köszi neked is. beírtam ja csak simán sigma nélkü de amiket feldobottl azok közül kátéemm kolléga úr hozzászólásában volt szó csak az óráról. de megoldódott ez is köszi.
Ha beírod a "keresés ebben a topicban"-hoz hogy "sigma" akkor megtalálod a dolgokat..!
Egyébként 2008-09-10 körül többen is csináltunk ilyen órás dolgot kicsit keresgélj vagy olvass vissza! Egyébként nekem jó lett az 1850-el 2-3-4 km/h csalt!
Tudtommal 2005-2008 között túl sok változás nem történt a motorral (blokkügyileg). A 2004es a korábbiakhoz képest okosabb lett, de 2005re kapott radiál féket alulfelül, mart villahidat, és picit kisebb cc-t + van belőle pálya verzió, amin 5 colos hátsó felni van.
Ha álló hengeres berget akarnék akkor 2005öst néznék, de fekvőhengereset akarok..
De lehet nem tudsz, vagy csak nem akarsz?
Lenne igény egy találkozóra szeptemberben mondjuk Kakucson? Kezdjem el szervezni vagy felesleges?
Nekem úgy néz ki, hogy eladóvá válik 2005-ös Husaberg FS 650e motorom. Ha érdekel írj ide, aztán a többit majd megbeszéljük.
Üdv.
Ha beírod a "keresés ebben a topicban"-hoz hogy "sigma" akkor megtalálod a dolgokat..!
Egyébként 2008-09-10 körül többen is csináltunk ilyen órás dolgot kicsit keresgélj vagy olvass vissza! Egyébként nekem jó lett az 1850-el 2-3-4 km/h csalt!
Elvesznek, de a kerék kerület méretet is be lehet állítani és az összes megtett km-t is vissza lehet írni bele.
Azt tudod hogy elemcserénél elvesztek az adatok vagy megmaradtak?
Megkérdezhetem, h a Bergeden a balos kormányon miért van két kar?
Nem vagyok jártas a supermoto témában...
Ha álló hengeres berget akarnék akkor 2005öst néznék, de fekvőhengereset akarok..
DE vegyétek TUDOMÁSUL: A NAGY idők ELMÚLTAK....
Szép Estét mindenkinek