Hello, kis tanácsra lenne szükségem...most állok egy 2003 fs 650 e husaberg vásárlása előtt! Eddigi olvasgatás után csak jókat olvastam, főleg a hibajelensegek érdekeltek, de elvileg megbizhato. Nektek erről mi a véleményetek?gyakori hibák? Valamint mit hallgassak, nézzek meg rajta? Igazából tegnap márkipróbáltam, hidegen az ürest nem vette be, de melegen megtaláltam...valamint számomra szokatlan morgo hangja volt a blokknak, az a kuplunghang lehet? De egyből szerelmes lettem, ment húzott dübörgött
Most valtok stílust, eddig sportmotorom volt...köszi előre is a válaszokat tanácsokat.
Igen, először kb 1 hónap múlva jött meg kb 5 mail után és még nem is passzolt, most meg 4 nap és itt volt és passzolt is, nagyon jó minőség vastag jó erősen ragad. Ezt rendeltem most.
Hengerfej, gyújtás, karbi problémák lehetnek. Olx-en van egy eladó Kiskunhalason ktm hengerfejjel, azt talán, mivel típushibák már ki lettek javítva(ktm fej...), de másikat én sem ajánlok. Inkább lc4!
Ha valakit érdekel....
KEIHIN FCR 41 MX karbi eladó CSAK HÉTFŐ estig
(ennyiért beszámolják!) fix. 55e Ft-os áron.
Lc4-en volt használva, de a moci elkelt.
Érd.: 70/3650837
Hát. 1 szer próbáltam ki a szettet. Csak terepen használom. Nincs még jogsim. Most megy majd kecskemétre átnézetem. De eddig semmi gondja. Csak olaj benzin semmi más.
Van rajta szám. De ez nekem nem megfelelő. ( Olyan durván megyek hogy nem elég....) Csak hétvégéken vagyok itthon így nekem az kényelmesebb ha leadom a rendelést a neten és Kati néni lerakja a lépcsőre.
Most valtok stílust, eddig sportmotorom volt...köszi előre is a válaszokat tanácsokat.