Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felcsikozod a szivacsot és beletolod a csőbe... Ha jó a motorod akkor nem megy ott fel olaj
A 2 szerelő az ugyanaz. A Jani volt régen a promotoba és ő van most kevsón a ktm be...
Köszi!
Hát szerintem ha vki tud vmit részletesebben, akkor az a volt bp-i kereskedés volt szerelője, ill a kecskeméti ktm jelenlegi szerelője.
Vagy husaberg.org, ami valszeg a legnagyobb berges fórum, ott sztem biztosan meg tudják válaszolni a kérdésed.
Te ismersz olyan embert aki képen van ezekkel a ferde blokkosokkal kapcsolatban? Sok a kérdésem, de nem tudok kit kérdezni!
Nem adnék tovább, csak ha valaki nagyon jó árat mond rá!
Még nem, talán a héten. Amúgy miért adnál tovább az 570en?
2001-es, de úgy nem megy ki több olaj ott, mert a vastag csőben benne van egy kis szivacs. Blokkvédőt hova szokták fogatni?
Sikerült idomcsavart venned?
Mikori a berg? Asszem 27mm körüli sima gumicső tökéletesen jó kartergázcsőnek. A vázon a nagy harang alatt van egy kisebb cső nem olyan nagy lyuk van a vázon mint a gyári harang... Nekem is így van a 04 esen.
Az hát :)
Mert oda is beírtam!
husaberg.hun?
szasztok! fe 470 2002-be milyen hajtókart vegyek? és a henger milyen bevonatos? szabad hónolni?
köszi!
Sztem erre a kérdésre a másik berges fórumon előbb kapsz választ.
Azt szeretném még kérdezni hogy ha veszek injektor térkép kapcsolót akkor fog változni tőle valami? 450et láttam amit azzal adtak ki. 570is létezett ilyen kapcsolóval?
Valakinek nincs egy pár képe a blokkvédőről, hogy hogy van megcsinálva hova van fogatva?
Csak ezek vannak amik a képen? Kartergáz cső esetleg?
Esetleg tudja valaki az 570 blokkjának a színkódját?
Helló
Használ vagy használt valaki 650-et és 450-et pályán? Melyik a "jobb" ? Érvek ellenérvek érdekelnének ha nem túl emicsör a kérdés. De jöhetnek a kövek is akár. köszi.
pár darab berg 400 alkatrész eladó::::06304053450
csere nem érdekel?
5 plusz posta, és utalom neked?
7ezer?
Nézz rá az enyémre,kiváló vétel-képes motor+használtautón a hírdetés 540000ft 2005-ös.