Nekem az tény ami a forgalmiba van...az pedig 2004 ha volt változtatás az elektronikában meg minden másban ha nem... Vagy vigyem be a forgalmit az ocsmányirodába és verjem az asztalt hogy márpedig kérem szépen ez nem 2004-es?!
Ha nem lett volna 2003 és 2004-es év között radikális változtatás a blokkon, elektronikán, karburátoron, talán lényegtelen lenne, de így nagyon nem mindegy. Hogy mi van a forgalmiban azt meg hagyjuk... Barátom bergjének forgalmijában KTM FE450 van :)
Én nem szólok bele, úgy hirdeted ahogy akarod csak ezek a tények.
Nekem a forgalmiba ez van beleírva...sajnálom erről nem Én tehetek...nyilván ha ez a dátum van bejegyezve akkor nem fogom másként hirdetni!
Vagy esetleg Ti úgy hirdetnétek?
Nekem van egy ilyen tuningolt korcsom,ez is kb 96-2000-ből kovácsolt ivadék ,baba,de örülnék ha nem lenne eszméletlen mit ki nem találnak ilyen variációkra az emberek,de bammeg, működik nevetni fogsz,sokkal jobb vele menni,mint egy újabbal
Helló
Valakinek van a képen szereplő kézvédő? Az érdekelne hogy menyi a távolság a kormány és a védő között, szóval elfér-e a maszter mögötte. Kellene egypár csak nem akarok csöcsre szaladni.illetve akarok szeretem a csöcsöket.
Szóval akinek van az lemérhetné nekem ha lenne oljan szíves.
Az FC kicsit viseltesebb állapotban van, azért is kerül kevesebbe, meg egy felújítás is kinéz neki a télen, ha valaki végig akar motorozni vele egy szezon szerelés nélkül.
Sziasztok,
Kis segitséget szeretnék kérni hogy honnan tudok magyarországról,
2008-as 650-es bergemhez hengerfej tömitést venni/rendelni ?
Nagyon köszönöm a segitséget !
Én nem szólok bele, úgy hirdeted ahogy akarod csak ezek a tények.
Vagy esetleg Ti úgy hirdetnétek?
De hogy nem 2004es az fix.
Vázszám alapján meg lehet mondani pontosan!
EBBEN ja...a RÉGI blokk(valóban 96 körüli) van..a KASZNI meg a ÉVEZREDfordulóról való...
A HAVERNAK volt egy ijjen KILENCVENES évekbeli EFCÉhaccáz...négyGANGOS...na azt úgy is HÍVTUK hogy a POKOLGÉP...ÜTŐKÉPES volt nagyon...
De HÁT ISTENEM...tévedni EMBERI dolog...és a SÜNdisznó LEmászott a DRÓTkeféről...(végülis NEM kefélte MEG ebből KIfojjólag)...
Valakinek van a képen szereplő kézvédő? Az érdekelne hogy menyi a távolság a kormány és a védő között, szóval elfér-e a maszter mögötte. Kellene egypár csak nem akarok csöcsre szaladni.illetve akarok szeretem a csöcsöket.
Szóval akinek van az lemérhetné nekem ha lenne oljan szíves.
ha esetleg valakit érdekelne....
Eladósorba került mindkét motorom, akit érdekel írjon, vagy hívjon...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_400_e
-8191431
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_470_6
-8091015
Az FC kicsit viseltesebb állapotban van, azért is kerül kevesebbe, meg egy felújítás is kinéz neki a télen, ha valaki végig akar motorozni vele egy szezon szerelés nélkül.
20-934-6659
köszi szépen !
Kis segitséget szeretnék kérni hogy honnan tudok magyarországról,
2008-as 650-es bergemhez hengerfej tömitést venni/rendelni ?
Nagyon köszönöm a segitséget !
Addigra már AKÁRMIJJEN idő is lehet...mindegy...vigyünk MINDENT: szánkát,SÍTALPAT,korrcsojját...majd fellocsojjuk a PÁJJÁT....