Hát szerintem ha vki tud vmit részletesebben, akkor az a volt bp-i kereskedés volt szerelője, ill a kecskeméti ktm jelenlegi szerelője.
Vagy husaberg.org, ami valszeg a legnagyobb berges fórum, ott sztem biztosan meg tudják válaszolni a kérdésed.
Mikori a berg? Asszem 27mm körüli sima gumicső tökéletesen jó kartergázcsőnek. A vázon a nagy harang alatt van egy kisebb cső nem olyan nagy lyuk van a vázon mint a gyári harang... Nekem is így van a 04 esen.
Azt szeretném még kérdezni hogy ha veszek injektor térkép kapcsolót akkor fog változni tőle valami? 450et láttam amit azzal adtak ki. 570is létezett ilyen kapcsolóval?
Helló
Használ vagy használt valaki 650-et és 450-et pályán? Melyik a "jobb" ? Érvek ellenérvek érdekelnének ha nem túl emicsör a kérdés. De jöhetnek a kövek is akár. köszi.
Vagy husaberg.org, ami valszeg a legnagyobb berges fórum, ott sztem biztosan meg tudják válaszolni a kérdésed.
köszi!
Használ vagy használt valaki 650-et és 450-et pályán? Melyik a "jobb" ? Érvek ellenérvek érdekelnének ha nem túl emicsör a kérdés. De jöhetnek a kövek is akár. köszi.