Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
Van benne betét csak ez goldfren és nem tetszik a teljesítménye. Brembo-ban még nem csalódtam ezért szeretnék azt. De a csókának nem elég ha azt mondom hogy 4 dugattyús beringer. Kell neki az évjárat típus. Túrogattam a netet 2004 smr-en van talán ilyen, de a képen pont rossz oldalról volt fényképezve. bikez-en szintén.Arra is gondoltam hogy ez talán póverparcos és nem jött szériában . Túrás közben ráakadtam egy képre 2004 smc 660, na az dettó úgy néz ki mint ami az egyémben van, annak ellenére7 hogy tudom azon arany brembo van. Ha a tiédben brembo van akkor megköszönöm ha megnézed.
Üdvözlök mindenkit!
Olyan kérdésem lenne hogy vásároltam egy Husaberg Fx650-et és még 2003 as széria ami dellorto karbival van szerelve és szeretném Keihin-re cserélni ezt megtudom tenni egy az egyben vagy egyáltalán meglehet?
Ugyanis mocskos nehezen indul. Ahogy hallottam sok mindent nem változtattak a két széria közt csak gyújtás és karbi, és lényegsen könnyebben indul a 2004 utáni széria. Köszönöm előre is
ha nem vagyok pofátlan akkor azt megkérlek vágass nekem is (enyém is 1 elvan törve)természetesen kifizetem !
Hát már indítható lenne, ha jelentkezne a srác aki a motortartó lemezeket vàgja. Az egyik alu lap el volt törve, és gondoltam vágatok savállóból, csak nem érem el a gyereket aki csinálja
ok akkor hamarosan indítható lesz és jön a tavaszi szellő és go
Le volt dugózva a kartergáz bevezetésnél és a szivó oldalon is.
Előtte kimostam hogy az olajba ne ragadjon bele a homok, de ennek ellenére át lett mosva és kifujva rendesen.
akkor nagyon de nagyon ki-kell takarítanod mert homokszórásnál a kis fém golyók beülnek az olyan eldugott helyekre hogy csuda én kompresszorral többször és utána mágnessel is többször végigmentem de valahol maradhatott mert 2 indításkor már kitámasztották a szívószelepet és nem volt kompresszió Szóval akkor ne sajnáld az időt és enerzsit mert így is járhatsz mint én(mert ugye a bergi vázból szívja az oxigént)
Egy valamire való motoros boltba beviszed a régi betétet. Katalógusból megmondja milyen.
Szerintem kopott neki a betét és nincs rajta semmi szám
Nincs benne betét, és ezért kéne tudnod melyik modellé? Nekem van betét benne,ha gondolod megnézhetem mi a cikkszáma...
Homokszórva szinterezve.

Jöhet a tapasztalat.
hali ez fényezve van ?vagy homokszorva ,szinterezve is?mert ha az utóbbi akkor írok tapasztalatot!
Szia Zari!

Delorto 40-em van, leírnád pontosan,hogy mit fúrtál ki 100-asra?
(Berg Fe 600)

köszi
Ha valaki pont ilyet keresne
5 pisztolyorrú Mátyásért elcserélem.
Nincs benne márkajelzés, úgyhogy nem tudom milyen (Made in Italy).
Szinte karcmentes...szép állapotú.
25 pénz, nekem itt csinálták.

http://motor-centrum.hu/01.htm...

működött rendesen míg el nem adtam.
Sziasztok!sem amal alloreszt mennyiert tekercselnek?
Eladó WP:
http://olx.hu/hirdetes/wp-komplett-futomu-ID2XY6F.html
Tomerró nem ért még haza a vas talán jövő hétvégére.
heló
Beillesztek két nyerget ha jól tudom a kettő egyforma. nekem a narancs van. Szóval meg tudja valaki mondani hogy mely modelleket szerelték ezekkel? fékbetét köll és jó volna tudni a rendeléshez. Köszi.
70/3650837, ma csak délután.
KEX hol lehet téged elérni?
engem érdekelne!
Sziasztok Husabergesek! es akik azok szeretnetek lenni,

De, nem teszitek, mert sok rosszat hallani, hogy nincs alkatresz, ez megvaltozott:) nem kell a sok ebay, amazon kulfoldi oldlat bujni a neha felbukkano hasznalt alkatreszekert... en egy sima hajtokart akartam volna..magarorszagon azt a valaszt kaptam, hogy a gyarban nem gyartanak mar tobb ilyet... sajnos utangyartottal se erdemes bajlodni..mert nem biztos hogy jo lesz..tapasztalat... kozvetlen kapcsolatom van,az osztrak ktm gyarral, ahol egeszen 89-ig visszamenoleg gyartanak majdnem minden alkatreszt! Igen ezek az alkatreszek, nem minden orszagba jutnak el, hiaba husaberg kereeskedo, szerviz, csekely szamban gyartjak oket. De a legfontosabb, hogy gyariak... igaz dragak is:S sajnos ez is tapasztalat..

de en mindent kaptam egy 98-as motor, komplett felujitasahoz...ami nagy dolog... szivesen segitek barkinek ha valamire szuksege lenne...a mostani evjaratokrol nem is beszelve:)

info...rendeles kizarolag emailben, illetve utana telefonon tudunk beszelni.

schout@gmx.at

P.R.

Husaberg Hajra:)
Mennyiért ha nem titok?
Elkelt.