Fs 650 ami nagyon kellene. De fs 550 meg talan elmegy. Van is egy szep sarga fent dehat se lampa se semmi igaz h amugy tele van extraval de..... amugy nem tudom mi a repedes van a piaccal de tavaly colt egy csomo 650 most meg lofasz se.
Vagy veszel valami ilyen agyon ütött berget meg sm. szettet hozzá meg még kitudja mit a blokkba és a vége ennek is jóval milla fölött lesz. http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/motorrad/husaberg-450-fe-110664772/?adId=110664772&
Tanácsot adhatok bár a bergesek meglincselnek érte, felejtsd el ezt a berg témát? Vegyél 690sm-et sok költségtől és bosszúságtól megkíméled magad és hidd el megy ez is rendesen? Az elejét át kell szabni olyanra mint a 2-ik képen van és akkor még ki is néz valahogy. Lesz majd 1 a hétvége körül, hibátlan, átszabva, kinti papírokkal 1m50e pénzért.
De jano te ha jol tudom ktm be utazol. Vagy esetleg tudsz segizeni rajtam ami a berg vetelt illeti?
Megjegyzem azert irok ide mivel a hirdetesek kozott nincs egy szuper berg sem. Vagy amelyik jo annak nincs okmanya, es gondoltam hatha van olyan aki gondolkodik az eladason csak var tavaszig. (Mert ilyen opcio is lehet mivel ilyenkor viszonylag nehez eladni a jot is.)
Nem kiállításra megy. Amúgy elbasztam mert szétszedés előtt nem mostam le a motort, így külön a blokkot meg nem akartam. Majd mielőtt felkerülnek az idomok is át lesz mosva és akkor másképp mutat majd.
Sziasztok!
Megvetelre keresek husaberg fs650 tipusu gepet. Amennyiben tudomasotok van ilyen motorrol ami nincs hirdetve, de a gazdaja gondolkodik az eladasan, akkor azt kerem jelezetek akar egy email cimet dobjatok amin a kapcsolatot del tudom vele venni. Hansulyozom szep es jo gepet keresek 2005 tol es az arat is hajlando vagyok megfizetni. (Ervenyes vagy lejart magyar okmanyokkal )
http://www.kepesmotor.hu/husaberg-supermoto/p1387629
Megjegyzem azert irok ide mivel a hirdetesek kozott nincs egy szuper berg sem. Vagy amelyik jo annak nincs okmanya, es gondoltam hatha van olyan aki gondolkodik az eladason csak var tavaszig. (Mert ilyen opcio is lehet mivel ilyenkor viszonylag nehez eladni a jot is.)
Elado a bergid vagy esetleg eladtad mar vagy meggondoltad magad?
hanem szép matt homogén alu szín lesz mindenhol
még a sár is jobban mutat rajta
Megvetelre keresek husaberg fs650 tipusu gepet. Amennyiben tudomasotok van ilyen motorrol ami nincs hirdetve, de a gazdaja gondolkodik az eladasan, akkor azt kerem jelezetek akar egy email cimet dobjatok amin a kapcsolatot del tudom vele venni. Hansulyozom szep es jo gepet keresek 2005 tol es az arat is hajlando vagyok megfizetni. (Ervenyes vagy lejart magyar okmanyokkal )
Koszonom a segitseget!