Köszi. Esetleg van olyan amire különösen figyelni kell a motor vásárláskor vagy csak úgy mint a többinél? Mi szokott rajta leginkább besz@rni? Többi típushoz képest drágább az alkatrész?
Ha van gazdája,jó,és megbízható.Nekem is van(az más kérdés,hogy nem nekem való).A régebbi évjáratokkal folyamatosan nyerték a vb-ket,akár cross akár enduro.Talán nem véletlen,csak a köztudatban lehet annyira nem maradt meg.Így,ha a régebbiekről beszélünk,de a gazdija ad is rá és törődik is vele(na meg tud is vele bánni)akkor egy profi motor,(ha egyben van a gép)még mai szemmel is.
Sziasztok.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire szervízigényesek a bergek? Megbízhatóság, tapasztalatok, alkatrészárak? Inkább a 2000előtt gyártottak érdekelnek. Úgy hallottam van velük gond bőven. köszönöm
Igen csak nincsen minta, amúgy simán legyártanám csak itthon lusta vagyok mint a dög meg egyébként sincs rá időm, munkahelyen meg inkább alszok maszek időben.
2002-es Bergemről elment a szikra. Gyújtás alaplapot már cseréltem vagy 2 éve, ilyen Angliából rendelt "tuning" cucc. Kimértem a tekercseket, az értékek megfelelőek mindkettőn.
Az lenne a kérdésem ilyenkor a trafó halhatott be? Hogyan lehet azt kimérni? Ha lenne esetleg valakinek elfekvőben egy ilyen (HI-LOW kapcsolós) trafója az jelezzen felém, mert ha tényleg ez a baja akkor édekelne.
Esetleg valakinek valami tipp hogy mi lehet még a baja? Vezetékeket átnéztem, sehol semmi.
Ja, a motor előtte tökéletesen üzemelt, le lett állítva, 3 hete, most meg semmi szikra.
Köszi a segítséget mindenkitől!
Kérdésem az lenne, hogy mennyire szervízigényesek a bergek? Megbízhatóság, tapasztalatok, alkatrészárak? Inkább a 2000előtt gyártottak érdekelnek. Úgy hallottam van velük gond bőven. köszönöm
2002-es Bergemről elment a szikra. Gyújtás alaplapot már cseréltem vagy 2 éve, ilyen Angliából rendelt "tuning" cucc. Kimértem a tekercseket, az értékek megfelelőek mindkettőn.
Az lenne a kérdésem ilyenkor a trafó halhatott be? Hogyan lehet azt kimérni? Ha lenne esetleg valakinek elfekvőben egy ilyen (HI-LOW kapcsolós) trafója az jelezzen felém, mert ha tényleg ez a baja akkor édekelne.
Esetleg valakinek valami tipp hogy mi lehet még a baja? Vezetékeket átnéztem, sehol semmi.
Ja, a motor előtte tökéletesen üzemelt, le lett állítva, 3 hete, most meg semmi szikra.
Köszi a segítséget mindenkitől!
Amúgy meg ha ki tudnám támogatni mindig valahova akkor is kéne rá mert már megszoktam ennyi.
Trafó megvan még?
2002-es FE400-hoz kellene.
06304053450
37 per db az uj ara.
10 kort ment.kopas nem merheto
neked mennyit er meg?
ezek milyen gumik meg mennyi az a toredek?
Nem hivlak mert nem vagyok otthon.
horpadásmentes, karbon bilincs, E szabványjelölés ...
06 30 617 42 80
06 30 635 9305
Milyen kipufogó? Az ami a hirdetésedbe is szerepel?
Okosságot mi? Te? Na ne már.
Köszönöm, de már sikerült szerezni.