mivel egyesült a KTM-mel, ezért a Ktm-től lehet rendelni a gyári cuccokat.
ktmkecskemet.hu
egyéb doglokat(matricákat, fékbetéteket, lánckerekeket, láncokat) ebayen, és egyéb oldalakon is lehet találni, google sokat segíthet.
És ha jártasabb vagy az idegennyelvben akkor külfödi(főleg német osztrák) oldaalok is találsz dolgokat.
De ha van más majd írják a többiek, még én is friss Husaberg tulaj vagyok
Üdv mindenkinek! :)
Mostanában fogalmazódott meg bennem egy kérdés Bergekkel kapcsolatban. Olvasgattam neten de nem találtam hírt arról hogy hogyan alakul a jövőben a bergek alkatrész ellátása..
Ha valaki tud pontos infót kérem ossza meg velem! Mert szemezek Husqikkal Ktm-mel de valamiért, valami belül azt súgja hogy CSAK A BERG! :) Arról nem beszélve hogy régebben kérdeztem itt az urakat hölgyeket és csak meg érősítettétek bennem azt hogy a Husaberg az igazi :)
Előre is köszönöm a válaszokat! Széles utat mindenkinek!
Nekem van eladó komplett szett, szabadonfutó hibásan, tehát csak azt kellene cserélned benne.Az sem olcsó mulatság :) 2002-es FE400E-ből lett kiszelerve.
Amik megvannak hozzá:
Indító relé
Akkumulátor tartó
2 db indítómotor
nyomatékhatároló kisfogaskerék
komplett szabadonfutó (belső fogaskerék, szabadonfutó kosár, külső fogaskerék)
A szabadonfutót mindenképpen cserélni kell.
De köszönöm a felajánlást!
2 hónapig dobozokban lakott szegény...
ktmkecskemet.hu
egyéb doglokat(matricákat, fékbetéteket, lánckerekeket, láncokat) ebayen, és egyéb oldalakon is lehet találni, google sokat segíthet.
És ha jártasabb vagy az idegennyelvben akkor külfödi(főleg német osztrák) oldaalok is találsz dolgokat.
De ha van más majd írják a többiek, még én is friss Husaberg tulaj vagyok
Mostanában fogalmazódott meg bennem egy kérdés Bergekkel kapcsolatban. Olvasgattam neten de nem találtam hírt arról hogy hogyan alakul a jövőben a bergek alkatrész ellátása..
Ha valaki tud pontos infót kérem ossza meg velem! Mert szemezek Husqikkal Ktm-mel de valamiért, valami belül azt súgja hogy CSAK A BERG! :) Arról nem beszélve hogy régebben kérdeztem itt az urakat hölgyeket és csak meg érősítettétek bennem azt hogy a Husaberg az igazi :)
Előre is köszönöm a válaszokat! Széles utat mindenkinek!
2011-ben vettem a Husaberg-el együtt, de még egyszer sem használtam...
Nekem ilyen van eladó:
Első kerék:
80/100-21
Hátsó kerék:
100/90-19
Dunlop gumik
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4_supermoto_prestige-8792450
http://olx.hu/hirdetes/husaberg-fs-fx-650-ID3fmYd.html
Amik megvannak hozzá:
Indító relé
Akkumulátor tartó
2 db indítómotor
nyomatékhatároló kisfogaskerék
komplett szabadonfutó (belső fogaskerék, szabadonfutó kosár, külső fogaskerék)
A szabadonfutót mindenképpen cserélni kell.
Alaplapot megoldom hogy az akku töltés működjön. (alaplaptekerés,feszab stb.)
Milyen indítómotort tudok beépíteni? Valakinek van eladó bontott?
Milyen árkategóriát képvisel egy indítómotor?
Első lámpa
Hátsó lámpa
Sebességszenzor
Műszerfal (még fóliás a kijelző)