Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy FE-es Bergek közül van olyan amelyik 2 személyes (450,550,650)?
A krosszmotorok.hu-n találsz elérhetőséget,nekik szerintem van sokminden,segítséget is kapsz,akár vásárlási tanácsot is
Köszi. Esetleg van olyan amire különösen figyelni kell a motor vásárláskor vagy csak úgy mint a többinél? Mi szokott rajta leginkább besz@rni? Többi típushoz képest drágább az alkatrész?
Ha van gazdája,jó,és megbízható.Nekem is van(az más kérdés,hogy nem nekem való).A régebbi évjáratokkal folyamatosan nyerték a vb-ket,akár cross akár enduro.Talán nem véletlen,csak a köztudatban lehet annyira nem maradt meg.Így,ha a régebbiekről beszélünk,de a gazdija ad is rá és törődik is vele(na meg tud is vele bánni)akkor egy profi motor,(ha egyben van a gép)még mai szemmel is.
Sziasztok.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire szervízigényesek a bergek? Megbízhatóság, tapasztalatok, alkatrészárak? Inkább a 2000előtt gyártottak érdekelnek. Úgy hallottam van velük gond bőven. köszönöm
Utcára kell az a kitámasztó! Nem mindig nézik jó szemmel ha neki támasztod egy házfalnak a gépet.
Miért pont ott? Kocsmába sűrűbben járok vele!
Igen csak nincsen minta, amúgy simán legyártanám csak itthon lusta vagyok mint a dög meg egyébként sincs rá időm, munkahelyen meg inkább alszok maszek időben.
Üdv!

2002-es Bergemről elment a szikra. Gyújtás alaplapot már cseréltem vagy 2 éve, ilyen Angliából rendelt "tuning" cucc. Kimértem a tekercseket, az értékek megfelelőek mindkettőn.
Az lenne a kérdésem ilyenkor a trafó halhatott be? Hogyan lehet azt kimérni? Ha lenne esetleg valakinek elfekvőben egy ilyen (HI-LOW kapcsolós) trafója az jelezzen felém, mert ha tényleg ez a baja akkor édekelne.
Esetleg valakinek valami tipp hogy mi lehet még a baja? Vezetékeket átnéztem, sehol semmi.
Ja, a motor előtte tökéletesen üzemelt, le lett állítva, 3 hete, most meg semmi szikra.
Köszi a segítséget mindenkitől!
ha van minta , nem olyan nehéz csinálni 1et, már tőlem is kérték kölcsön mintának
ja a cukrázda előtt csak sztenderen kéne állnia
Jha öreg csak én nem erdőbe használom...
Amúgy meg ha ki tudnám támogatni mindig valahova akkor is kéne rá mert már megszoktam ennyi.
szia sajnos nincs
Hello!

Trafó megvan még?
2002-es FE400-hoz kellene.
Husaberg fe 400 pár alkatrész eladó
06304053450
minek ara sztender mindig lehet találni valamit aminek neki lehet támasztani
Hali! Nincs valakinek egész véletlen egy sztender elfekvőben? Mert az enyémet faszán elhagytam.
maxxis goldspeed mindketto
37 per db az uj ara.
10 kort ment.kopas nem merheto
neked mennyit er meg?
Szevasz
ezek milyen gumik meg mennyi az a toredek?
Nem hivlak mert nem vagyok otthon.
Akrapovic kipufogó eladó
horpadásmentes, karbon bilincs, E szabványjelölés ...
06 30 617 42 80
új árának töredékéért
06 30 635 9305
Hali
Milyen kipufogó? Az ami a hirdetésedbe is szerepel?
Te aztán meg pont a segítség minta példánya vagy, neked aztán tényleg van mit köszönni.
Okosságot mi? Te? Na ne már.
Hello

Köszönöm, de már sikerült szerezni.
szia,küldj egy címet,és küldök egy képet,ha még érdekel a kipufogó.