Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami elérhtőséged is van hozzá?
Most mutattam egyet
Értem, köszi szépen. Nem tudtok egy eladó jó 650-eset?
Helo.Zari úr leírt mindent.
semmi mechanikus baj nix 2003asokkal..
a gond a sem..milyen gyujtással volt.. és a delorto-péd karburátorral..
azzal a delortpoéddel.. amik pl a elcé 4ben meg jól dolgoztak.. az elcé 4ben is és a 2000 előtti bergekben is.
és aza klétezer előtti berg is sem gyulytású volt.. csak akkor valahogy azok indultak..
2000-2003ih a osztott blokkosokkal volt a baj..
mire kitanultma a módját...
úly gyújtást tekercselni a régi helyére ami évente leégett!
azzal már volt látható szikra is.. mig a gyári azolyan halovány volt
illetve a karbi alapjárati rendszerét fel kellett fúrni.. a al j fúvólka alat van m,eégyegy.. azon a levegő nyilást kicsinek éreztem.. mondom azért nem érzi a depressziót a gép..
és úgy is volt..
azt 100asra felfúrtam.. onnantól kezdve a 650 ..indult is hidegen melegen!
de akkor is..
az utána lévő..2005 fc 450 az konkrétan ... egy évezreddel jobb technika volt..
a 2002-3 650 limited volt életem nagy kudarca két évvel később az 2005 fc 450 meg életem legmegbiz6óbb legköltségmentesebb gépe
3,5évet volt nálam..azalat soha sem hagyott cserben soha!és a blokkra költöttem ez idő alatt.. vagy 8 ezer ft...(a 3 bd vizpumpacsapágyra!) semmi másra!
2003-al mi a baj? Mert azt hallottam több helyen h csak 2004től jók.
árat nem tudom, csak gondolom
800.000-1.000.000 között
szia kortisz barátod bergje 450-es
Na ez szép gépezet.Mi az ára?
nem hirdeti de ha megfizetik az árát akkor eladja barátom
nem egy hétköznapi berg....
Használtautón 2003 asnak hirdetve.
Heló.Ha jól látom nem 2004 es a blokkból itélve de lehet tévedek.
Nekem pedig egy lc4 640 prestige vasam lesz eladó, mivel nincs időm használni.
Hibátlan, 2,5 év alatt 1200km, 2006-os modell.
Téli ár: 1.070.e
Sziasztok szeretnék venni egy husaberg 650-et. Tud valaki erről valamit? Vélemények? http://www.kepesmotor.hu/husaberg-enduro_krossz/p1449315
Te cserélted az első futóművet? A fék miatt kérdezem.

Illetve mi az a fekete doboz az ülés alatt?
Gyárilag az fs modelleken nincs a hűtő előtt terelőborda?
Szia!
Kérlek írj az e-mail címemre:

pergelcsaba@hotmail.com

Ott írok bővebben.

Üdv.
Az exc nél elkövettem azt a hibát hogy rendbetettem az utolsó csavarig majd eladtam...

Időm nem sok van motorozni viszont mikor megyek vele pótolhatattlan amit nyújt, én teszem rendbe magamnak, tudom hogy jól meg van csinálva így eladni se nagyon fogom.
A fejvakarás majd akkor kezdődik ha nem lesz alkatrész hozzá

De akkor meg lehet betolom vmi szalonba és kihozok egy 0 km es ktm et.
Az exc nél elkövettem azt a hibát hogy rendbetettem az utolsó csavarig majd eladtam...

Időm nem sok van motorozni viszont mikor megyek vele pótolhatattlan amit nyújt, én teszem rendbe magamnak, tudom hogy jól meg van csinálva így eladni se nagyon fogom.
A fejvakarás majd akkor kezdődik ha nem lesz alkatrész hozzá

De akkor meg lehet betolom vmi szalonba és kihozok egy 0 km es ktm et.
Meg majd ha egyszer piacra kell dobni sajnos az eladása is nehezebb, bár talán mostanában kicsit javult a megítélése de mégis!
Tartós dolgot nem tudok tavaly vettem 320 órával elvileg 300 nál volt szétszedve "felujítva" a blokk. A dobozba amit kaptam hozzá :dugó, csapágyak, vez lánc, kuplung volt valószínüleg ezeket cserélték. Olyan 40-50 óra körül mentem vele tavaly, ha kihuzza a jövő télig akkor úgyis szétborítom...
Én kapásból úgy kezdtem hogy a szabadon futója szar volt, meg a berugókar is ez kapásból 50e ft...
Most szétborítottam a futóművet, elöl minden cserés (szimmering 6db csuszógyűrű, hátul szimering meg alsó pds, komplett lengővilla tűgörgők...

Részben tudtam hogy mit veszek, részben nem. Annyiban bántam meg a berg dolgot amit Janó is említett, hogy az alkatrész beszerzése macerásabb, és nincs úgy teli a net/ebay mint mondjuk ktm cuccokkal.
csibész?
nekem a huskyn minden izmom megfeszítve kell hogy legyen akkorát tép
ha van valami korrekt állapotú füves rét ahol nem ássa el magát egyből a pöcsömmel is kapaszkodni kell mert csúszok a hátsó lámpára
bár sosem néztem tud-e egykerekezni 100nál
Volt nekem régebben egy wr450 csak nyitott dob más fuvókák és tű, és sok sx-exc 450-525-öt picsázott meg!
Akkor maradnak a lentebb írt változatok.