Matrica, felszereltség, idomok színe, 41-es karbi(lehet, hogy a többin is ez van). Ktm szerelő barátom mondta, hogy a force keresettebb típus.
Mint a ktm lc4-nél a prsetige kivitel.
Nekem Fc 470 van 2002-es, abba KTM 450SX '03-06-é lett beletéve.
PROX cikkszáma száma 03.6423
Wössner is gyárt, azt nem próbáltam még.
alul a csap szélesebb, Husabergé 60mm , ennek 64 talán. Esztergányos pillanatok alatt lecsapja.
Egyébként a gyári minőségével köszönőviszonyban sincs, nekem 2 évet bírt ki, pedig csak hétvégi hobby endurózásra használom a gépet, igaz pörög bele a km, mert nem csak a kocsmának támasztva áll szombat délutánonként :)
pont ez volt a bajom, hogy hajtókart nem hoznak hozzá az utángyártók, lehet a gyakorisága miatt... viszont dugó az van 3 féle, 3 méretű, úgyhogy az egyszerű volt.. Egy napos kockulás után találtam kart is, a régebbi KTM SXF450 hajtókarja megegyezik vele méretben, annyi a gond vele, hogy a csap szélessége a bergben csak 60mm a KTM-é 64... gondolom husosabb a főtengelyen a súllya.. a gépműhelyes azt mondta simán orvosolja, leköszörül belőle és már nem is lóg ki.... Gyárt a wössnwr, és a prox is, nem is rettenet áron, 46 ezer HUF ért szinte hozzám vágják.. csak azért írtam, hátha valakinek hasznos lesz, a hengert akkor meghónoltatom! nem tudtam,mit bir a bevonat... Sima nicasil.os hengert hónoltattam már, de ezt a hüvelyt gondoltam inkább megkérdem... Köszike!
nimi..
kis összehasonlitás.. egy gyári áálapotú fe 570 vs tuningfutóműves 52 elsőtelós + szupertrack szos pds futómű exc 500 vs sxf 2011 450 az is szupertuning telókkal...
hát azért a széria berg ..1millából tud közel olyat mint a szupergépek amik alatt ott a 9000 ályrós futómű..azéert ez ..elgondolkodtató ..nEEm?
Fe 501-es szeretnék vásárolni,2002-es évjáratút néztem.
Mennyire szervizigényes ?Vételnél mit nézzek?
Előre is köszönöm !