Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy eloxáltattál már az említett céggel?

Mikor beszéltem egy másik eloxáló kft vel akkor azt mondták hogy ha friss tükörpolírozott a tárgy akkor lesz a legszebb a felület.
ja értem én is onnan vettem
Nem a szin a bajom... Azt megtudnám oldani. Az enyém az eléggé oda van és a gyári az 22 pénz lenne
De már megrendeltem ebayről 10 pénz postával.
Adj 1 teló számot ahol elérhetlek, és az a város amit írtál nem véletlenül Arillette?
szereld le az eredetit tisztítsd meg és vidd el eloxáltatni és mond milyen színre szeretnéd pl. ide http://www.elox.hu/ ozt kész
A Gödöllői KTM bolt és szervizről tudtok valamit mondani? Én jót hallottam eddig róla, de kiváncsi vagyok, hogy esetleg valaki járt-e már ott? A szelep és karburátor beállitástól irtózik mindenki, ti szerelőhöz viszitek, vagy házilag oldjátok meg?
Roma-tól nem messze Frosinone városban találtam egy jó állapotút.
Honnan akarod hozni,melyik (város)?
Sziasztok! Olaszból szeretnék behozni egy Berget tudtok esetleg ajánlani valakit aki ebben otthon van? Le kellene egyeztetni az ottani kereskedővel a részleteket, a fáradozast persze téríteném. Köszönöm!
egy kis alku is belefér
rendben.
értem köszi. alszom még rá.
BUÉK Neked is
Ütve "hajolva" nincsenek és nem is voltak. Szépen mozognak a gátló rúgóján van egy helyen egy kis rozsdafolt kb 0,5x1cm. Ezek telefonos képek, de ha gondolod holnap csinálok élesebbet mivel ma dolgozok.
ha nincs ilyen szó hogy: hajolva, akkor arra gondoltam hogy görbék é vagy sem.
BUÉK meg ilyenek. milyen állapotúak a telók meg a gátló ha megkérdezhetem? ütve, hajolva voltak? menetek, csavarok jó állapotúak?
Bergelesben és Motorozasban Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!
Berges B.ú.é.k.
Boldog Bergezésben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
társak
Buék berges és motoros társai
köszi megnézem nekem:4125B ASD12 keihin van rajta ha ez mond nektek valamit köszi mégegyszer a segitséget
Súberkocsi alumínium fedlapja nem repedt? Feltéve, ha keihin fcr van rajta. Nálam volt már ilyen probléma exc 520-on.
Itthon szerintem szinte esélytelen.
Ez a baj hogy én is csak kinti oldalakon látok ilyen cuccokat :(