Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem indul az fc 550-ed mindig önindítóval mert nem alkalmas hozzá a gyújtásrendszere. Figyelem! Van egy eladó patika állapotú FC 550-em,garantáltan csalódásmentes.Nagyobbat tol mint a ktm exc.Kimelt hírdetés a képes motoron,teljesen költségmentes.Kíváló vétel.
Üdv!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok ami mégpedig az lenne,hogy ennek a motornak ismeri valaki az előéletét,vagy tud-e róla akármit,vagy a tulajról,hogy mennyire foglakozott a motorral?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_600-
8056230
GRATULÁLOK ECSÉM...ahhoz hogy FELFEDEZTED a MELEGvizet...

TE még SOKRA fogod VINNI...megmondod még a DUNÁNAK is hogy HOGY kell FOJJON...

DÁRRWIN díjj VÁROMÁNYOS...a DOKTOR úr...
Akkor jol selytettem. :) Csak kivàncsi voltam hàtha lehet màs bibi is. Köszi azért.

Ui.:Mindenkinek csak ajànlani tudom a Berget! Nagyon jo motor és a hiedelemmel szemben abszolút,de nem szervizigényes.
akkor meg is válaszoltad ...
ha "több anyaggal " beindult ...
Új bika aksi,új autodekó,új szabadonfutó,2008-as erősebb önindító. Minden jó úgy tekeri majd el repül. :D Mégis viccelődik. Románba egyszer megborítottam fel akadhatott az úszóm mert szivatóval jó volt de amint gázt húztam leböffent. Akkor 10ből 10szer indította. Megkocogtattuk a karbit elmúlt a hiba és nem is indult csak 10ből 5-6szor.
forgatja rendesen?szabadonfutó jó?
Sziasztok. Van egy 2004-es Fc 550em.Könnyen indul rugásra viszont tettem bele egy önindítót mert a Román hegyek,meg én is igénylem.Viszont nem igazán akarja indítani. Mi lehet a bibi?

10ből 5-6szor indul fél tekerésre ha félnél többet teker akkor már biztos nem indul be. Nem gyári karbi van rajta szerintem mert ezen nincs melegindító. Fcr,de a pontos számát most fejből nem tudom.Lehet hogy az alapjárati fúvókát nagyobra kéne cserélnem?

Válaszotok előre is köszönöm.
HusabergHusabergHusaberg!
Jó napot kívánok mindenkinek!
Azon gondolkodám, miként lepjem meg... saját magam.
Bergek érdekelnek, sok jót, rosszat hallattam, de hát miről nem? 5-6 kilót vagy némileg kicsit többet fektetnék eme fantasztikus hobbiba, az a kérdésem, mi a választék ebben az árkategóriákban, 450 FE-k érdekelnek legfőképpen! Mire figyeljek oda vásárlásnál?
Előre is köszönöm szépen mindannyiótoknak! Üdv.: Tamás
Igen az, ahol a blokkra rámegy ott van elrepedve ahol a bilincs szorította, most ráraktam egy csövet a blokkra és a csőbe belevezettem a régit de nem az igazi.
Ez a kartergáz cső akar lenni?
Még a nyáron kérdeztem telón, nem mondott rá semmit. Gondoltam hátha van valakinek valami bontott, vagy esetleg tud.
Kár :S Mennyiért válnál meg tőle?
Kb 3 hsz el lejjebb írtam hol találni husaberg alkatrészeket!
Valakinek nincs ilyen elfekvőben? Vagy ötlet honnan tudnék szerezni?
Én egyszer jeleztem,de csak rajtszám matrinyák vannak,szettben,vmi replika...
Hívd fel, gyorsabb egyszerűbb, vagy keresd meg itt a forumba palcsee elérhetőségét, ő is tud segíteni alkatrész ügyben.
Sziasztok! valaki írta itt hogy van a berghez matrinyája, ha magára ismer vki kérem reagáljon! Köszii!
Koszonom, a kecskemetieknek irtam mar de nem valaszoltak eddig:s
Fékolaj dot 5.1 de rá van írva a fék tetejére mi kell bele

Itthon a ktm kecskemét foglalkozik berg alaktrészekkel őket kérdezd a feszítővel kapcsolatban. Vez láncot is kérdezheted, esetleg pink motor tatabányán.
sziasztok,

hatalmas keresem,kerdesem lenne:)
most vasaroltam egy 1999-es husaberg fe 400-at :) idos mar de nagyon brutalis motor:) szeretem nagyon, es most szeretnenk teljesen megcsinalni, felujitgatni es egy orok emlekkent megtartani:) a motor laza endurozasra lesz hasznalva havonta szerintem csak 1-2 szer. lehet kesobb majd veszek egy fiatalabbat de ezt most azert vettem h megismerjem. Aranylag majdnem mindent megtalalni hozza, mondjuk en kulfoldon nezegettem hozza dolgokat...otthon nehezebbb.

de hatha vki tud egy linket kuldeni:

Szuksegem lenne vezermulancra es hozza spanolohoz mindenkepp, illetve meg egy kuplungbowdenre. kerlek segitsetek esetleg par infoval hogy milyen kell bele stb parametereik stb

az iylenkor szokasos dolgok...olaj,szuro cserek,fekbetet, tomites cserek.. kovetkeznek ehhez mar megvannak a dolgok.

meg egy, ti milyen fekolajat hasznaltok?

Valasszokat elore is koszonom:)
NE sipákojj ennyit SIPAK...hanem SZEDD össze MAGAD...de főleg a ROMODAT..és készülj EME jeles NAPRA...legalább annyira TÁKOLD össze hogy legalább ezt az EGY napot KIbírja...NE OTT hulljon ATOMJAIRA...csúfságnak...:)
Sziasztok!

Van egy eladó WP hátsó gátlóm 30000-ért. Ha valakinek felkeltette az érdeklődését kérem jelezze
Őszintébb már nem is lehetne.
Ha szeretnéd látni gyere ki 12-ikén kecskeméti ringre.
Aztán elmondhatod mi nyomja a hülye fejed!
NEM őszinte az a MOSOJJ az arcodon SIPAK...azé MEGNÉZNÉM hjaz ARCKIFEJEZÉSEDET mikor a ROMODAT nézed....hogy ÖRÜLSZ e neki hogy VAN mit nézni:)