FC470-hez nem érdekel önindító? nekem van egy komplett szettem, mindene megvan, csak a szabadonfutóját kell cserélni. Én kiszereltem, aztán meg a motort eladtam, ott maradt kacatnak...
Abban kérnék segítséget megint hogy honnan tudnék dugót szerezni fc470 be mert ez a dunakeszi wiseco boltos ez nem működik már valoszínűleg. Valami normális minőség kellene jo áron. Vagy menjek a KTM Kecskeméthez?
Ma kértem rá árajánlatot. Az a bosszantó, hogy 28 óra volt a dugó-gyűrű-hajtókar szettben, csak váltóhiba miatt szétszedtük, úgy, hogy a dugót ki sem vettük a hüvelyből és 2 tank után zabálni kezdte az olajat.
azt írja hogy Koyo, annyira rossz nem lehet... gyárit nem kérdezted mennyi lenne? én anno az exc vel úgy jártam, hogy drágábban vettem meg a csapágyboltba az skf et mint kolegám aki a ktm be rendelte meg a csapágyat.
Ha esetleg venni akarsz rá, akkor ebay en 30 körül mennek a vapor műszerfalak, okos kis teknika, és ár/érték arányban többet tud mint a gyári berg óra, talán még olcsóbb is.
Lakkozni nincs értelme mert bereped.
Cif és egy puha szivacs csodákra képes. Ha matt akkor esetleg 3m es pasztával megpróbálhatod polírozni, vagy hőlégfuvó(gázlámpa) segítségével hirtelen hőre visszajön picit a fénye a műanyagnak.
A dekni tömités kb 3e ft. Meg egy vizpumpa tömítést is vegyél. Az is 1e körül lehet. Kell egy 10x18x4 es szimmering a vízpumpa tengelyhez. Az a csapágy szimering kombó nem tudom mennyi lehet. Én most úgy csináltam ahogy Zari mondta és tesztelem meddig bírja.
Vettem egy 6201es 2rs csapágyat a gyári szimering ajkát meg levágtam és távtartónak maradt bent.
http://www.arujegyzek.hu/?c=mo...
Vagy a mesterszállási Palcsee.
Holnap én is hívom őket. Felbaszták a matricások az agyam megveszem a gyári force szettet.
http://www.lodixtrade.hu/webar...
Vagy inkább SKF?
Ha tudtok szóljatok!
Cif és egy puha szivacs csodákra képes. Ha matt akkor esetleg 3m es pasztával megpróbálhatod polírozni, vagy hőlégfuvó(gázlámpa) segítségével hirtelen hőre visszajön picit a fénye a műanyagnak.
Tudna valaki tippet adni idom felújításra? Csinált már valaki ilyet Bergen? Polírozás lakozás ilyesmi...
Vettem egy 6201es 2rs csapágyat a gyári szimering ajkát meg levágtam és távtartónak maradt bent.