ÉN is sajnálom hogy EZT ÍGY kellett megbeszélni...
De ez ITT így megy...EZÉRT nem is ÍR az ember a SOK CSÖKEVÉNYNEK semmi OKOSSÁGOT...mert még ASSE tuggya mondani hogy KÖSZÖNÖM...és a VÉGÉN még Ő az OKOSABB...
SEMMIT nem ÁRTOTTÁL...és ha te EZT már savazásnak VESZED akkor NAGY baj van...
HA már szerinted ENNYIRE szabad ORSZÁGBAN élünk(ennyi SZABADON kószáló HÜJJÉVEL)szabad ÁRAKKAL, akkor TALÁN hagy legyen már NEKEM is SZABAD,ÖNálló véleményem...
RÁDszólnak HÁRMAN...ki ÍGY..KI úgy...hogy hát EZ nem AZ...aminek HIRDETED...és még Te kezdesz EL ágaskodni...NEM az hogy jólvan gyerekek...IGAZATOK van...ez valóban NEM az a MODELL...
DE nem...GYÖSSZ itt mindeféle seggTÖRLŐ papírral, hogy EZ meg AZ van RÁírva...
DE az OSTOBA,BUTA ember ijjen...nem ELISMERI hogy TÉVEDETT...hanem ÁTmegy támadásba...
A PRÓBÁRÓL csak ANNYIT...VOLT szerencsém PRÓBÁLNI már PÁRAT...sokan KÉPEN nem láttak annyit mint amennyi ITT nálam megfordult az UDVARON...
Egyébként Én mit ártottam neked hogy ennyire savazol? Szabad orszagban élünk szabad árakkal...mindenki úgy hirdeti a portékáját ahogy akarja! Neked nem tetszik?Istenem akkor nem veszed meg + elmondod a véleményed róla...de tőled mást se hallani csak azt hogy így szar úgy szar...eljöttél ?megnézted?kipróbáltad? NEM! Csak a sz.gép mögül szövegelsz mint a napiszaron a tizenévesek!
Nos a hirdetésemben ott van az is hogy " nem költöttem rá 500 ezret" vagy valami hasonló szöveg...
Így asszem ez ezen kijelentésedet most nem veszem magamra :)
Szeretem azt a BESZÉDET: Család bővülése,asszony KLIMAXA,külföldi munka(mosogatás egy MEKKDONÁLLCBA)miatt,10+ éves motorra azt monngya hogy szinte NEM használta az utóbbi KÉT évben...(csak az ELŐZŐ nyócban LETT SZARRÁ fingatva...azé is ÁLL má az utóbbi ÉVEKBEN):) szóval hagynesorojjam...
BEbizonyítod? OSZTÁN kinek? MERT NEM rázzák érte a kerítést a VEVŐK...
sajna van sok olyan is,hogy semmi baja csak folyik,elég szimering meg olajcsere.Ha küldi mikor szétszedem hívom kell bele ez is az is minden kopott,lóg,szétütött egyszóval kuka,mi legyen.Csináljam meg úgy,hogy eladásra jó legyen úgyis arra megy.Ilyenkor már minden bajom van,mert sajna nem egyből adák el,hanem még ugye teló próba kell ütik,mert tetszik nekik,aztán egyszer csak meghirdeti frissen felújítva minden cserélt stb.Közben meg egy működő,de kopott kuka szar...Emiatt váltogatom a matricákat évente ,így ha vesznek megkérdem milyen van rajta és már mondom is mikori,nemrég 3 évvel ezelőttit vett valaki frissen csináltamként eladva.Ehhez is pofa kell....mert ugye utána jönne hogy ez egy szar ....de ilyenek is vannak
Papucsba rúgom be ezt az ocsmány elbaszott gyujtású szart kupacot dekó nélkül...de hogy megnyugodjatok 3 év mulva 100 ezerért hirdetem majd...de addig ennyi! és nem azért adom el mert szar hanem azért mert hosszú távon kényelmetlen és már szeretnék 100km távolság felett menni anélkül hogy szétmenne a picsám.... Egyébként kb. 2 évet állt letakarva egy garázsba mert oeketyegett a műszakja és szartam bele + megszületett a pici lányom is akkoriba így végkép nem foglalkoztam a motorral.... Ne kell ezt elhinni de majd ha lesz vevő rá maid neki bebizonyitom ha kéri....
ÍGY igaz...nem egy FÍNOM szerkezet se az a gyújjtás...se a KARBURETTOR...de ha minden fasza és jó akkor MŰKÖDIK azzal is...de NEM a megbízhatóság MINTApéldányai...
Valóban TÉNY...ha AZ van beleírva...a PAPÍRBA...de az is TÉNY hogy EZT még így hogy PAPÍRON van a TÉNY akkor is árulni FOGOD még HÁROMEZERBE is...nemcsak vagy HÁROM éve...
a BUDIpapírral SE töröjjük a SZÁNKAT...HIÁBA írnák RÁ hogy SZALVÉTA...de TE ezzel a KÉTEZERNÉGYES papírral csak SEGGET törölhecc...nem VEVŐT szerezhecc...
Mondjuk az vegyen ilyen motort aki ért hozzá és tudja mit kell nézni.
Egész jó alku indok lehet ha a tulaj előtt nyögödbe hogy nem az az évjárat amit hirdet.
volt egy 82es cagivám a forgalmiban 95 volt
ráadásul 35kw valójában meg szerintem nem volt 20tól több inkább kevesebb
mégse vitték el aranyáron, pedig újszerű is volt meg izmos is
papíron
ellenben a husqvarnám vázszám szerint 2006os forgalmi szerint meg 2005ös és papír szerint baszott gyenge
szóval úgy hirdeted ahogy akarod aki ért hozzá az úgy is látja
De ez ITT így megy...EZÉRT nem is ÍR az ember a SOK CSÖKEVÉNYNEK semmi OKOSSÁGOT...mert még ASSE tuggya mondani hogy KÖSZÖNÖM...és a VÉGÉN még Ő az OKOSABB...
De legyen...