÁR a költségvetés? Mennyibe van a FOASTALICSKA? Gondolom INGYEN kaptad valahonnan...hogy MEGÉRTE rálocsolni ennyi RÚPIÁT...
Akkor nem vagy olyan vészesen messze.
Lovasberényben
Fejér megyén bellül merre laksz?
Köszönöm!
Üdv a klubba...
Most csinosítás és saját izlésre faragás van addig . Meg pénz szórás
Vettem drága pénzért biciklire való digitálist amibe lehet írni megtett km-t. Elvileg ez elég . Kb.3hét múlva tudják vinni ahol azt igérték megadják
Nekem is csak üzemóra számlálóm van és nem szóltak műszakin érte.