Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello, kis tanácsra lenne szükségem...most állok egy 2003 fs 650 e husaberg vásárlása előtt! Eddigi olvasgatás után csak jókat olvastam, főleg a hibajelensegek érdekeltek, de elvileg megbizhato. Nektek erről mi a véleményetek?gyakori hibák? Valamint mit hallgassak, nézzek meg rajta? Igazából tegnap márkipróbáltam, hidegen az ürest nem vette be, de melegen megtaláltam...valamint számomra szokatlan morgo hangja volt a blokknak, az a kuplunghang lehet? De egyből szerelmes lettem, ment húzott dübörgött
Most valtok stílust, eddig sportmotorom volt...köszi előre is a válaszokat tanácsokat.
van egy CDI-is
Eladó!
Bergre nincs semmi normális, talàn még a 3401.
Érdekes hogy a yamahához is sokkal pofásabb matricák vannak.
Igen, először kb 1 hónap múlva jött meg kb 5 mail után és még nem is passzolt, most meg 4 nap és itt volt és passzolt is, nagyon jó minőség vastag jó erősen ragad. Ezt rendeltem most.
Kössz
Ezt az oldalt még nem ismertem, de ezt a szettet láttam már máshol.

Rendeltél már innen?
Gyári cikkszám alapján kérdeztem kecskeméten.
Az fe 01-05 széria és ez a száma amit az imént írtam.
Ezt hol nézted pontosan?
bakker megkérdeztem mennyi pénz a gyári force matrica szett... nem kellett volna 41 pénzt kérnek érte, a sima kék meg 22
Hengerfej, gyújtás, karbi problémák lehetnek. Olx-en van egy eladó Kiskunhalason ktm hengerfejjel, azt talán, mivel típushibák már ki lettek javítva(ktm fej...), de másikat én sem ajánlok. Inkább lc4!
Köszi a tippet!
Az hogy ne vedd meg... Hacsak nem szeretsz szopni.
Helló!
Érdeklődni szeretnék , vagyis a vélemyéneteket szeretném ki kérni! :)

hogy a Husaberg Fe 400 ról mi a véleményetek és mit lehet róla tudni?
SM. futóművet cserélném enduro telóra, féknyeregre!
Vihető, a képen látható sérüléssel.
Eladó pár kütyü + Husaberg lengőkar, villahidak
Ha valakit érdekel....
KEIHIN FCR 41 MX karbi eladó CSAK HÉTFŐ estig
(ennyiért beszámolják!) fix. 55e Ft-os áron.
Lc4-en volt használva, de a moci elkelt.
Érd.: 70/3650837
Üdv! Valakinek van eladó 6-os váltója 2004-es husaberg fe550-hez?
Hát. 1 szer próbáltam ki a szettet. Csak terepen használom. Nincs még jogsim. Most megy majd kecskemétre átnézetem. De eddig semmi gondja. Csak olaj benzin semmi más.
neked hogy muzsikál az 570 supermotyeszbe? nagyon mozgatja a fantáziámat egy olyan, csak nem volt papiros mikor nézelődtem.
ó nem. építőipar.
Ja értem. Az úgy nem optimális Tán kamionozol?
Van rajta szám. De ez nekem nem megfelelő. ( Olyan durván megyek hogy nem elég....) Csak hétvégéken vagyok itthon így nekem az kényelmesebb ha leadom a rendelést a neten és Kati néni lerakja a lépcsőre.