Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá váltak.
Helló
Valaki szedte már le a hátsó indexet konzollal együtt oldalcsípő nélkül?
Továbbá érdekelne hogy mi az ideális áttéttel 650re pályázni?
Köszi
Szia!

Te mondj egy árat.
Az adatlapomon van az e-mail címem.
jól néz ki, mennyiért válnál meg tőle? helyileg hol vagy?
2004-es motorról
A karbi már nincs meg, de hűtőm az van. Ha gondolod küldök képet.
Márkatársak! Egy 2000-2008 közötti hűtőre lenne szükségem. Minap motoroztam az erdőben és egy kidőlt fenyőfa kiszúrta az enyémet.
Akinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
pár alkatrész mit takar? hűtő? FCR karbi?
Wp hátsó gátló eladó. Van első teló is és még egy FC450-es pár alaktrésze.
Elkelt.
Eladó 2002-es fs650 -ből, 5e.
Ha érdekel, martonp57kukacgmail
2002-es Fe 470 nem érdekel?
Nagyon jó műszaki állapotú, üzembiztos. Magam raktam össze a blokkját kereken 1 éve, azóta egy csavart se kellett meghúzni rajta, csak az olajat cserélgetni.
Beszéltem a sráccal, nagyon korrekt jó fej. Elmondta a motor teljes történetét, mi, mikor, miért, hogyan lett kicserélve. Egy olajcsere és mehet is gép, hétvégén első próbálkozás az új géppel.
Nem kell neki alvázszám se, ő árulta. Beszéltem vele mikor az akrát akartam megvenni.
alvázszám szerint Bédity Jani( Ktm kecskemét) szerintem tud segíteni. Az ő kezén a környékbeli bergek 80%-a átment.
Mikor még kecson állt a motor akkor 120 ért adták volna külön a rendszert csak lecsusztam róla :(
Akitől most vetted ő vitte el motorostul. Neki is mondtam most mikor hirdetni kezdte hogy azt a 120 at bármikor megadom érte. Így ez az ajánlatom feléd is.

Ha esetleg érdekes lehet akkor kishapsi1@gmail.com vagy 30/55-22-358
Nalam van a motor múlthét óta. :)
Várom az ajánlatot a rendszerre. :)
41 es van mindegyik 550 en. Megvan 2004 es fe550 az enyém is meg a manuáljába is mindegyik 550 hez 41 est hoz.
mi újság veled?
rég hallottam felőled motorozás megy még?
És nagyon szép is! Ez egy jó vételnek látszik,és ezért nem is kellett hónapokig árulni...Gratula!
2004es FE 450en gyárilag 39es volt a karbi...az FC450-en 41es...hogy az 550 és 550force-on milyen van azt írjátok meg akinek olyan van!
Sziasztok !
Fe 501-es szeretnék vásárolni,2002-es évjáratút néztem.
Mennyire szervizigényes ?Vételnél mit nézzek?
Előre is köszönöm !

Van amelyik elment kb 1000 üo-t komolyabb belenyulkálás nélkül, true story.. És biztos volt ami a 10edét se mente el és bizonyára az is true..
Mindent, mindent,mindent mert bármi lehet