Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az tény ami a forgalmiba van...az pedig 2004 ha volt változtatás az elektronikában meg minden másban ha nem... Vagy vigyem be a forgalmit az ocsmányirodába és verjem az asztalt hogy márpedig kérem szépen ez nem 2004-es?!
Ha nem lett volna 2003 és 2004-es év között radikális változtatás a blokkon, elektronikán, karburátoron, talán lényegtelen lenne, de így nagyon nem mindegy. Hogy mi van a forgalmiban azt meg hagyjuk... Barátom bergjének forgalmijában KTM FE450 van :)
Én nem szólok bele, úgy hirdeted ahogy akarod csak ezek a tények.
Ja,úgy kell ahogy van a papíron. Akinek nincs, az hazudhat
Nekem a forgalmiba ez van beleírva...sajnálom erről nem Én tehetek...nyilván ha ez a dátum van bejegyezve akkor nem fogom másként hirdetni!
Vagy esetleg Ti úgy hirdetnétek?
Annak öreg lenne, de a blokkja alapján én 2002-2003-ra saccolom.
De hogy nem 2004es az fix.
Vázszám alapján meg lehet mondani pontosan!
Jó akkor 1997-es kiadás
JÓVVANAZ....mert HÁT ISTENEM...:)
Evvan
ÉRTEM ÉN...de ott AZÉ már kurvára NEM mindegy hogy HÁRMAS vagy NÉGYES...

EBBEN ja...a RÉGI blokk(valóban 96 körüli) van..a KASZNI meg a ÉVEZREDfordulóról való...

A HAVERNAK volt egy ijjen KILENCVENES évekbeli EFCÉhaccáz...négyGANGOS...na azt úgy is HÍVTUK hogy a POKOLGÉP...ÜTŐKÉPES volt nagyon...
Nekem tudod nagyobb a fékkarom. nem shorty.
Köszi ez gyors volt. A képről úgy néz ki jó lesz... vagy nem.
A kép bammeg lemaradt
Nekem van egy ilyen tuningolt korcsom,ez is kb 96-2000-ből kovácsolt ivadék ,baba,de örülnék ha nem lenne eszméletlen mit ki nem találnak ilyen variációkra az emberek,de bammeg, működik nevetni fogsz,sokkal jobb vele menni,mint egy újabbal
MINDEN bizonnyal ÉRDEKELNI fog valakit...FŐLEG így hogy EZ még KÖSZÖNŐviszonyba sincs KÉTEZERNÉGGYHATODIKHÓVAL...

De HÁT ISTENEM...tévedni EMBERI dolog...és a SÜNdisznó LEmászott a DRÓTkeféről...(végülis NEM kefélte MEG ebből KIfojjólag)...
Szia! Azt hiszem Istinek is ilyen volt, ha megnézed a képet akkor látod h neki egy távtartóval lett megoldva.
Helló
Valakinek van a képen szereplő kézvédő? Az érdekelne hogy menyi a távolság a kormány és a védő között, szóval elfér-e a maszter mögötte. Kellene egypár csak nem akarok csöcsre szaladni.illetve akarok szeretem a csöcsöket.
Szóval akinek van az lemérhetné nekem ha lenne oljan szíves.
http://www.kepesmotor.hu/husab...

ha esetleg valakit érdekelne....
Sziasztok!
Eladósorba került mindkét motorom, akit érdekel írjon, vagy hívjon...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_400_e
-8191431

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_470_6
-8091015

Az FC kicsit viseltesebb állapotban van, azért is kerül kevesebbe, meg egy felújítás is kinéz neki a télen, ha valaki végig akar motorozni vele egy szezon szerelés nélkül.
ha nem változott akkor:
20-934-6659
Mogyoród Templom u. 25
felhivom öket, remélem kapok alkatrészt !
köszi szépen !
Kecskeméten nincs?
Sziasztok,
Kis segitséget szeretnék kérni hogy honnan tudok magyarországról,
2008-as 650-es bergemhez hengerfej tömitést venni/rendelni ?
Nagyon köszönöm a segitséget !
BAZMEG hirrtelen asszittem DECEMBER...mondom ez TÉNYLEg nem viccel...

Addigra már AKÁRMIJJEN idő is lehet...mindegy...vigyünk MINDENT: szánkát,SÍTALPAT,korrcsojját...majd fellocsojjuk a PÁJJÁT....
Szeptember 20-21, Brezova-Gokartland?