Márkatársak! Egy 2000-2008 közötti hűtőre lenne szükségem. Minap motoroztam az erdőben és egy kidőlt fenyőfa kiszúrta az enyémet.
Akinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
2002-es Fe 470 nem érdekel?
Nagyon jó műszaki állapotú, üzembiztos. Magam raktam össze a blokkját kereken 1 éve, azóta egy csavart se kellett meghúzni rajta, csak az olajat cserélgetni.
Beszéltem a sráccal, nagyon korrekt jó fej. Elmondta a motor teljes történetét, mi, mikor, miért, hogyan lett kicserélve. Egy olajcsere és mehet is gép, hétvégén első próbálkozás az új géppel.
Mikor még kecson állt a motor akkor 120 ért adták volna külön a rendszert csak lecsusztam róla :(
Akitől most vetted ő vitte el motorostul. Neki is mondtam most mikor hirdetni kezdte hogy azt a 120 at bármikor megadom érte. Így ez az ajánlatom feléd is.
Ha esetleg érdekes lehet akkor kishapsi1@gmail.com vagy 30/55-22-358
Valaki szedte már le a hátsó indexet konzollal együtt oldalcsípő nélkül?
Továbbá érdekelne hogy mi az ideális áttéttel 650re pályázni?
Köszi
Te mondj egy árat.
Az adatlapomon van az e-mail címem.
Akinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
Ha érdekel, martonp57kukacgmail
Nagyon jó műszaki állapotú, üzembiztos. Magam raktam össze a blokkját kereken 1 éve, azóta egy csavart se kellett meghúzni rajta, csak az olajat cserélgetni.
http://olx.hu/hirdetes/ktm-lc4...
Akitől most vetted ő vitte el motorostul. Neki is mondtam most mikor hirdetni kezdte hogy azt a 120 at bármikor megadom érte. Így ez az ajánlatom feléd is.
Ha esetleg érdekes lehet akkor kishapsi1@gmail.com vagy 30/55-22-358
Várom az ajánlatot a rendszerre. :)
rég hallottam felőled motorozás megy még?
Fe 501-es szeretnék vásárolni,2002-es évjáratút néztem.
Mennyire szervizigényes ?Vételnél mit nézzek?
Előre is köszönöm !
Van amelyik elment kb 1000 üo-t komolyabb belenyulkálás nélkül, true story.. És biztos volt ami a 10edét se mente el és bizonyára az is true..