Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még igen..!
Meg van.., szülő hazájában rója az utakat, nagyon jó helyre került!
Szólhatsz ám nyugodtan ha errefelé jársz
Az túlzás h fogok, max egyszer kétszer.
Nocsak, mégis fogsz motorozni utcán is?
Jaja, face-en szoktam látni Peti képeit, Ő bevállalja a túrázgatást.
Én csak néha - néha, inkább pálya.
össze kéne dumálni én benne vagyok...

rókakoma szokott ennyire túrázgatni a berg el., én csak városi hancurnak használom.
Na szép... Ezt nem is gondoltam volna.
Jövőre jöhetnétek errefelé is. Bergelhetnénk egy közöset.
Köszönöm szépen! Neked is Békés és Kellemes Ünnepeket! Aztán reméljük jövőre újra rendezésre kerül Sirok!
Nem, mert úgy motorozok, hogy ha megfognak akkor a rendszám lesz a legkisebb probléma
ezúton szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni Neked!
Ha csak így működne.

Jövőre Ákos is lesz a Volton, arra a napra tutira megyek, valszeg a Bergivel. Kirándulunk egyet, mint tavaly.
Csak egy , meg egy , és egy , aztán volt , és mehettél utadra!
De megúsztam mert csajból vagyok.

Szegény srácot megbüntették aki velem volt, igaz neki nem csak a rendszámba kötöttek bele.
Sose vittem rencámot, nem is büntettek meg ,
Azt nem csodálom, hogy meg akarnak büntetni!
Nektek még nem szóltak a h nem jól áll a rendszám? Engem tavaly majdnem megbüntettek miatta.
Ahha, azt hittem egy ismi gépét vetted meg, de tévedtem.
Eladó egy pár hűtőspoiler 2006-2008 közötti (egylyukas) Berghez.
Zsír új bontatlan csomagolásban, sárga színű.
Akit érdekel jelezzen...
Jó lesz az...
Szűrőt és hasonló kopó dolgokat bármelyik motoros boltba vagy ktm boltba kapsz, mivel szinte mindegyik megegyezik a ktm el.
A gyári alkatrészeket a kecskeméti ktm be tudod megvenni vagy megrendelni.

Facebookon gyere a supermoto gurulások forumba ott vagyunk egy jópáran pest környékéről.
XXII. kerületben vettem. Még az üzemóra számlálóval vagyok bajban, nem találok hozzá sehol leírást.
Esetleg láthatjuk is
Szia!

Grat a Berghez! Honnan vetted a gépet?
azt hogy jó választás volt:neked kell tudni és az , mire akarod használni . hogy mire is jó egy berg ! állatkodni
ha megismered a gépet , úgyis rá jössz
elég adrenalin motor !
Akár jó is lehet, az árától és állapottól függően!
Sziasztok,ma boldog tulajdonosa lettem egy 2006-os Husaberg FS450E supermotonak.Mi a véleményetek, jó választás volt? Jó és rossz kritikát is szívesen fogadok. Illetve kérdésem lenne Felétek, hogy Budapesten hol találok hozzá gyári alkatrészeket (olajszűrő stb)?