Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos h jól tudom, de talán egy szelepet nyitva hagy h könnyebb legyen berúgni a gépet. Valami ilyesmi.
Köszi, így már kezdem érteni a dolgot.
A berúgást könnyíti meg. Mivel én csak nyomkodom a gombot, nem használom.
Gondoltam ha az utánam szóló megválaszolta akkor az elég lesz. Elnézésed kérem! Az a kis kar a bal kormányon dekompresszor kar.
Én nem tartok rá igényt, de azért válaszolhatná a kérdésemre...
De lehet nem tudsz, vagy csak nem akarsz?
Drágáim!

Lenne igény egy találkozóra szeptemberben mondjuk Kakucson? Kezdjem el szervezni vagy felesleges?
köszi neked is. beírtam ja csak simán sigma nélkü de amiket feldobottl azok közül kátéemm kolléga úr hozzászólásában volt szó csak az óráról. de megoldódott ez is köszi.
okés köszi akkor az jó lesz nekem.
Szia!

Nekem úgy néz ki, hogy eladóvá válik 2005-ös Husaberg FS 650e motorom. Ha érdekel írj ide, aztán a többit majd megbeszéljük.

Üdv.
Szia!

Ha beírod a "keresés ebben a topicban"-hoz hogy "sigma" akkor megtalálod a dolgokat..!
Egyébként 2008-09-10 körül többen is csináltunk ilyen órás dolgot kicsit keresgélj vagy olvass vissza! Egyébként nekem jó lett az 1850-el 2-3-4 km/h csalt!
Semmi gond.
Elvesznek, de a kerék kerület méretet is be lehet állítani és az összes megtett km-t is vissza lehet írni bele.
ja bocs azt hittem bigjoeoszi a neved.
köszi Joe
Azt tudod hogy elemcserénél elvesztek az adatok vagy megmaradtak?
Azért ennyire nem sietünk sehova.
Nekem a Cateye Velo 8 volt fent, és az 300-ig is mért.
szervusz.emlékszel még milyen kerékpáros óra volt a gépeden annó dacumál? mért 99km/óra fölött is?
szerintem a dekó-ra gondolsz. viszont ez nem supermoto sajátosság.
Szia Foxy,
Megkérdezhetem, h a Bergeden a balos kormányon miért van két kar?
Nem vagyok jártas a supermoto témában...
Értem,azért ebbe volt nekem újdonság köszönöm
Tudtommal 2005-2008 között túl sok változás nem történt a motorral (blokkügyileg). A 2004es a korábbiakhoz képest okosabb lett, de 2005re kapott radiál féket alulfelül, mart villahidat, és picit kisebb cc-t + van belőle pálya verzió, amin 5 colos hátsó felni van.
Ha álló hengeres berget akarnék akkor 2005öst néznék, de fekvőhengereset akarok..
Akkor 9 hónap múlva lesz egy csomó kis 50-es moci a garázsban?
Rendben
OSZT ami ELŐTTE van az MÉ nem JÓ? 2004-től jó...talán MÉG jobb is mint az UTÁNIAK...2006tól....

DE vegyétek TUDOMÁSUL: A NAGY idők ELMÚLTAK....
Jah és évjáratban 2007 körülit nézz.
Rendben,értem köszönöm akkor elkezdek visszaolvasgatni
Szép Estét mindenkinek