te a kék váltókart azt hol vetted? kérdeztem a gyárinak az árát, de azt hittem 2-t adnak annyiért amit mondtak rá viszont más boltokba meg nem igen találtam utángyártottat.
Karburátor elötti gumi cső kivülről kicsit repedezett de belülről jónak látszik (olyat honnan érdemes rendelni?) porlasztón van valami elektromos cucc azzal nem lehet gond? meg gondolom kéne egy szelep állitás is?!
Kezdenék egy légszűrő meg egy karbitakarítással. Illetve átnézni a karbit hogy gyári értéken van e.
Ha sokat állt akkor a benzint is lecserélném,az gyertya se egy nagy összeg, legalább lesz egy tartalékod.
A karbi előtt a gumi csövet is nézd át ha ki van repedve ott tud farsot szívni.
Sziasztok, egy kis segítséget szertnék kérni. Tegnap mentem egy karikát, gázadásnál fulladozik, álló helyzetben ingadozik az alapjárat, néha nagyon megas, majd nagyon alacsony lesz. Szerintetek mi lehet a gond? Porlasztó v. gyertya? 1 hete vettem, állítólag előtte elég sokat állt, és a porlasztó ki lett takarítva.
nézd meg a partsmanualt. ott látod ha esetleg megegyezik valamelyik másik tipuséval. én mondjuk mostanában rendeltem gyári csavarokat a régiek és a nem odavalóak helyett, olcsóbb mint az utángyártott.
te a kék váltókart azt hol vetted? kérdeztem a gyárinak az árát, de azt hittem 2-t adnak annyiért amit mondtak rá viszont más boltokba meg nem igen találtam utángyártottat.
de igen a Jani van ott, keni vágja a berget.
az a tps szenzor, az nem szokott szétmenni max a kábele szokott eltörni a műanyag tövében.
szerintem a takarítással és a gyári értékekre való beállítással kezd.
itt megtalálsz mindent amit szeretnél
http://www.husaberg.com/dealer...
Ha sokat állt akkor a benzint is lecserélném,az gyertya se egy nagy összeg, legalább lesz egy tartalékod.
A karbi előtt a gumi csövet is nézd át ha ki van repedve ott tud farsot szívni.
prox 26.210178:Husaberg 450 01-01, Husaberg 650 04
prox26.210179: Husaberg 450 05-07, Husaberg 650 05-07
na most akkor melyik kellhet a 04-es 550 hez?
Vereted te még a vassal?!
Hadszóljon a túra rákkendroll..!